Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *AMC*

*AMC* Zelenáč fóra

Prosím, mužete mi poslat žlutý list.

Dík

*AMC*

2. Pelé100

Pelé100 Pisálek fóra

Prosim hodné lidičky o posláni 5 žlutych listu.Moc děkuji.Jsem 100marci100Takovy zklamání..Až jsem koupila tukany za floreny,tak kvuli 5 listum jsem to nedokoncila.Už jsem neměla floreny na listy.Akce,by měli začínat ve 14.00,ale končit až večer.

Naposledy upraveno: 7/11/17
  3. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním dekorace: balón z MS 2011, blázniví kočičí fandové, slepičí fanoušci, fotbalové žonglování, fotbalová hra, bez ruk, Farmerama aréna, čarodějnická kuchyně, čarodějnický kotel, dýňové strašidlo, halloweenská vrána, Eiffelova věž, John Citrón, obří pivní džbán, ať teče pivo proudem, death metal, Trims'n'Roses, karetní psi, pokerové kočky

Nabízím zvířata:

červená: krůty, krávy, králíky, kachny
    oranžová: prasata, medvědy, slepice, husy, včely, koně, lišky, sovy, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, pštrosi, osly, bobry, chameleony, opice, slony, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh, vraní úkryt, výrobnu angorské vlny, výr. mléka
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, orly, pštrosy, netopýry, japonské kapry, pávy, včely, výrobu netopýřího guána, stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu,...)

bažanty, jeleny, lasičky, vydry, lišky, čápy, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, pásovce, veverky, sovy, bobry, pávy, orly, světlušky, včelín, plameňáky, mravenečníky, tygry, hrochy, žraloky, vodní dráčky, pandy, pandy červené, anakondy, lenochody clas., včelín, textilní mlýn, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na plachty, bio-lep laboratoř, kotlárnu, tov. na houpací sítě, tov. na jídelní hůlky, tov. na koberce, butik s plavkami, temné světluščí doupě

Nabízím stromy:

XXL: planika, sakura, broskvoň, slivoň trnitá, pomerančovník, datlovník, javor cukrový, baobab, jedle, jeřáb oskeruše, morušovník, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi, fíkovník, mangrovník, kumquat, akébie pětičetná, eben černý, noční třp. strom
    XL: lokvát, dub, švestka, ořešák, slivoň trnitá, jedle, olivovník, vrba černá, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský, jabloň temné královny

slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamená pinie, slivoň, jeřáb ptačí, jeřáb břek, kdoule, datlovník, anjou hrušeň, rakytník, mišpule, sekvoje, olivovník, kowhai, javor cukrový, javor japonský, třešeň, citlivka, ledová jedle, mandlovník, fíkovník, nektarinka, avokádo, juvie, papája, clausena, kokosová palmu, rolinie, banánovník, pistáciovník, bugenvilea, katalpa, mango, mombín, granátovník, kumquat, santalovník, chapadlová vrba

Nabízím dekorace:
    mozkové sušenky, lákavé sladkosti, duhové kouzlo, Paul McKrátký, George Patizon, malý islandský vulkán, ptačí chaloupka, ptačí plážová chýše, ptačí pagoda, cukrárna, kuchařská škola, skvělá práce

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

Naposledy upraveno: 11/11/17
  4. flexka

flexka Hrabě fóra

Ahoj - sháním oranžové křečky.

Nabídky prosím holoubkem, něco přiměřeného, červené stáje, xxl stromky apod.
    Díky

Naposledy upraveno: 10/11/17
    tydýtková tohle ocenil(a).
  5. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahoj všem, já sháním bizona.. pište za co by jste ho případně vyměnili :music: díky...

6. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

Začátečníkům nabízím stromy a stáje /základní i xl /, Pošlete holoubka

7. arab146

arab146 Rádoby autor

Sháním do stonku dekorace raketová věda - astro-u- lampa - teleportuj mě - něco k nakousnutí - jsme šampioni - poznač si datum - hranice děkuji za nabídky snad se domluvíme

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Chybí mi do stonku dekorka....jsme šampioni , navíc mám poznač si datum a něco k zakousnutí, kdyby jste někdo měl, ráda vyměním moc díky

9. blond87

blond87 Pisálek fóra

ahoj nabizim krokodyli jezirko a shanim vybeh pro bazanty najde se nekdo kdo vymeni?:)

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Sháním dekorace do dvou řádků - Narozeninová párty 2015: Nabitý, Hopsající dort, Teleportační paprsek a Nový rok 2015: Sýrové fondue, Večeře pro tři, Filmové myšky. Napište určitě se dohodneme.
    Kdyby náhodou někomu přebývala žirafa......

11. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, nabízím růžové pandy,růžové opice či keramickou dílnu za trezorovou výrobnu. Nebo třeba mám i něco jiného o co máte zájem.

Díky tisíckrát "Michalka59" za trezůrek,už je na plošce.Juchůů:inlove:

michalka59 tohle ocenil(a).
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím kompletní řadu dekorek do "kaštanového řádku" Nabídky prosím holoubkem, upřednostňuji výměnu všech dohromady:pale není to podmínkou:D

*dareba* a modro.ocko22 tohle ocenili.
  13. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky sháním krokodýla.Nabídky holoubkem.Děkuji.

14. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj Hledám: oranžové mloky, nabídnout můžu berušku, oranžového krtka, dráčka, růžový kravín nebo prasátka. snad se někdo najde

15. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky nabízím nováčkům různé stáje stromy a jiné pište holoubkem

16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahoj hledám neonové slepice nebo Kanangu vonnou možná si mě dejte do přátel a kdo by měl 2x tyhle 2 tak napište tenhle strom a stáj potřebuji a kdyby někdo měl 2x vodní kanon,kanón lásky,zmrzlinové dělo nebo padající hvězda kanón nebo krokodýlý jezírko a jezírko pro vodní dráčky a jezírko pro kraby sháním a klydně můžete mi napsat a dát si mě do přátel a kdo by měl tyhle věci tak mi napište Honzulka05:inlove:8):D:):):):):):):):):):):inlove::inlove:

17. hokej1

hokej1 Zelenáč fóra

• Používání více identit je na herním fóru zakázané. Pajda361
    jmenuji se jan svancara, jsem zacatecnik (11 level) a shanim zlaty listnac xl a xxl, odpovedi posilejte na hokej1

18. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Zdravím.
    Nečekám, že bych tu uspěla a sehnala např. krokodýla nebo bažanta výměnou za něco stejně vzácného, co nejspíš nemám :)

Daruji začátečníkovi nějaké stromy či stáje ( Akébie, Myrhovník, Nolina, Akácie, Liščí nora, Orlí hnízdo, soví klec, vydří noru, továrnu na plachty...stačí poslat holuba a když budou licence, tak pošlu, co budu moct.
    Přeji všem fajn obchodování....

19. fifinkaf

fifinkaf Zelenáč fóra

Ahojky lidičky. Jsme se synem v nemocnici po operaci a zrovna tato super akce, na kterou se vždy nejvíce těší. Rádi bychom něco vyměnili. Jedná se jen o ty ,,obyčejné,, výměny. Na měnění nic extra nemáme ale nic taky nepožadujeme. Syn má strašnou radost z toho když může měnit něco něco dostane. I z obyčejné jabloně má strašnou radost. Jde přeci o tu zábavu. Najde se někdo kdo nepožaduje nemožné. Pisněte holoubkem a domluvíme se

k.vitek tohle ocenil(a).
  20. cinderelia

cinderelia Zelenáč fóra

Ahoj....sháním trezor...napiš do holoubka, za co by jsi vyměnil...mám spoustu XXL stromů, stáje i výrobny v různých barvách...třeba se domluvíme ;) díky za nabídky a pěknou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.