Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Frantanec-ruze9-prosím tě daruj mi -dráčky,JC,berušky,kaštan. farmáře,prosím:inlove:určo jich máš na jednu farmu hafo děkuji

2. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Ahoj všem, nevím, jestli jdou zasílat i předměty do stonku z této fotbalové akce - pokud ano, nezvládla jsem to a mám ve stonku pouze první a poslední předmět. A chybí mi Jsme šampioni a Poznač si datum. Pokud se najde někdo kdo podaruje nebo za něco vymění, rychle pište ;) kachnik10

3. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Prosím ak má niekto volný darček, chýbajú my gumenné lopty do fotbalovej akcie. Vopred a ďakujem

4. marublaha

marublaha Pisálek fóra

Mám volné dárečky, kdo potřebuje gumový míč, pošlete mi holoubka.

5. Orliček

Orliček Magnát fóra

dobrou chut.
    Děkuju všem co si vzpomněli že mě znali, i těm co mě neznali. A odpustili mi že jsem nehrála, a poslali mi spoustu toho
    co jsem za tu dobu nezískala. Moc vám děkuju.
    Četla jsem v nějaké knížce: "bylo mi ctí s vámi sloužit" a tk "je mi ctí s vámi hrát"

Klárka

Neměl byste někdo jeřáb oskeruši? Normální, prosím. Mám 2 XXL, a nemám tu jednu na co postavit.

děkuju všem co mi ji poslali. Bylo vás hodně. MOc děkuju

Naposledy upraveno: 15/5/17
  6. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte farmári, nejako sa mi nedarí zohnať stromy divoká káva (diaspyros?) a sekvoj. Ak by mal niekto na výmenu, napíšte holúbka čo potrebujete, ak mám dám. :) Dík

7. law222

law222 Rádoby autor

Nabízím kteroukoliv dekoraci z právě probíhající fotbalové akce za Johna Citrona.

8. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Nabízím jakékoli 2 dekorace z právě probíhající akce za Johna Citróna. Pište si.

9. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,sháním strom s kozím mlékem.

10. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    obrovské poděkování mé skvělé sousedce olivka1180 :inlove::inlove::inlove: které se podařilo několika výměnami vyhandlovat pro mě kaštanového farmáře, který jediný mi chyběl do řádku. ještě jednou díky moc Oli :inlove: sháněla jsem ho už kolik měsíců...

jinak díky všem hodným a férovým hráčům za poctivé výměny, díky všem ostatním, kteří se mi snažili pomoct. taky díky michalka59, která mi sehnala dvě potřebné dekorky a nic za ně nechtěla (michalko, mám farmáře!!! xDxDxD). vracím to alespoň dál jiným hráčům a je skvělé, že to takto funguje. hezkou hru a dobré výměny všem ;)

EDIT: vzhledem k tomu, že už mám řádek aktivní, nabízím někomu hodnému, kdo také dělá nezištnou radost druhým, kaštanovou srnku a ježka. schovávala jsem je na výměnu a teď už je nepotřebuji, tak chci pomoct dál. Já taky začala jen se srnkou a trvalo to zhruba rok, ale mám kompletní řádek. nic není nemožné :p

Orlíčku, já tě sice neznala, ale máš ho tam ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 15/5/17
  11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak ja som sa dosla podakovat podaktorim mojim susedom a farmarom,,co ma obdarovali..nejdem menovat, nech na nikoho nezabudnem a neurazim..v tejto darovacke som urobila stonku s dekoracii prebiehajucej sa akcie fotbal,,tak pestovanie skoncilo hned po zacati a gumovych je cez 1000ks a podarila sa mi aj stonka ta laska doplnit celu..dracky,,jelene a vsetko co som potrebovala,,som dostala..moc dakujem....dufam ,,ze som aj ja urobila radost podaktorim...
    len ma mrzi ,,ze ani jedno moje kurca nenapisalo aspon diky..nevadiii
    majte krasny slnieckovy den a cely tyzden
    VDAKA!!!!!!!!!!!

12. medved222

medved222 Komisař fóra

Tak Orlíčku, už tam máš další oskeruši.

13. kv.misa

kv.misa Pisálek fóra

Nabízím dekorace z nynější fotbalové akce. Konkrétní nabídky posílejte holoubkem.
    Dále nabízím diospyros, zlatý déšť, rolinii a lasičky.

14. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

neexistuješ, škoda pro tebe

15. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Mnohokrát děkuji všem, kteří se mnou vyměnili mango XXL a tisíceré díky všem, kteří mi ho poslali dárkem.

16. kokelika

kokelika Zelenáč fóra

Ahoj všem.

SHÁNÍM.
    Nádherná Barcarole
    Čajový dchánek
    Čistota půl zdraví
    Světliščí dirigent
    Čas na hraní

Pište holubem díky kokelika

17. dannger11

dannger11 Expert fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahoj Ivuško 08,
    u nás v lodi Kaštanový farmář je v nabídce,ale chce za něj růžovou výrobnu prachového peří...
    Já bych zase pro mou velice dobrou sousedku potřebovala růžovou barvírnu,nebo i tu růžovou výrobnu prachového péří bych brala.Nabídnete;)

Taky chci poděkovat za bezproblémové výměny všem,se kterýma jsem měnila.
    A hlavně posílám velikánské díky mým úžasným sousedkám Dagmar7 a Rampepurdě za dárky,kterýma mě zahrnují a dělají mě radost.
    A já se tu radost taky vždy snažím poslat dál.Holky děkuji moc,moc,moc.:)
    Sopti děkuji za sloučení příspěvků.Nějak mě to po skončení akce uniklo,že mám ještě mazat.;)

Naposledy upraveno: 15/5/17
  18. Ssuva

Ssuva Pisálek fóra

Jsem dojatá a vděčná za všechno, co se povedlo - vyměnit, darovat a načerpat do nových farmářských dní. Děkuji. Mám z téhle akce vždycky radost. Teď můj největší dík patří .Večernici. Krásné dny všem. *L*

19. tavos7

tavos7 Expert fóra

Chtěl bych poprosit o padátka k aktuální akci Psí soutěž. Netrpím akutním nedostatkem, takže posílejte jenom pokud nemáte někoho s větší potřebou. Můžu se po akci revanšovat nějakým řemeslným produktem případně něčím ze standartní nabídky dárků - napište co by vám udělalo radost. Za případnou pomoc už teď srdečně děkuji.

20. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

Ahoj, prosím nemohl by mi někdo poslat vypadávátka. Chybí mi jich ještě 18 a to mi už nevyskáče i když jsem použila SH. Děkuji. Nany

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.