Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahojky je to divné ale taky nemám krokodýla a toho asi nedostanu. :) Ale taky nemám xxl jinan, Dekorky:pposlední přípravy, Vánoční stromek(1x2) a Sváteční móda- ze stonku Prosím prosím kdyby jste někdo našel v liště. Mám vodní dráčky a mloka, berušky, lasičky a spoustu jiné havětí jako holuby, želvy, pelikány, tygry.. a stromků k tomu spoustu .... k tomu neonové chlévy a růžové opice a velbloudy ...:)

2. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahoj lidi! Všem děkuju za uskutečněné výměny a velkorysé dary. :) Ještě mám k dispozici dekošky Cosi je ve vodě, Odpolední šlofík a Nebe plné hvězd. Třeba za nějaký zajímavý upgrade stáje, který se vám už jen válí v liště? ;)
    Ještě by mě zajímalo, co je to ta vzducholoď a kde jako lítá, já jsem ji ještě nenašla. Už nehledám, ale na příště... :oops:

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja chcem len 630 sprostých florénov8)

fujtajblinka a ezzra tohle ocenili.
  4. kika2213

kika2213 Zelenáč fóra

dakujem napisala som tam

5. .Lucifer13.

.Lucifer13. Zelenáč fóra

ahoj sháním krokodýla. vyměním za bizona nebo sekvoj, případně růžové velbloudy, kočky, opice.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Stále sháním krokodýla
    napište co za něj děkuji

7. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Sháním J.Citrony, oranžové koaly, rolinii xxl - na výměnu toho mám spousty. Pokud máte někdo na výměnu, pište!!!!

Edit:
    *** hráčce marcipánka74 moc moc moc děkuji za krásný dárek ***

fujtajblinka tohle ocenil(a).
  8. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj je tady někdo kdo by mi nabídl červenou výrobnu na japonské kapry? A ještě červenou výrobnu na krabice? Pokud ano pošlete holuba na farmu a co byste za to chtěly.
    Děkuji

9. minutka10

minutka10 Aktivní autor

Ahojte farmári,
    už niekoľko OaD márne zháňam gaštanového farmára. Prosím kto by mohol vymeniť napíšte čo zaňho požadujete.

10. ritterca

ritterca Stálice fóra

Nabízím: - 3x lasiččí nora, příbytek pro krtka
    - 2x kowhai + 2x XL, rakytník + 1x XXL, slivoň trnitá XL (pouze upgrade)
    - 4x clausena wampi + 2x XXL, + 1x XL, 3x grapefruitový strom + 3x XL, 3x mangostan + 1x XXL, 2x garcinia +2x XL, baobab XL (pouze upgrade), akébie pětičetná XL (pouze upgrade)
    - ještě jeden hod,

Sháním: Albízie / Cukrový strom / Drmek / Dub korkový / Hloh / Javor cukrový / Lípa / Mangrovník / Papouščí strom / Pichlavý drátový strom / Rohovník obecný / Slaný strom / Slivoň mirabelka / Tamaryšek /

Bazén pro kraby / Bizoní ranč / Doupě veverek / Habitat pro ledňáčky / Holubník / Jezírko pro vodní dráčky / Klokaní výběh / Kotec pro sviště / Losí ohrada / Obydlí pro ježka / Obydlí pro křečky / Obydlí pro mloky oranžové / Obydlí pro mývala / Obydlí pro skunka / Obydlí pro želvy / Vlčí doupě / Výběh pro bažanty / Výběh pro kivi / Výběh pro kohouty / Výběh pro pásovce / Výběh pro ptakopyska / Výběh pro tučňáky

Tak kdyby náhodou jste našli něco co sháníte, tak se ozvěte.

11. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Sháním krokodýlí jezírko. Nabízím bizony, dráčky, mloka skvrnitého.
    Dále mám růžové stáje: kravín, koňská stáj, kurník, ovčína výběh pro pandy. Zájemci prosím holubem.

12. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky nabízím bizona scháním krokodýla nebo dráčka
    dále hledám žraločí představení

13. sedlakbuzek

sedlakbuzek Zelenáč fóra

Hezký den,
    dlouho jsem nehrál a chybí mi hodně novinek jak stromů tak i chlévů. Pokud máte plnou lištu, prosím pošlete. Budu vděčný.
    Děkuji.

14. šimiš10

šimiš10 Zelenáč fóra

ahoj, prosím moc a moc, nemám myrhovník, mohu nabídnout vonící a rolinii

Naposledy upraveno: 13/8/17
  15. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Ahoj, sháním myrhovník napište co za něj chcte, ale krokodýla, bizona ani mloka skvrnitého nemám. ;)

16. KlarysekKoulisek

KlarysekKoulisek Zelenáč fóra

Ahojky všicí, včera jsem se vrátila z tábora. Zrovna jsem si otevřela Baharamu tak jestli nemate nějaké zvířátko nebo stromeček na víc ;) když tak se domluvíme jo? tak čauky mňauk mňamky

Naposledy upraveno: 13/8/17
  17. prckolet

prckolet Zelenáč fóra

Ahoj, nenašel by se u někoho prosím jeden volný diospyros nebo staröu dekoraci Pečená jablka? Něco na výměnu se snad najde a nehynoucí vděk zaručen :)

18. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, ještě kdybych mohla poprosit o některé z posledních stromů na baharamě. Ale bizoni už došli.

Klára

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

DANKA722 - směle zveřejni číslo svého konta. Pošlu, kolik budeš potřebovat.
    :D
    Chtěl jsem potěšit dárečkem u příležitosti OaD naši obětavou a milou larelay,
    ale systém mě vyhazuje, že tento hráč neexistuje. Psala, že má ráda dekorky.
    Předpokládám, že má nějaké sousedy. Sousedé, prosím, poradíte s nickem ve hře?
    Na mikeš7. Děkuji.
    :)
    Prosím, neposílejte mi pořád ty krokodýly. Už je nemám kam dávat.
    :D

DANKA722 a fujtajblinka tohle ocenili.
  20. Jarunka.vran

Jarunka.vran Pisálek fóra

Ahoj sháním Bobří pila ŕůžová, továrna na vějíře růžová, barvírna růžová, továrna na kartonové krabice růžová, obchod se zavazadly růžový nabízím za tyto věcí bizony, a další věci... nick ve hře Jarunka.vran pište holoubka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.