Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Prosím sháním dekorace ,,zhasni,, a ,,lucerny,, do stonku

2. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

stále sháním dekorky: nemá mě rád, nádherná barcarole, bláznívá věda.

Nabídky prosím pošlete ve hře holoubkem na jméno Monkfish1 :)

3. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Sháním dekoraci recyklační střelnice

4. honzik975

honzik975 Zelenáč fóra

ahoj, scháním dekorky - nejlepší kamarádi, kočičí skříň, rybí tanec, rekreační ráj, odpolední šlofík.
    Pošlete holoubka s nabídkou. Moc děkuji

Naposledy upraveno: 13/8/17
  5. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) musím se pochlubit... mám bezva sousedku čarodějka 22 poslala mi krokouše a nic nechce !! ale vím ,že touží po nektarince XXL prosím nemáte někdo?? pokud ano napište snad bychom se dohodli... děkuji kačenka5

čarodějka22 a fujtajblinka tohle ocenili.
  6. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Farmáři a farmářky, nemá někdo krokodýla???? že by .......

7. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj,
    nabízím
    - růžovky (netopýři,kachník,ovčín,velbloudy,kozy,králíkárny,koně,chovný rybník,pštrosí výběh)
    - neonky (prase,netopýři,psi)
    - červené (žáby,koně,kurník,krůtník,prase,netopýři,kočky,psi,ryby,pštrosi,osli,chameleony,bobry)
    - červenou továrnu na houpací sítě,továrna na vějíře oranžová
    - stromy na baha xxl (baobab,budhova ruka,juvie,granátovník,pistáciovník,hvězdný strom,delonix,rohovník,amherstie,grep,ledvinovník,mangostan,tamarind,banánovník,mandarinka,mango,kiwi,kokos palma,guava,kakaovník,avokádo,papája,liči,komquat,mombín,tomel,cesmína,pandámová palma,pitomba,rajčenka)

sháním
    - neonové žáby,motýlí + červené motýli,sviště,oranžové orli,oranžové lišky,oranžové sovy.

UŽ NEMÁM KROKODÝLA,BIZONA,VODNÍ DRÁČKY,ani AKÁCII a apod ...

v případě zájmu posílejte prosím holoubka

Děkuji a přeji všem pěknou hru.

8. ivos50

ivos50 Pisálek fóra

ahoj, vyměním mloka skvrnitého za krokodýla - kus za kus.
    Nabídky pište holoubkem.
    Děkuji.

9. muja78

muja78 Zelenáč fóra

Ahoj, mám ve skladu dvoje krokodýli,
    ale taky bizona, lasičku, čápa, jelena, mývala, losa, jezevce, lišku, ježka, křečka, chameleona, orla, světlušku, krtka a další...
    taky mám spoustu stromů

sháním staré dekorace na stonek jako: veřejné sledování, výkonný balič triček, kůň s kopím, vítězný mlýn, zmrzlinový kanón, stánek se zmrzlinou a mléčný koktejl-bar

10. suzi74

suzi74 Pisálek fóra

Ahoj farmáříčci.
    Poptávám krokodýla a břízu.Nabídnete někdo?
    Třeba mám k výměně něco co marně sháníte vy.

11. mila

mila Zelenáč fóra

Ahoj, hledám dekorace:
    jsme šampioni
    hranice
    nemá mě rád
    nádherná barcarole
    Napište, co za to, můžu nabídnout třeba akácii

mila205

12. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

Ahoj farmari..Ponukam na vymenu..
    1-Stromi-Drien obycajny,Zlty trubkovec,Jarabina brekinova,Javor japonsky,Kowhai,Lipa,Lokvat,Mispula,Oskorusa,
    Sakura,Trnka,Citronovnik,Jarabina,Orech,Morusa,Zlaty listnac,Vianocny strom 2011,Hruska,Katalpa,Ceresna,Olivovnik,Mandlovnik.
    2-Stajne a chlievy-Kurnik aj zlte a oranzove,Labutie jazero,Stajna pre rybarika,Vybeh pre kohuty,Kralikaren aj zlty upgrade,Kacaci rybnik aj oranzove,Medvedi brloh aj zlty,Vevericky,
    Orlie hniezdo,kozi aj oranzove a cervene,Sovy aj zlte a oranzove,Kravi,psi aj zlte,Kone aj oranzove,Chovny rybnik,Vceli ul aj oranzovy,Pstrosy aj zlte a oranzove,Osle aj oranzove,Bobre,Husi aj zlte,Netopiere cervene,
    3-Vyrobne-Toveren na placty,Liahen vajec,Striharen oviec aj zlta,Zberacia stanica peria aj zlta,Vyrobna syra,Rybnik s japonskymi kaprama aj zlty,Rodeoranc aj zlty,
    Mliekaren aj zlta,Vcelarstvo,Liahen pstrosich vajec aj zlte.

BAHARAMA
    1-Stromi
    -,Biriba,Mangostan,Wampi,Achacha,Nektarinky,Kiwi,Pithaya,Kumquat,Grepfruit,Budhova ruka,Rohovnik,Amherstia,Kesu,Baobab,Granatovnik,Tamarind,Para orech.
    2-Stajne-Mravciare,Papagaje aj ++,Opice aj ruzovy upgrade,Slony aj ++,Pandy aj oranzovy upgrade,Lenochody aj ++.
    3-Vyrobne-Sustruh paliciek + zlty upgrade.

Zhanam
    1-stromi-vajickovy strom,slany strom,Strom s kozim mliekom,Sladky strom,
    2-Noki citron dam aj viacej veci za jedneho..
    3-Dekorky-Zmrzlinove delo,Tortove delo,Delo lasky,Teleport
    4-Stajne-Bizony,Bazanty
    Zhanam rozne dekorky...ponukam za ne stromi...

Naposledy upraveno: 13/8/17
  13. whoopi.black

whoopi.black Zelenáč fóra

ahoj shánim 2x krokodýla...najde se někdo kdo vyměni??případne holuba..určitě se dohodnem

14. rehla

rehla Pisálek fóra

Nabízim dva slaný stromy za jeden vonící

15. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

prosím sháním dekorky hranice, nádherná barcarole, kaštanový farmář, valkýra zpívá
    pište co za to (krokodýla, diospyros, JC nemam!)

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už 2 dny dumám, co bych v O+D vyměnila...
    ...co chci a co mi chybí? Nedomlouvala jsem se s někým na nějaké výměně v poslední době?
    Diospyros

Můžu nabídnout:
    Sekvoj
    Citlivku
    Akácii
    Muškátovník
    a i nějaké chlívky...

17. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Sháním :
    - růžové stáje : husy ; psi ; žáby ; pávi
    - červené stáje : husy
    - růžové výrobny : skoro všechny
    - červené výrobny : hůlky ; karton. krabice ; japonské kapry ; bobří pila ; zavazadla

Nabízím např. růžové stáje - opice, velbloud, kachník, kráva ; koza ; dále mám mravenečníka, červenou pandu, plameňáka, tygra, myrhovník ; továrnu na trezory ; v případě dobré nabídky obětuji i diospyros, bizona, mloka skvrnitého, dráčka vodního

18. hpelitebook

hpelitebook Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Timto chci podekovat hraci lucifer13 za darovanou sekvoj.
    waxysa za netopirky,medveda,jezevce,capa,lasickua lisku
    hraci jeryoart1 za zlaty listnac,mloka skvrniteho,jezka,labut,berusku,a sakuru
    hraci dada0508 za jezirko pro plamenaky,vistarie,

Dekuji vsem spoluhracum za krasne darky ktere byly ochotni me poslat do zacatku hry moc si toho vazim

Ahoj chtel bych vsechny poprosit kdo ma neco navic a muze postradat moc by me to pomohlo jsem novy hrac farmy a opravdu nepohrdnu nicim vsem moc dekuju a preju krasnou hru

Dekuju vsem co me obdarovaly stromeckama a stajema nejakou tou dekoraci a produkty moc si toho vazim a az se casem nikam vypracuju snad budu moc vsem nejak oplatit

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/17
  19. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

ahoj hľadám: bizón,krokodíl,mlok a dekorku Valkýra spieva

20. Albyk

Albyk Perspektivní autor

zdravím, zoufale sháním Krokodýlí jezero, má li někdo na výměnu prosím pište, nabízím např. neonové stáje... a mnoho dalšího, pls. ozvěte se....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.