Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cudla

cudla Pisálek fóra

prosím o 1klíč moc děkuji cudla

2. sdman

sdman Pisálek fóra

Zdravím, mohu poprosit kdo má VOLNÉ DÁRKY o KALÍŠEK NA KONSTKY? :)

Nick: sdman

Moc děkuji

3. kalinafranta59

kalinafranta59 Pisálek fóra

• Pro hledání sousedů využij prosím vlákno Hledání sousedů pro farmu. Děkuji, Jituna
    Hledám souseda.

4. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

chybí mě poslední hod - 3 kalíšky...najdou se dobří lidé prosím na tolca1
    děkuji

5. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Našla by se nějaká dobrá dušička, která by poslala MJS prosím?

6. mates198

mates198 Zelenáč fóra

kdo pomuze s darky ?? diky

7. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Prosím, prosím, chybí mi krabice, můžete mi někdo pomoci dárkem? Jsem teprve v půlce, kytky mám a jedu dlouhodobky, ale nepadá to... Kája

8. honzik1987

honzik1987 Pisálek fóra

Tak to já ještě musím dnes pěstovat akční kytku, začal jsem později. Adekvátně k tomu mám i míň padátek. Moc by mi pomohla každá darovaná krabice. Předem díky všem spolufarmářům. Honza

9. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Ahojte.Prosím-prosím kto má voľné darčeky a pomohol mi?Napestované mám ale chýbajú mi krabice na 4 darčeky.Ďakujem.

10. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

Zdravím, vypadá to, že zase kvůli vypadávátků akci nedám - našla by se nějaká dobrá duše co pošle bednu? Děkuji tolca1

11. matička3

matička3 Perspektivní autor

zdravím, jsem překvapena, jak mi tentokrát málo padalo padátek, ze stromů skoro vůbec, moc jsem nebourala, tudíž jsem měla na plochách dost výroben a stájí. Akční plodinu mám napěstovanou, dávám dlouhé i s pomocí, a stejně mi chybí na dva dárky. Ráno na ten jeden snad napadá, ale nevím jestli mi dopadá na druhý. Když už jsem tak daleko, ráda bych došla ke stonku a tak vás jdu poprosit, kdo může, zda by mi neposlal, děkuji předem.

12. motylek852

motylek852 Zelenáč fóra

Ahoj, nenajde se zde pár hodných farmářů, kteří by mi poslali jako dárek krabici, mohu poslat i na oplátku, sousedé dárky neposílají :)
    A mám i volné místo pro aktivní sousedy. Děkuji a přejí hezký předvánoční den :)

13. Anavi2

Anavi2 Zelenáč fóra

Ahoj,
    prosím kdo může pošlete mi krabici, ještě mi jich pár chybí a nevím jestli mi napadají.
    Pošlu na oplátku.

Díky Anavi2

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ahoj, přátelé! Myslíte že by se ve vašich skříních a komorách našlo takhle nahonem ještě sedm krabic, ať udělám aspoň dva úkoly komplet? Díky předem.
    Díky moc, závazek splněn. Vyhlašuji bednostop.

Naposledy upraveno: 19/12/17
    betynka2005 tohle ocenil(a).
  15. kometa2

kometa2 Zelenáč fóra

Ahoj, poprosil bych vážené farmáře, kdo má volný dárek o zaslání vánoční ozdoby. Předem tisíceré díky

16. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj mohl by mě někdo poslat vánoční ozdobu moc by mě to pomohlo

17. jana72

jana72 Rádoby autor

• Necituj prosím příspěvek bezprostředně před tvým. Stačí hráče pouze oslovit. Děkuji, Jituna
    Terezka114
    posílám

18. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

• Žádosti o výměny při akci OaD prosím piš až po začátku akce. Dle pravidel fóra bude tvůj příspěvek přesunut do archivu. Děkuji za pochopení, Jituna
    Mám dotaz, byl by někdo tak hodný a měl navíc a poslal při OaD meruňku xxl? Co za ní pak poštou. Moc děkuji. Doufám, že nevadí, že je dotaz zde.

19. bausa

bausa Zelenáč fóra

Ahojky, já bych se klidně nabídla, na oplátku mi můžeš také zasílat bednu s nářadím:D.

20. sdman

sdman Pisálek fóra

Ahoj, chtěl bych poprosit, může mi někdo posílat NUBLONSKOU BATERII?
    nick: sdman

Děkuji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.