Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Nabízím Růžovou: Bobří pilu, Továrnu na krabice, Továrnu na koberce, Kotlárnu, Sýrárnu a Továrnu na jídelní hůlky. Nabídky prosím poštou.

2. grease65

grease65 Pisálek fóra

Nemá někdo bizona na výměnu? Napište si co za něj/konkrétně/ snad se domluvíme. Děkuji za nabídky

3. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Nabízím bizona + myrhovník za krokodýla

Sháním :
    - továrnu na trezory
    - růžové stáje : psi ; žáby ; pávi
    - červené stáje : husy
    - růžové výrobny : skoro všechny
    - červené výrobny : hůlky ; japonské kapry ; bobří pila ; zavazadla

Nabízím např. myrhovník ;v případě dobré nabídky obětuji i diospyros, bizona, mloka skvrnitého, dráčka vodního ; dále mám růžové stáje - opice, velbloud, kachník, kráva ; koza ; dále mám mravenečníka, červenou pandu, plameňáka, tygra

4. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj má někdo na výměnu červený rybník s japonskými kapry?Za celou akci se mi je nepodařilo sehnat :-( Pokud se někdo najde komu leží v liště pošlete prosím holuba co byste chtěli.
    Díky

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Díky za výměny při této akci:Da příště zase ahojky:p Pro tentokrát už s o&d končím :)

Naposledy upraveno: 14/8/17
    dannger11 a mituli tohle ocenili.
  6. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Potřebuje ještě někdo něco? Mám posledních 9 licencí (mohu poslat xl stromy,žluté a oranž chlívky,pokud mám--- novinky ne)

7. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Ahojky, měl by někdo prosím červené pávy na výměnu?

8. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

posledních pár licencí, pište si pošlu dárek

9. 18500

18500 Rádoby autor

stale hladam krokodyla a uz je malo casu,prosim

10. KlarysekKoulisek

KlarysekKoulisek Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    ahoj, nemáte někdo stromy na baharamu. Mám jí nedávno otevřenou, tak nemám žádné stromy z tajemných sazeniček.
    Prosím, kdyby někomu něco zbylo. Nepotřebuju žádný novinky,

Děkuju moc
    KlarysekKoulisek

děkuji všem za stromečky a chlívky.

Jste moc fajn

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/17
  11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak O&D skoncilo..u mna velika spokojnost,,hlavne moc..moc dakujem mojim susedom oni vedia,,aj ostatnym farmarom,, nejdem menovat je vas dost..dufam ,,ze som aj ja nezistne niekoho potesila:p

a v poslednej rade pre,, grease65,,ty si najprv rozmysli dobre co chces a co robis..moja skusenost na O&D je uz za tie roky velmi velka !!!

12. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, děkuji všem za výměny a dárky. Hezky se s vámi hraje.

Klára

13. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Prosím, neměl by někdo navíc nějaké kočičí kotle? Zítra končí akce a mě jich 20 chybí na stonek. Děkuji velmi.

14. ritterca

ritterca Stálice fóra

jižibaba: Je možné poslat kotel i když už jsem pěti sousedům odeslala dárek?

Jinak akce nám skončila, ale zkusím už se pozeptat na tu příští. Strašně moc stojím o dekorku Pirátský sud, a tak by mě zajímalo, pokud je tu někdo kdo ji má a nepotřebuje, za co by ji byl ochoten vyměnit? Zkusila bych to do příští akce sehnat :D.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

ritterca - možné to je - za floreny (1 kotlík 2 fl)

16. nepovimk

nepovimk Zelenáč fóra

Můžu poprosit nenajde se dobrá duše, která mi pošle kotlík. Pár mi jich chybí. Děkuji nepovimk.

17. majami1

majami1 Pisálek fóra

aj ja by som chcela moc poprosiť o kotlíky, už mi veľa nechýba, tak snáď to stíham dokončiť. Moc ďakujem všetkým :)

18. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Ahojky, prosím prosím pěkně prosím, chybí mi kotlíky, nemáte někdo volný dárek, který mi můžete poslat? Děkuji moc.:sleepy:

19. -ivca_sunny-

-ivca_sunny- Zelenáč fóra

Ahoj farmáři, obracím se na vás s prosbou o nějaký ten kotlík, aby se mi podařilo akci splnit. Předem mockrát děkuji :)

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Pripájam sa k tým, ktorým chýbajú kotlíky, potrebujem ich ešte cez 20 a za každý jeden budem vďačný. :) Nick v hre mám Amanshon.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.