Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. law222

law222 Rádoby autor

Nabízím krokodýla a mloka skvrnitého za růžovou výrobnu vějířů.

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Srandysto:D

Kecynaa, skalara.v a monsaf tohle ocenili.
  3. karolinada

karolinada Pisálek fóra

Ahoj všem, velice bych poprosila o par skvelých zvírecích stajni jak beruška, krokodíl, bocian ježko rybárik, krtko, mlok, hus, tiger a tučniak. kto by rád menil nech napíše rada co to dám ze svých stajní jen abych mela títo nové stajničky :) dekuju moc krát

4. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Ahoj čarodějko, chtěla jsem napsat kuřádkukovounera píše mi to že neexistuje

5. Destiny-J

Destiny-J Zelenáč fóra

Ahoj lidičky, prosím prosím sháním bizoní ranč,mloka skvrnitého,mloka oranžového a diospiros. Napište a dohodneme výměnu. Děkujuuuuuuuu

6. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobry den pratele,

Schanim: Bizoni ranc,Krokodili Jezirko,Bazanta

Nabizim: Staje : Capi hnizdo,Holubnik,Jezevci doupe,Habit pro lednacka,Berusci hnizdo,Labuti jezero,Obydli pro Jezka,Obora pro jeleny,Lasici nora,Lisci nora,Maskovaci obchod,obydli pro zelvy,tovarna na plachty,Vlci doupe,Kotec pro sviste,Vybeh pro ptakopyska,motyli dum,Louka svetlusek,Parfurmerie,Orli hnizdo,obydli pro skunka,Sovi kles,Vybeh pro opice IV (ruzova),Jezirko pro plamenay,Vybeh pro pandy cervene,Vybeh pro tygry,Vybeh pro lenochody classic++,terarium pro anakondy classic++,Vybeh pro pandy IV (ruzova)

Nabizim: Stromy: Baobam xxl,Julie ztepila xxl,garcinia xxl,Granatovnik xxl,kanaga vonna,pistaciovnik xxl,hvezdny strom xxl,Rohovnik obecny xxl,deloix kralovska xxl,Amhirstie xxl,Akacie,Clauseng vampi xxl,Dracinec,Durian,Grapefuitovy strom xxl,Ledvinovik zapadi xxl,Nolina,Rolinie,mangastan xxl,Santalovnik,Tamarindovy strom xxl,akacie peticetna xxl,Kustovnik xxl,strom pitomba xxl,Acai palma xxl,Moringa xxl,pandanova palma xxl,Cesmina parrguanska xxl,mombin xxl,lici xxl,kumquat xxl,papaja xxl,eben cerny xxl,piahaya xxl,strom kiwi xxl,fikovnik xxl,kokosova palma xxl,mandarinvnik xxl,bananovnik xxl,myrthovnik,citlivka,buk xxl,javor jakonsky xxl,Jerab oseruse xxl,Kawhai xxl,ledova jedle,Lipa,muspule xxl,lokvat xxl,planika obecna xxl,rakytnik xxl,slivon trnita xxl,Vistarie,vrba cerna xxl,zlati dest,Jalovec skalni xxl,Sakvaje,marusovnik xxl,Broskvon xxl,bez cerni xxl,mandlovnik xxl,javor cukrovi xxl,olivovnik xxl,jedle xxl

Nabidky piste holubem dekuji mnohokrat vase *Lady*1

PS: za krokodila sem ochotna dat 2x ruzovky.Piste holubem dekuji.

7. monča81

monča81 Pilný autor

Já klidně pošlu , chlívek nebo výrobnu , jen napsat co, nemusím to mít zbytečně v liště :) když mám dám :)

8. Nemmy-Green

Nemmy-Green Zelenáč fóra

Ahoj, hledám dekorace: Něco k zakousnutí, Jsme šampioni, Poznač si datum a Hranice
    - nemám ráda prázdnou řadu na stonku :)

Na oplátku nabízím dekorky:
    Baby Shower, Bezpečné přistání, Bez ruk, Bobříkova vzducholoď, Cenné bidýlko, Čajový dýchánek, Do toho, kovboji!, Dům na stromě, Fotbalová hra, Fotbalové žonglování, Chůze po žhavém uhlí, Ještě jeden hod, Kanon na vajíčka, Kouzelný kotlík, Kovář, Kuchyňský hrdina, Láska je bojiště, Lektvarová párty, Let v noci, Lízátková bedna, Malý krůček, Medvědí apetit, Na hlavu, Naplň konev, Neotáčej se, Oáza klidu, Odpočinek, Ostrý jako vikingská sekera, Piknikový zlodějíček, Podívej se do koule, Přičichni, Připraven na hry, Rosnička, Ryba na suchu, Skákací puzzle, Skluzavka, Skvělá práce, Slavnostní dort, Smyčka, Tanec smrti, Trable s lucernami, Vajíčko v trávě, V baru, Velcí námořníci, Vrhač seker, "X" nikdy neoznačuje přesné místo, Zakopaný poklad, Zeleninové barbecue, Zmrzlinový stánek, Žije

Díky,
    Pěknou hru :)

9. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj, nepřekáží někomu v liště kanony? Chtěla bych si udělat sbírku, z 12 mám 8 z posledních let, a také mi chybí do sbírky kaštanový farmář, na výměnu mám růžové stáje, neonky, a mnoho dalších, bizona a krokodila mám po jednom, tedy neměním.
    Pěknou hru.

Edit - mám kanon na vajíčka, vodní kanon, hráčské dělo, slizové dělo, úžasný ohňostroj, sklizňový kanon, sněhové dělo, kanon padající hvězda

Naposledy upraveno: 12/8/17
  10. monča81

monča81 Pilný autor

Jaké kanony chybí něco mám :)

11. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

Nabídne někdo starší dekoraci přehlídkové molo?

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mě chybí jen bažant a ten nepůjde ještě poslat. Kdyby někomu přebýval jinan.....napište si co potřebujete. Dnes dopo nebudu doma, ale pak už celý víkend jo.

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Poptávám růžovou výrobnu bobří pila ale za 4 JC jako jsi mi nabízel ty NE. S rozumem, a tvůj požadavek 4 JC se mi zdály neadekvátní srandisto. Pučmelounci

plyšulín tohle ocenil(a).
  14. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Nabízím: MJS (mrkvo-jablečná směs)

Chtěla bych: tamaryšek, dračinec, santal, myrhovník, diospyros
    mlok skvrnitý

Prosím zprávu holubem s požadovaným počtem MJS za konkrétní kus.
    Jsem na čestné listině, po delší pauze jsem se vrátila do hry.
    Díky :)

15. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

sháním krokoýla,bizona,břízu,muškátovník,mlok
    nabízím dráčka,mlok skvrnitý,berušky,žraloka,dračinec,durian,akácii,nolina,santalovník

16. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, zháňam Krokodýla a stromy Muškátovník a Myrhovník, na výmenu ponúkam bizóna, neónové a iné stajne, rôzne stromy alebo si napíšte čo potrebujete, ak mám, dohodneme sa. Dík :)

17. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, kdyby měl někdo náhodou navíc medový strom, strom s kozím mlékem nebo strom s kravským mlékem, tak je ráda vyměním. Nabízím:
    - 3x lasiččí nora, příbytek pro krtka
    - citlivka, 2x kowhai + 2x XL, rakytník + 1x XXL, slivoň trnitá XL (pouze upgrade)
    - akácie, 4x clausena wampi + 2x XXL, + 1x XL, 3x grapefruitový strom + 3x XL, 3x mangostan + 1x XXL, 2x garcinia +2x XL, baobab XL (pouze upgrade), akébie pětičetná XL (pouze upgrade)

18. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím rajčenka xxl anona šupinatá xxl makadamie xxl shánim akácie a myrhovník cudla

19. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Ahojte,pošlem novým hráčom chlieviky a stromy,ozvite sa.Hladám bizona a krokodíla,zo stromov kávovník ak by náhodou niekto mal.

20. monča81

monča81 Pilný autor

Jsem vám psala pošlu jen nevím co, aby třeba pak neměl/ a xx věcí stejných :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.