Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jurisa

Jurisa Pisálek fóra

pomoooc, priatelia, chýba mi 7 nálepiek na posledný tanier - nenájde sa dobrodinec, čo by ma zachránil?

2. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím o zaslání SK,abych mohla dokončit poslední úkol.Předem děkuji Hanka

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  3. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím, moc prosím sousedy a nejen ty o posílání pap. proužků než košů díky. Snažím se oplácet.

4. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Ahoj, moc prosím, pokud má někdo přebytečné dárečky, moc bych ocenila papírové proužky. Napěstováno mám a frčím dlouhodobky, ale i tímhle tempem mi návštěva královny vychází až na sobotu odpo a to by mě asi mohli hned odvést. :) Co budu moci, oplatím hned, zbytek průběžně dalšími dárečky! Děkuju :inlove:
    Nick: cheriik

5. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky kdo prosim může poslat papírové proužky vůbec nepadají děkuji všem,ráda oplatím

6. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte..poprosím bombonove koše..dakujem

7. slunicko25

slunicko25 Zelenáč fóra

Frantanec potrebuje 1 papirovy prouzek

8. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Mám ešte voľné darčeky.Kto čo chce napíšte si čo potrebujete.Frantanec tebe nepošlem lebo nevieš ani trocha slušnosti.Počkaj si kým ti padne.

Naposledy upraveno: 3/6/17
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Prosím, kdo může zaslat ještě papermarché? Mám volných 13dárků a chybí mi jen 14padátek... Děkuji (papírové proužky)

10. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, kdyby měl někdo náhodou volné dárečky, tak by byla vděčná za papírové proužky. Moc mi to nepadá a zatím to vypadá, že budu ráda, když vůbec dodělám základní část, natož abych se dostala ke královně.

11. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

Prosím prosím -chybí mi papírové proužky
    Pokud máte dáreček navíc moc potěší Děkuji

12. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,prosim ak ma niekdo volny darcek a mohol by poslat spiz budem rada,dakujem.

13. Angee110

Angee110 Pisálek fóra

ahojky, pokud máte někdo ještě šanci a to srdce poslat moc by mi pomohli košíčky.... prstíčkem hrabu a předem děkuji :)

14. filipo285

filipo285 Zelenáč fóra

ahojte, mohol by mi niekto poslať špíz, potrebujem ešte dosť veľa a padajú mi máličko. Vopred vďaka :)

15. oblacek631

oblacek631 Zelenáč fóra

Ahoj, chybí mi ještě několik papírových proužků abych se dostala ke královně. Pokud může někdo zaslat budu moc vděčná. Děkuji :)

16. Halas

Halas Zelenáč fóra

Ahoj, prosím, mohol by mi niekto poslať papierové prúžky? Vopred ďakujem.

17. mazurec

mazurec Stálice fóra

Zdravím,prosím nemáte někdo možnost zaslat mi papírové proužky?Když písnete zároveň do zprávy tak to postupně všem nějak oplatím.Předem moc děkuji

18. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,ak by mal niekdo volny darcek a mohol by poslat spiz budem rada,dakujem.

19. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte prosím chýbajú mi asi 4 paprierové pružky z akcie, prosím pošlite ak môžete, dakujem :)

20. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Ahoj, moc prosím o zaslání papírových proužků, jestli máte někdo volný dárek. Chybí mi ještě 6 kousků.
    Předem moc děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.