Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. safaryyy10

safaryyy10 Zelenáč fóra

Zdravím. Potřebuji bedničky s nářadím, na oplátku posílám kotlíky. Dnes již mohu jen 3 dárky, tak honem.

2. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Prosím prosím poslete mi aspon 40 hracu kotlik diki nutne to potřebuji za 3 hodini konci jako vydi posledni carovani ani neudelam

3. sasasa

sasasa Stálice fóra

• Necituj prosím příspěvek bezprostředně před tvým. Stačí hráče pouze oslovit. Děkuji, Jituna
    hullk1
    můžeš dostat max. denně pouze 20 dárků

4. Pajuska.67

Pajuska.67 Rádoby autor

prosim chybi mi 6 kotliku posle nekdo děkuji

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

sasasa: Nevím to jistě, ale platí to i když pošleš dárek za floreny?

6. -Malina72-

-Malina72- Zelenáč fóra

Prosím ,prosím..smutně koukám, chybí mi 11 kotlíků..ještě budu jednou sklízet..ale asi to nebude stačit a ani bych nestihla pomlít :-(
    Pokud máte volné dárky ..na oplátku ..děkuji :)

PS: Přišla jsem z práce a měla za to, že je po akci a už včera to zabalila..ale možná ještě je šance.

7. saratice

saratice Zelenáč fóra

Prosím o dárek,chybí mi také ještě 6 kotlíků.Předem dobrodincům děkuji. saratice

Všem moc díky,ale již se zadařilo!

Naposledy upraveno: 15/8/17
  8. lubosspiry

lubosspiry Zelenáč fóra

Ahojky, prosím,prosím ještě mi chybí 9 kotlíků, nenašel by se ještě někdo kdo může poslat dárek? Moc moc děkuji.

9. silo005

silo005 Pisálek fóra

chybí mi 11 padátek,prosím,pošlete,můžete-li,moc děkuji

10. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahoj je tady někdo kdo mi mě poslal bednu s nařadím prosím:sleepy:

Terezka114

11. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte potrebujem jednu batériu, prosímmmmm

12. -a.d.u.-

-a.d.u.- Zelenáč fóra

Ahoj priatelia, prosím vás o LUPU z akcie Tajomstvo labyrintu. Oplatím a pošlem naspäť :)

13. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

ahoj, nutně potřebuji lupu, může prosím někdo poslat na tolca1 děkuji moc

14. jml60

jml60 Zelenáč fóra

Ahojky, chybí mi 73 lup na získání stonku. Určitě ještě něco napadá ze sklizně , ale asi ne vše. Najdou se farmáři, kterým nějaký dárek ještě zůstal a jsou ochotni vypomoci ? Zítra oplatím. Předem moc děkuji.

Děkuji moc hodným sousedům za pomoc :) Akce dokončena :)

Naposledy upraveno: 29/8/17
  15. vojtabanan

vojtabanan Zelenáč fóra

Ahoj našli by se tady nějaké dobré duše které by poslali lupu. Všem moc děkuji.

FEMajka tohle ocenil(a).
  16. PeterBadac

PeterBadac Pisálek fóra

Ahojte farmari :). Ak by mal niekto navyse lupu, bol by taky ochotny a poslal by mi ju? Dakujem velmi pekne. ;)

17. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Dovolila jsem si dovolenkovat a teď nestíhám... akce byla celkem fajná, ale před finišem mi chybí vypadávátka, ještě sem zasadila, ale chybí mi jich asi 25 a znáte to ze sněženek toho tolik nenapadá... kdo může a má ještě možnost moc prosím o jednu lupu. Děkuji moc.
    Byla by škoda přijít o stonek :p

PS: Doufám že jste si i přes ten šrumec na farmě užili prázdniny :)

18. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Ahojte, prosím Vás o pomoc - o zaslanie darčeku, o lupu, ešte my chýba 15ks, a ak niekto potrebuje ešte, rada tiež pomôžem

19. adel1811

adel1811 Pisálek fóra

ahojky po sklizni chybí ještě 20 lup,můžete-li pomožte ,moc děkuji

20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, našel by se hodný farmář(ka) s volným dárečkem? Mám již otevřenou Baharamu, ale mastek skoro nepadá a já bych moc chtěla získat zlaté banány. Tímhle tempem to ale nestihnu. Po akci bych poslala bedýnku s nářadím. Předem děkuji za pomoc.
    zahradnice4

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.