Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj farmáři potřebovala bych pomoc s čepicema budu ráda když někdo zašle čepku nějak mi scházejí děkuji předem všem nick ve hře HELENIE

2. stibovam

stibovam Vycházející hvězda fóra

Ahoj,má někdo zájem o každodenní výměnu dárků?stibovam

3. _Matýsek_1

_Matýsek_1 Zelenáč fóra

Ahojky potřebval by jsem moc čepice abych dosáhl na stonek pls předem dík

4. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Prosím, pořád mi chybí zástěry, za každou budu ráda, děkuji moc ;)

5. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ak by som mohol poprosit,kto má volne darčeky,poprosil by som o čapice..dakujem

6. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Prosím, posílejte čepice. Velká nouze. Všem co zašlou předem děkuji. kachnik10

7. -Dudlinka-

-Dudlinka- Zelenáč fóra

Ahoj, mě chybí 6 čepic, abych dodělala akci.Jestli má někdo možnost posílat ještě dárek, byla bych moc ráda a předem děkuji. Všem co jste mě poslali čapku moooc děkuji - stonek stonkuje :)

Naposledy upraveno: 26/9/17
  8. silo005

silo005 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    též trpím nedostatkem čepic,asi 10 jich chybí,prosím pomožte,kdo může,děkuji

už jen 7 čepic,děkuji

Jupí,stonek stonkuje díky kamarádům(Tydýtková,terezka1975,Verense,Marienka,4luc001,.kristynka.1) a ještě 1 objednávku navíc !

Naposledy upraveno moderátorem: 26/9/17
  9. arab146

arab146 Rádoby autor

Prosíííím chybí mi dvě zástěry pokud můžete pošlete děkuji

10. sdman

sdman Pisálek fóra

Ahoj, mohl bych poprosit kdo má volný dárky o poslání MRAMOROVÉHO KAMENE?
    Nick ve hře: sdman
    Děkuji moc! :)

11. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Ahoj mohu poprosit o poslání Mramorového kamene?
    Nick ve hře: Imoen1
    Děkuji velice pěkně

12. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Všem co mi zasílali v minulé akci dárky moc děkuji a všem, kteří mi je zasílají dále taky :) Jste úžasní. Mramoru není pořád dost, bohužel mám pouze 7 dárků denně a snažím se jimi poctivě střídavě podělit sousedy, kteří mi dárky zasílají také, tak nezbývá na další odesílání. Takže všem báječným lidičkám moc děkuji a posílejte :-*

13. .danatata.

.danatata. Zelenáč fóra

ahoj poslat bednu nářadí není problém tak se klidně ozvi jako nová sousedka jinak se těším

14. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

Ahoj mohu poprosit kdo má volné dárky o poslání mramorového kamene.Předem všem moc DĚKUJI

15. risan01

risan01 Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Ahoj, také prosím, kdo můžete pošlete mi mramor. Chybí mi posledních 21 kousků. Děkuji risan01

Tak se mi to podařilo. Díky, díky, díky všem co mi poslali dárek a taky díky za pozvánky k přátelství. Ríša

Naposledy upraveno moderátorem: 3/10/17
  16. jakrt

jakrt Rádoby autor

Ahoj, prosím o pomoc pro mou skvělou sousedku. Jde o první hru, u které má nedostatek vypadávátek. Kdo by mohl podarovat, prosím na farmu krtek82. Děkuji předem za každý kousek

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Prosím, prosím kdo může pošlete kamínek nebo rovnou kámen, nejlépe mramorový, díky ,-)
    ještě jich můžu 13 obdržet

Díky moc přátelé, kameny limit dočista zavalily ,-)))

Naposledy upraveno: 3/10/17
  18. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj farmáři. Prosím pěkně nezbyla někomu možnost poslat mi ten blbej šutr? Stále ještě neházím flintu do žita. Děkuji DOKONČENO Ještě jednou díky všem kdo přispěl šutry k mému dokončení :)

Naposledy upraveno: 3/10/17
  19. sdman

sdman Pisálek fóra

Ahoj, mohu poprosit komu zbývají volné dárky, aby mi poslal ROH NA PITÍ.
    Nick ve hře: sdman
    Moc děkuji :)

20. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Ahojky mohla bych poprosit o rohy nebo o MJS? Děkuji mnohokrát :)
    Nick ve hře: Pecuska007

Děkuji mnohokát

Skali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.