Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    ahoj shanim krokodyla....posle nekdo..urco se na necem domluvime

jeste shanis dirospiros?? zda ano pisni holuba poslu ti ho :)

Naposledy upraveno moderátorem: 20/10/17
  2. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj všem,moc sháním oranžové mloky za krokodýla,nabídněte a napište co za něj,mám toho dost ,dík všem

Naposledy upraveno: 20/10/17
    včelička45 tohle ocenil(a).
  3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

nějaký začátečník - chybí Ti něco? napiš

mazulu a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Ahoj,sháním oranžové mloky nabízím toho spoustu dráček ,myrhovník,muškátovník a spoustu dalšího,prosím nabídněte,dík a hezkou hru

5. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, sháním dekoraci "Hledání stop" z akce "Velké tajemství labyrintu. Díky.

6. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Ahoj,
    - sháním dekorace : Ztracen v labyrintu ; Cvičení dělá mistra ; Nektarová párty
    - sháním mloky oranžové

7. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte Zháňam krokodýla. Ak máte na výmenu napíšte za čo, ak mám určite sa dohodneme, aj neónové stajne. Dík :)

8. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Ahoj, přála bych si mít aspoň jednoho JC.
    Snad se na výměně dohodneme.
    Přeji pěkný večer a úspěchy při obchodování.

mituli tohle ocenil(a).
  9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky všem, scháním ještě dekorku ......jsme šampioni, kdyby se objevila u někoho navíc dejte vědět, díky moc a snad bych se mohla i revanžovat:)

10. jéňa1976

jéňa1976 Pisálek fóra

ahoj, sháním strašně moc krokodýla

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    nabízím muškátový ořech. Požaduji buď JC nebo dekorky pro Strašidelný dům v celkové hodnotě 2500 BZ. Pište holubem

12. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Krásný volební den všem. Nabízím krokodýla, chtěla bych za něj nějakou růžovou výrobnu . Prosím, nabídněte. Dále nabízím muškátovník základní za 15 MJS, XXL za 25 MJS. Prosím, pouze seriózní nabídky. Přednost mají ti, kteří se mi již při posílání MJS osvědčili. Mám také jiné XXL stromy výměnou za MJS. Pokud máte o nějaký konkrétní zájem, pošlete zprávu s nabídkou a podíváme se, jestli je na skladě.
    Začátečníkům ráda pošlu něco do začátku, napište. Hezký večer všem

13. draakula

draakula Pisálek fóra

ahoj, sháním diospyros a smuteční vrbu, nabízím nolina xxl, baobab xxl nebo rolinie (základní)
    D.

14. Pajuska.67

Pajuska.67 Rádoby autor

vyměni nekdo ruzové bobry za neonové žaby.poslete prosim holoubka

15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, mám 72 darovacích licencí, ráda daruji někomu to, co mu chybí. Napiš co a pokud to budu mít, ráda pošlu. ;)

16. tjuklova86

tjuklova86 Pilný autor

Prosím, koukněte se do lišty jestli tam náhodou nemáte dekorace španělské barvy Hallowenský medvídek, kůň s kopím, výkonný balič triček nebo filmové myšky. Děkuji za podívání a napište mi, o co máte zájem.

17. milanvj

milanvj Pisálek fóra

Nabízím : kritik kostýmů ,narozeninový transparent, kroky rytíře, polní ufo , polská vlajka ,

18. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím,
    NABÍZÍM:
    jezírko pro plameňáky, výběh pro mravenečníky, akácie, akébie pětičetná, baobab, clausena wampi, durian, garcinia, grapefruitový strom, ledvinovník západní, mangostan, myrhovník, nolina, santalovník, tamarindový strom, lasiččí nora, příbytek pro krtka, soví klec, bugenvilea, citlivka, dřín, jalovec skalní, kowhai, rakytník, vrba černá, zlatý listnáč.

CHYBÍ MI:
    Albízie / Cicimek čínský / Cukrový strom / Drmek / Dub korkový / Hloh / Kaktusová svíce / Leucadendron stříbrnolistý / Lípa / Modřín / Mýdelník / Pabuk jižní / Papouščí strom / Pichlavý drátový strom / Popínavé rudé oko / Rohovník obecný / Salaka jedlá / Sarkofágový strom / Slaný strom / Slivoň mirabelka / Strom marshmallownových duchů / Tamaryšek / Tiki strom / Vrba jíva / Voskovník / Zlatolist obecný /

Doupě veverek / Habitat pro ledňáčky / Holubník / Jezírko pro humry / Klokaní výběh / Kotec pro sviště / Losí ohrada / Obydlí pro ježka / Obydlí pro křečky / Obydlí pro mloky oranžové / Obydlí pro mývala / Obydlí pro skunka / Obydlí pro želvy / Výběh pro bažanty / Výběh pro kivi / Výběh pro kohouty / Výběh pro pásovce / Výběh pro ptakopyska / Výběh pro tučňáky / Výběh pro žirafy

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Nabízím:
    chapadlové vrby
    noční třpytivé stromy
    jabloně temné královny

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  20. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, nemáte ještě někdo navíc výrobnu na bikiny? Potřebovala bych pro Křištálový ostrov.

Děkuju moc

Klára

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.