Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Má ještě někdo navíc lžičky?Ještě mi jich přes třicet chybí,tak zkouším.... Předem mockrát děkuji. zuzkaf

2. babicka90

babicka90 Zelenáč fóra

Ahoj,prosím nemá někdo na poslání lžičku? Zpět už nemohu poslat,volné dárky už nemám,děkuji

3. ENERGYSTAR878

ENERGYSTAR878 Zelenáč fóra

Ahoj,prosím nemá někdo na poslání lžičku? Zpět už nemohu poslat,volné dárky nemám, moc děkuji

4. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

ahojte, má niekto voľný darček a mohol by poslať striebornú lyžicu? Chýba mi posledných 17 lyžíc, nestíham kvôli dovolenke, tam som nemala prístup na internet, ďakujem za každý darček.

5. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

prosím, súrne potrebujem už iba 3 ks striebornej lyžice, aby som získala výhonok...
    prosím, kto by mi mohol poslať - ďakujem:)

6. tolca

tolca Rádoby autor

zdravím, máte někdo volná dárky a mohl by jste mi poslat věnec? Těch puntíkatých potvor mám spoustu, ale věnce chybí....děkuji
    tolca

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kdo chce poslat dárky ať pošle holoubka

Aflen a Slymačka tohle ocenili.
  8. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

moc prosím o věnce, ještě potřebuju 10 uvítacích balíčku, díky moc

9. kucis72

kucis72 Zelenáč fóra

Moc prosím, jestli má někdo věnečky k darování navíc, budu moc ráda. Děkuji:)

10. arab146

arab146 Rádoby autor

výměnou pošlu akční padátko prosím o lastury

11. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Moc prosím o lastury,dík Barbora6262

12. Edetka

Edetka Pisálek fóra

Hezky prosím, smutně koukám, chybí mi pár věnečků.. Našlo by se pár hodných duší, které by pomohly? :)

13. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Komu treba vypadávatka tak holubom napíšte ktoré vám treba.

14. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj prosím kdo má hotovo nebo mi chce pomoc a má navíc lastury budu ráda za zaslání předem všem moc děkuji nick ve hře HELENIE

15. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Moc prosím.Chybí mi ještě 15 věnců.Můžete mi někdo poslat?Ještě jsem zasadila,ale už tomu nevěřím :( Předem děkuji. zuzkaf

16. formaky

formaky Rádoby autor

Ahoj,najde se někdo,kdo mi pošle lasturu? Potřebuji 2 poslední recenze na stonek.Předem moc díky Marketa

17. -Betynka-

-Betynka- Zelenáč fóra

Zdravím prosím po poslední sklizni mi chybí 4lastury, nemáte někdo prosím ještě volný dárek?? děkuji, budu se revanšovat..

18. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Jelikož dneska odjíždíme na dovču a kalíšky moc nepadají,chtěla jsem poprosit jestli by mi někdo poslal.Já už svoje naposílala sousedům,ale moc se mi to nevrací :( Předem děkuji zuzkaf

19. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

ahojik prosim věechny farmaře kteři mohou a chtěji pomoct o poslani kališku chybi mi jich ještě 160 abych dosahla na stonek předem moc diky všem rada pošlu něco na oplatku

20. nakopečku48

nakopečku48 Pisálek fóra

Taky prosím o pomoc,chybí mi 140 kalíšků.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.