Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahoj lidičky! Já, pěkně prosím, sháním holubník, vydru, želvu, kohouta, pásovce, želvu, diospyros a amherstii.
    Nabízím hrocha, vodního dráčka, plameňáka, mravenečníka, pandu červenou, tygra, obětuji i krokouše... ;) I jednoho bažanta bych dala... Pak mám akébii, santalovník, citlivku...
    Do stonku mám navíc Cosi je ve vodě, Potopené divy, Odpolední šlofík. Pro sběratele mám Nebe plné hvězd.
    Přednost, prosím, má ten diospyros. Pište, pište, budu se snažit odpovědět co nejdřív! ;)
    Určitě jsem na něco zapomněla, jak z toho, co nemám, tak z toho, co mohu postrádat. Kdyžtak to zkuste, třeba se domluvíme! :)
    Teď mě napadá, že nevím, co z toho se dá posílat... :oops:
    Krokodýla už nemám a bažant se nedá posílat!

Naposledy upraveno: 11/8/17
  2. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Ahoj, sháním
    stromy: diospyros, magnólie, základní broskvoň;
    chlévy: obydlí pro mývala, holubník, kotec pro sviště, motýlí dům, obydlí pro křečky, obydlí pro krtky, losí ohrada,
    červené nebo růžové kukačky;
    výrobny: továrna na trezory.

Pište holoubkem, co chcete na výměnu. Díky a pěkné farmaření.

3. krepov

krepov Pisálek fóra

Sháním do stonku ptačí maják, kaštánka farmáře, načítací květinu a zpívající tulipán. Nabízím ptačí chaloupku, ptačí pagodu, ptačí hrad a ptačí chýši, případně něco jiného co postrádáte

4. irsko

irsko Aktivní autor

Ahoj, sháním:
    Nektarinka XXL, Noční třpytivý strom, Bažina slizské příšery, Výběh pro koaly II: oranžový, Továrna na trezory

nabízím: téměř všechny stromy i v XXL verzi (včetně vonících, cukrových a dalších produktových), spoustu tajemných výběhů (nemám bizony ani krokodýly), spousta dekorací i starších... za více věcí nabízím i Johna Citrona...

5. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

ahoj všichni. Sháním JC, neboť kaštanový řádek mě minul.

Mám : plameňáky, hrochy, tygry, mloka skvrnitého, berušky, spoooustu oranž upgradů , magnolii, citlivku, sekvoj, akébii, dračinec... nevím co ještě... i jednoho za víc. díky ;)

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všichni, neměl by prosím někdo navíc....jsme šampioni a hranice, já mám něco k zakousnutí a poznač si datum, moc díky :)

7. soník83

soník83 Pisálek fóra

prosím moc a moc, sháním krokodýla, pište co za něj chcete

8. il.ja

il.ja Pilný autor

nabízím xxl rajčenu,rakytník a jiné za krokodýla nebo bizona napište a domluvíme se

9. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

tjuklova86

písni mi poštu, pošlu ti ji nic nechci

10. il.ja

il.ja Pilný autor

musí ti poslat zprávu a pak si ho uložíš do přátel

11. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

sháním žraločí představení prosím napište co by jste za něj chtěli

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj jarda.drak6,

pošli dotyčnému hráči herní poštou zprávu a pak si ho přidej do přátel, poté ti půjde hráči už poslat cokoliv. Pro jistotu si po uložení do přátel hru aktualizuj tlačítkem F5. Přeji ti fajn hru i úspěšné obchodování Natali

13. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Ahoj
    potřebovala bych nektarovou párty a cvičení dělá mistra pošlete holoubka.Domluvíme se.

14. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

sháním krokodýla

nováčkům pošlu něco do začátku - pošlete holuba

15. klaruse1590

klaruse1590 Zelenáč fóra

Dobrý den, jsem teprve začátečník a byla bych moc ráda kdyby jste mi poslali: Chlívky, stromy nebo dekorace. Za vše co mi pošlete bych vám byla moc vděčná. S pozdravem vaše klaruse1590 :)

16. FarmarkaDaska

FarmarkaDaska Zelenáč fóra

Tak se přidávám do řady - sháním krokodýla - písněte co za něj. Děkuji

17. tjuklova86

tjuklova86 Pilný autor

Prosím, nemám dokončené nějaké stonky, což mě moc mrzí. Sháním dekorace - sváteční moda, vánoční stromeček, cenné bidýlko a vertikální motlitba. Písněte, co za to.

18. vaccis

vaccis Pisálek fóra

Zdravím která dobrá duše muže postrádat Diospyros ..bizona ...napiste za co vyměníte...

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj krepov,

bohužel dekorace získané z Kola štěstí nejsou obchodovatelné. Přeji ti příjemné obchodování s ostatními komoditami. Natali

20. Alustriel

Alustriel Pisálek fóra

Výměna : nabízím - nic , požaduji - všechno . Zn. 100% výhodné pro obě strany 8) ;)xD

A teď vážně . Koukám , že hráčů , kteří ještě nejsou majiteli Krokodýlů , tady je víc než dost . Patřím mezi ně . Nedělám si moc iluze , že by na mě nějaký zbyl , přesto to zkusím . Máte-li někdo toto hodné a milé zvířátko navíc , napište mi a uvidíme zda se na něčem domluvíme ......
    Třeba budu mít i trochu štěstí a vyjde to :inlove: .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.