Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj jsem začátečník, vubec mi nepadá mastek ani vápenec. nenajde se někdo kdo by na oplátku poslal.

Terezka114

2. lena3576

lena3576 Pilný autor

Ahoj,nějak málo mně padá vápenec,prosím kdo má volný dáreček o poslání vápence-(mastek mám,ten nepotřebuji).
    Předem děkuji všem dárcům za ochotu i dárečky ;).

3. karbar

karbar Veterán fóra

Ahoj všem farmářům. Prosím našel by se tu ještě někdo s volným dárkem?
    Potřebovala bych vápenec, chybí mi ho 114 ks.
    Mohu opětovat, ale až zítra dnes mám již dárky rozeslané.
    Předem děkuji.

4. PeterBadac

PeterBadac Pisálek fóra

Ahojte Farmári a Farmárky ;). Chcel by som Vás poprosiť, ak by sa u Vás našiel voľný darček a mohol by mi poslať VÁPENEC, bol by som Vám veľmi vďačný. ĎAKUJEM

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat dárečky ;)

Ria30. tohle ocenil(a).
  6. iDavis

iDavis Baron fóra

Zdravím, ak by sa našiel niekto kto by mi poslal vápenec, bol by som moc rád. :) Môj nick v hre je Amanshon.

7. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

ahojte, prosím prosím potřebuji hromadu kamení MASTEC, kdo může pošlete. Děkuji (plodiny napěstovat stihnu tak akorát ale bude mi chybět mastec) :)

8. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj prosím farmáře o pomoc s vápencem děkuji moooc nick ve hře HELENIE

9. dzurda83

dzurda83 Pisálek fóra

Ahojte Farmáři a Farmářky. Chtěl bych vás poprosit o zaslání jediného vápence. Děkuji mockrát

10. marioland82

marioland82 Zelenáč fóra

Ahojky moc prosím pokud by někdo mohl poslat vapenec,nějak to nepadá a stale mi jich dost chybí,předem moc děkuji

11. liduška14

liduška14 Pilný autor

Mám pár vápenců,napište si

12. mandilka

mandilka Zelenáč fóra

Ahojky všem, ráda bych poprosila farmáře, kterým zbyl volný dárek o zaslání mastku. Napěstováno mám, ale padá málo. Několik dárků mohu oplatit hned, zbytek zítra. Předem všem moc děkuji.

13. skalousek

skalousek Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Dále prosím nepoužívej citace bez vlastního komentáře, takovýto příspěvek je považován za spam. Děkuji, Jituna
    Jestli si mne dáte do přátel,tak vám klidně budu posílat dárečky ,hezký den. skalousek

Naposledy upraveno moderátorem: 5/9/17
  14. jitulinka63

jitulinka63 Zelenáč fóra

Hotovo, díky za pomoc. Jitka

Naposledy upraveno: 5/9/17
  15. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Help me, prosím .... chybí mi posledních 12 kousků mastku, to jsou ty modré jak psala Jitka. Už nezaseju a nesklidím, musím za hodinu do práce, ale stonek bych moc chtěla. Kája

16. adel1811

adel1811 Pisálek fóra

ahoj,prosím,prosím,chybí vápenec,pošlete,můžete-li,děkuji

17. primababa

primababa Zelenáč fóra

Ahojky všem. Připojuji se k hráčům, kterým padá málo. Vůbec jsem nedoufala, že akci splním, ale napěstováno mám, jen mi chybí padátka na necelé poslední 2 úkoly , abych získala stonek. Mám zasazené pohopole, tak z toho ještě něco napadá. Samozřejmě, že bych byla moc ráda, kdyby se to podařilo. Prosím tedy farmáře, kterým zbyl nějaký volný dárek, jetli by mohli poslat. Zítra a při první akci oplatím. Předem všem moc děkuji.

Naposledy upraveno: 5/9/17
  18. lalylala

lalylala Zelenáč fóra

Pokud se najde někdo s volným dárečkem, tak bych byla velmi vděčná za vápenec. Mockrát děkuji.

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat dárečky ;)

20. petricenka77

petricenka77 Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Dále prosím necituj příspěvek bezprostředně před tvým příspěvkem, stačí hráče pouze oslovit. Děkuji, Jituna
    Dobré ráno,prosím o zaslání 12 ks mastku.Předem moc děkuji.

Johnny
    Ahoj,já bych prosila mastek.Děkuji petricenka77

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.