Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, jako skoro každý tady sháním krokodýla a bizony. Na výměnu nabízím růžový kravín, růžové kachny, nebo růžové velbloudy.

2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Prosím, jestli máte někdo na výměnu krokodýla, napište, co byste za něj požadovali. Asi jich v oběhu moc není, ale třeba se mi zadaří...

3. monča81

monča81 Pilný autor

Co mám - Lasičku ,jelen, jezevec ,křeček , bizon, medvěd, klokan, světluška,skunk, sova- křečky oranžové,sova oranžová, králík červený, + růžový , ovčín červený, koňská stáj červení, oslí stáj červená, obr červený / dílny textílný,------- dekorky srdcový strom, valentýnská kráva , hvěz dalekohled , nebe plné hvězd , rybářská zábava , stánek ze zmrzlinou , (ještě jiné dekorky )----- stromy akácie , erben černý xxl , mongaston xxl, kokosová palma xxl, liči xxl, papája xxl, mám i pár i jiných stromů xl ......
    Co sháním = krokodýl, zl déšť , JC dekorku ,, a růžové stáje ( kočky, solíky krávy, vrány prasata, husy , ryby, bořík , ovce,)
    červené myši,chameleon,
    A kdyby někdo něco chtěl ze stromu ji třeba něco jiného tak písněte :)
    Sešli se i xxl broskve jestli máte něco za výměnu / třeba zlatý déšt, a taky něco třeba červené nebo růžové stáje )

Naposledy upraveno: 11/8/17
  4. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hojdule vrtule farma Pučmelounci shání růžovou bobří výrobnu. Kromě krokodýla máme vše, tak si sami řekněte. Klidně i přidáme něco za ochotu ale buďte na nás prosím hodní a nechtějte celou farmu. JC nedáme....ale i tak naivně doufáme. Martina

vlastníme neonové chlívky, bizony, růžovou sýrárnu žebříky a guáno, chlívky růžové, XXL stromky jak na farmu tak bahamu, vodní dráčky. Stromky i více kusů.

Děkujeme za rozumnou výměnu všem...

5. Milka47

Milka47 Pisálek fóra

Ahoj, poptávám vajíčkový strom a bizona, napište. co by jste chtěli výměnou( krokodýla nemám).Díky.

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

ahojky :)
    myrhovním, pro svou skvělou sousedku :)
    zřejmě jako všichni sháním krokouše, nejnovější neonky (psy, pejry a žabiska) a růžové páviska ;)))
    oranžové krabice

mám mloky, dekorky z akci jako utopené divy a plno jiného :)
    postavím aj něco děsivého, když nám letí hřbitov ;)
    i když leje jako z konve, tak snad vaši holoubci nezaletí k sousedům, u mě na ně čeká ošatka hrachu a popela,
    kdyby náhodou nevěděli že jsem Popelka :D :D :D :D

plno krásných výměn přeji ;)

dasa1143 tohle ocenil(a).
  7. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

mám berušky..............za Johna Citrona dám :)

8. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky, já nutně potřebuji Diospyros a Akébii :music: vzdám se klidně Rolinie, Noliny, Dřínu, Lapacha, Anjou nebo nějakého normálního (speciálních moc nemám) XXL stromu.. tak kdyby měl někdo zájem.. Moc děkuji

jana563 tohle ocenil(a).
  9. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, sháním akebii, myrhovník, bizona a krokodýla. Napište a domluvíme se. Moc díky.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jako skoro všichni nemám krokodýla a mloka skvrnitého
    můžu poslat plameňáky,mravenečníka, oranžové velbloudy, neonky a jiné stáje, dekorace-nebudu rozepisovat-,nějaké stromy

11. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

nabízím 3 JC za kaštanového farmáře

12. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím prosím moc prosím jednoho krokodýla

13. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj, sháním krokodýla. Růžové výrobny nemám, ale ostatních věcí mraky. Napište požadavek, děkuji.

14. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Ahoj, sháním : bizoní ranč, , krokodýlí jezírko a dekoraci wawelský drak

nabízím : Koňská stáj růžová 2 krát, ovčín růžový, Velbloudí ohrada růžová, Krůtník neonový, Prasečí chlívek neonový, Koňská stáj neonová

15. polacka

polacka Baron fóra

Nabízím "KERBEROS". Pište holubem, co nabídnete. Děkuji a hezkou hru.

16. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Farmáři sháním růž.výrobnu mléka napište co za ní ;););).

17. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Proč mi nejde posílat fíkovník, ačkoli je na seznamu k výměně i k darování!

18. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Ahoj sháním dekoraci nejlepší kamarádi. Krokodýla ani bizona nemám. ;)

19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Ponukam bizona za KROKODYLA..a dam aj stromy k tomu podle vyberu..ponuky postou...

uz som ani nedufala ze tych KROKODYLOV ziskam,,,ale moc...moc dakujem svojej susedke ..vrucne dakujem

ponukam mloky za divy kavovnik..)Diospyros)

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/17
  20. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

poptávám dekoraci přehlídkové molo...:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.