Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nelaasarka

nelaasarka Zelenáč fóra

Sháním: motýlky a červené motýlky

Nenabízím dekorace a aktuálně trendující výběhy

Napište co by jste za ty dané výběhy chtěli ...

2. dorilus

dorilus Zelenáč fóra

Moc děkuju za dárky do začátku (hraju 2 měsíce). Nečekala jsem jich tolik :) Jste moc fajn :))
    Děkuju: Farma-Jíťa, Dagmar7, Luciferka1980, jana151049

3. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobry den pratele,

Schanim: Bizoni ranc,Krokodili Jezirko,Bazanta

Nabizim: Staje : Capi hnizdo,Holubnik,Jezevci doupe,Habit pro lednacka,Berusci hnizdo,Labuti jezero,Obydli pro Jezka,Obora pro jeleny,Lasici nora,Lisci nora,Maskovaci obchod,obydli pro zelvy,tovarna na plachty,Vlci doupe,Kotec pro sviste,Vybeh pro ptakopyska,motyli dum,Louka svetlusek,Parfurmerie,Orli hnizdo,obydli pro skunka,Sovi kles,Vybeh pro opice IV (ruzova),Jezirko pro plamenay,Vybeh pro pandy cervene,Vybeh pro tygry,Vybeh pro lenochody classic++,terarium pro anakondy classic++,Vybeh pro pandy IV (ruzova)

Nabizim: Stromy: Baobam xxl,Julie ztepila xxl,garcinia xxl,Granatovnik xxl,kanaga vonna,pistaciovnik xxl,hvezdny strom xxl,Rohovnik obecny xxl,deloix kralovska xxl,Amhirstie xxl,Akacie,Clauseng vampi xxl,Dracinec,Durian,Grapefuitovy strom xxl,Ledvinovik zapadi xxl,Nolina,Rolinie,mangastan xxl,Santalovnik,Tamarindovy strom xxl,akacie peticetna xxl,Kustovnik xxl,strom pitomba xxl,Acai palma xxl,Moringa xxl,pandanova palma xxl,Cesmina parrguanska xxl,mombin xxl,lici xxl,kumquat xxl,papaja xxl,eben cerny xxl,piahaya xxl,strom kiwi xxl,fikovnik xxl,kokosova palma xxl,mandarinvnik xxl,bananovnik xxl,myrthovnik,citlivka,buk xxl,javor jakonsky xxl,Jerab oseruse xxl,Kawhai xxl,ledova jedle,Lipa,muspule xxl,lokvat xxl,planika obecna xxl,rakytnik xxl,slivon trnita xxl,Vistarie,vrba cerna xxl,zlati dest,Jalovec skalni xxl,Sakvaje,marusovnik xxl,Broskvon xxl,bez cerni xxl,mandlovnik xxl,javor cukrovi xxl,olivovnik xxl,jedle xxl

Nabidky piste holubem dekuji mnohokrat vase *Lady*1

PS: za krokodila sem ochotna dat 2x ruzovky.Piste holubem dekuji.

4. law222

law222 Rádoby autor

Nabízím k výměně růžovou syrárnu.Preferuji J.C, a krokodýli.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový tak si předchozí příspěvek smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    Moc děkuji hubabuba za růžmyšky,to je už podruhé co mi udělal velkou radost,ale nenapsal mi co za to:inlove::inlove:dík

se asi picnu,tak mi přišly další řůžomyši,bulím tu jak:cry::cry:,to mě to sebralo-děkuju return,.Večernice. a ještě někdo koho nemůžu dohledat,naskákaly mi růžomyšky seknul se počítač a už jsem dárce nenašla.Tak ještě jednou velký dík:inlove::inlove::inlove:

No tak-nezlob:inlove:lucifere

Naposledy upraveno moderátorem: 13/8/17
    jandak a fujtajblinka tohle ocenili.
  6. Simík21

Simík21 Znalec fóra

potřebovala bych do stonku dekorku "Vstříc vítězství"
    mám dost na výměnu, ale krokoouše apod. nemám bo teď hraju trochu méně ;)

7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Už asi po čtvrté při OD sháním bio-lep růžovou vím, že je to dost odvážné, ale přesto to zkusím. Nemáte někdo na výměnu tohle nedostatkové zboží ?

8. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    nabízím mloka skvrnitého za dvě růžové stáje
    kůn-králík nebo kůn -krůty

vyměním myrhovník za růžové koně pište

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/17
  9. lalylala

lalylala Zelenáč fóra

Sice vím, že asi není šance, ale stejně zkusím napsat. Sháním dekorku pirátský sud. Na výměnu bych pak mohla poslat růžové pávy - to je to nejcenější co mám :D.

10. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Ahoj farmáři, tak to zkusím i já. Za dobu trvání tohoto OaD, jsem v lodi nenašla ani jednu nabídku.

Koupila jsem při výprodeji omylem jiný stonek, no a do toho koupeného nemám dekorky.
    Nenašly by se u vás dekorky Nabitý, Teleportační paprsek a Hopsající dort?
    Napište prosím rovnou co za ně. Díky

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Pekne nedelne ranko vsetkym...tak ja skusim posledny pokus:zhanam este,,

cervenu tovarnu krabic
    oranzove koaly
    korok xxl

ponuky postou,,krokodyli, bizonov uz nemenim...piste konkretne co za to..len nie poslem ti cervenu vyrobnu a ty mne ruzovuxDxD

Pekny vecer..moze niekto ponuknut_:

JEDNOOKA FIALKA

ODTIENE MODROZELENEJ

Hlavne sa chcem PODAKOVAT mojim susedom,,este ze vas mam..:p

DANKA722 tohle ocenil(a).
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Mám k dispozici růžovou továrnu na jídelní hůlky, nebo růžový butik rád se jich zbavím:D

Scháním rolinii xxl:p

13. kajaa84

kajaa84 Zelenáč fóra

ahoj, je tu prosím ještě někdo kdo by měl něco nepotřebného nebo nevyužitého z následujících věcí? hraje dcera jen pro zábavu a na nárocne výmeny bohuzel nic nema
    chybí ji stromy: ambron, briza,citlivka, diospyros, akebie, akacie, akai palma, blahovičník, eben, muškátovník, mangrovník, myrhovník, kustovnice, langsat, makadamie, mangostan, plumerie, rajcenka,
    krokodýli, bažanty, tukany, tucnaky, zraloky, koaly,mloky, dráčky ?

nabídnout můze výmenu za nějake xxl stromy nebo ostatni zvířata?

Naposledy upraveno: 13/8/17
  14. ♥koťátko♥

♥koťátko♥ Obyvatel fóra

Ahoj. Sháním dekoraci ráj volá. Kdyby někdo náhodou měl tak pište na nick ♥koťátko♥ děkuji :)

15. quick42

quick42 Zelenáč fóra

shanim krokodyli, nabidky posilejte holubem na Frantanec

16. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Prosím, prosím, smutně koukám a marně sháním Krokodýlí jezírko

Dále hledám : Růžovou výrobnu angorské vlny, Růžovou pštrosí farmu, Růžovou barvírnu,Rolinii XXL a dekorky Chtivý havran nebo Lízátková bedna

Holoubkem písněte co by jste chtěli, třeba se dohodneme ;):p

Děkujem sousedce anvan, Astrid888, miskasnajdrova, -pindruše77- a farmářům mamaMarta, Gassy,marketka47 a doben za krásné dárečky ♥

17. mila

mila Zelenáč fóra

Zdravím,
    nemá někdo, prosím, navíc růžové husy nebo myšky?
    Byla bych moc vděčná. Napište, co za ně, snad se dohodneme, růžové stáje na výměnu nemám, ale třeba vám chybí nějaký strom, ale mangrovník nebo jehnědu nemám. Mám třeba akácii nebo starší stromy xxl.

Vyměním růžový výběh pro chameleona za jinou růžovku, třeba pávy, husy nebo vrány.
    mila205

18. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Jupí , děkuji dobenovi za zprostředkování mé první nej nej růžové výrobny
    [​IMG] Moc díky mám velkou radost , ostatním hodně úspěšných výměn a prima večer ;)

ezzra, doben a fujtajblinka tohle ocenili.
  19. marienka222

marienka222 Pisálek fóra

Zdravím, ruším farmu a nabízím zdarma srdcový strom - dekoraci.

20. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

ahoj lidi hledám,žraloka,kraba,mývala
    písněte co zato

dále upotřebím jakokoliv dekorku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.