Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1004maca

1004maca Zelenáč fóra

Ahojky, nemám mloka, krokodýla slizké příšery , břízu,moringa, tak si napiš zač to vyměníš ,

2. jaroo

jaroo Zelenáč fóra

zhanam krokodilie jazierko...ponukam hviezdny dalekohlad,a nejake ruzove staje

3. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

nabízím paví výběhy a různé jiné chlívky + žluté za MJS

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ještě jednou zkusím sehnat tu zpropadenou dekorku:
    [​IMG],prosím kdo může poslat,ozvěte se holoubkem,domluvíme se, děkuji

5. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) potřebovala bych oranžové mloky a nikde jsem se nedočetla, zda jdou vůbec poslat. Mám na výměnu téměř vše:p

Nabízím i krokouše, dráčky, bažanty i JC;)

Naposledy upraveno: 13/11/17
  6. majina13

majina13 Rádoby autor

Ahojky nabízím

stáje a stromy
    mloka skvrnitého, krokodýla,bažina slizké příšery,voliéra pro tukany oranžová
    myrhovník 9x, vánoční stromek 2011 2x, bříza 2x, kanaga vonná, muškátovník, citlivka 5x ,diospyros 3 x, sekvoje 3x, noční třpytivý strom 6x, muškátovník, akácie 7x, ledová jedle 4x, myrhovník, santalovník 6x, blahovičník citronikový, bugenvilea 8x,noční třpytivý strom 6x, jablon temné královny 3x
    plumérie xxl, akébie xxl, vistárie xxl, grapefruitový strom xxl 7x, ledvinovník xxl, mangostan xxl 3x, makadamie xxl, kustovnice xxl, moringa xxl

dekorka jarní nálada, kerberos, duhové kouzlo, kuchařský hrdina, kuchařská škola, pro vědu!, láska je bojiště, trable s lucernami, karetní psi, zástupce šefkuchaře,
    Dekorky které lze umístit na plochu strašidelný dům hlavička, mozkové sušenky, postel hrůzy, slizký punč, kerberos, valčík s motýly, duhové kouzlo, bezhlavý, netopýří strom, sladké spaní, Áááá, z duchů strach nemám, lákavé sladkosti, mumifikovaný medvěd, duchařský mýval, velký slizový vulkán, velké slizové jezero, přivolávač deště

růžové stáje - kachník, kravín, krůtník , ovčín, rybník, kozín, králikárnu, kurník, prasečák, pštrosy, osly, velbloudy, opice, pandy
    neon krůtník a králikárna

Vyberte si i více věcí vyměním za růžovou výrobnu nebo JC.

Mohu vyměnit i 3x strom diospyros za nějakou růžovou výrobnu nebo
    6 x santalovník za růžovou výrobnu nebo
    7x myrhovník za růžovou výrobnu nebo třeba
    2x mlok skvrnitý za růžovou výrobnu

sháním růžovou výrobnu - bio laboratoř, koberce, hůlky, ranč, stříhárnu, plavky, krabice, vějíře, rybník, angor. vlnu, lanýž, hydrant nebo úkryt.

pište holoubkem :))

7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak poslední moje prosba nenašla by se u někoho bobří pila růžová prosím, poslední můj pokus prosím

8. pavca67

pavca67 Expert fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden aktivní příspěvek denně. Chceš-li vložit nový tak si předchozí příspěvek smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    pošlu 10 MJS za ružové nebo neonové králiky

jirinka39b psala jsem

9. formaky

formaky Rádoby autor

Ahojky,
    nemá někdo Johny Citrona? Toho ještě nemám.Vyměním za něco rozumného i za více věcí.

10. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

formaky ozvi se mi při příštím OaD,jednoho ti pošlu,teď bych to nestihla ;)

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky, nevyměnil by někdo se mnou valentinský květináč? Z mého trhu zmizely... dnes již mám dárky poslané, že bych se zítra rentovala ;) děkujííííí

MatysekKamilek a tatkanas1 tohle ocenili.
  12. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj našel by se tu někdo kdo by mně poslal nástrahu z peří vůbec mně nepadají

13. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj mohl by mně někdo poslat stranový klíč.Děkuji moc

Terezka114

14. nepovimk

nepovimk Zelenáč fóra

Ahojky, začala jsem opožděně, pěkně prosím nenajde se dobrá duše, která by mi poslala MJS. Nebo alespon stranový klíč. Děkuji moc.

15. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

Ahoj potřeboval bych pár klíčů jako dárek, děkuji těm co dají jira1030

16. hospodskej

hospodskej Pisálek fóra

Ahoj, má prosím někdo volný dárek? Potřebuji klíče, děkuji moc.

17. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj, pošle mi prosím někdo klíč? Děkuji

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, potřebuji 9 stranových klíčů k dokončení levelu. Děkuji všem.

19. skabeta

skabeta Zelenáč fóra

ahojky, prosím prosím, najde se dobrá duše, která má volný dárek a poslala by mi klíč...na nick skabeta, díky

20. mishaczek5

mishaczek5 Zelenáč fóra

Ahojky moc prosím, potřebovala bych 6 stanových klíčů, našel by se někdo, kdo by mi mohl darovat? Moc děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.