Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahoj, kdo to tu sháněl dekorku z té stávající fotbalové akce? na jednu bych měla mince, ale nevím, jakou vzít.
    já zase urputně a dlouhodobě sháním kaštanového farmáře, popř. královskou palmu se srdíčky či JC, za které se dá vyměnit. nenašel by se někdo? mám toho spoustu na výměnu, růžové chlívky, neonové chlívky, novější stromy i chlívky - lasička, dráček apod. zkuste poslat holoubka a třeba se domluvíme.
    díky moc a hezkou hru :)

EDIT: tak už to neplatí, ani jedno, ani druhé.

Naposledy upraveno: 15/5/17
  2. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj prosím kdo by měl navíc obyčejnou broskev co za ni?
    P.S. - Chtěla bych moc poděkovat babioli,fifiJE,.Večernice.,Filípek..05,mitulce

3. monča81

monča81 Pilný autor

Zdravím všechny hráče , jestli se někomu hodí mám ještě to -to
    Leknín, klíčení osiva,skákajicí žvýkačka, sergej kačnaminov, srdcoví strom ,
    stromy : med , cukr, sůl,---- 1 broskvoň xxl , vistárie
    Zvířata : pásovec, skunk, světlušky, losí ohrada, krtek , motýl, medvěd,orel, kočka sova,
    Dílny : parfurmerie ,vraní úkryt ,
    Z akce fotbal , bych mohla mít jednu položku penízky ještě mám :) ( už nemohu obchod proběhl ) ta hranice přišla nenapsal/a jste mi já jí posílala !!!!!!!!!!! od vás berušky přišli ( rosík01 ) vy jste tu mojí dekorku dala dál do světa ?
    Co sháním potěšilo :) ---- krabice červené
    červená husa-------- zavazadla červená
    červená myš -------sýr červený
    japonský kapr červený
    lanýž červený
    červený pštors-------farma červená
    červené vraný------ šperky červené
    katlárna červená
    červené ryby
    CHCETE JEŠTĚ NĚ COO ???????

4. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

ahoj, nemá někdo navíc dekorku hranice z běžící fotbal. akce? odklikla jsem omylem 2x poznač si datum předem děkuji písněte co za ní

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

olivka: Ahoj.... to bude oříšek.... taky sháním tyhle krasavice už od začátku do sbírky ,-)

6. Kačaba007

Kačaba007 Pisálek fóra

zdravím všechny farmáře poptávám:beruška,temná světluška,bažina příšery,diospyros,dračinec,papouščí strom,dekorky-vítězná penalta,veřejné sledování,večeře pro tři,kuň s kopím ,bláznivá věda,čistota pul zdraví...nabídka:stromy XXL-kamená pínie,mišpule,planika,rakytníkmsakura,slaný,vrba černá,broskev,dub,katalpa,,chlívky-lednáček,jezevec,ježek,vlk,kivi,pásovec,los chybný start,šlapání hroznu,skákací puzzle,skvělá práce,kuchařská škola,slyšte andělé zpívají kus za kus v případě zájmu pošlete holoubka budu se těšit Kačaba007

7. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Kdo vymění vodního dráčka? Nabízím ledovou jedli, durian eben, papouščí strom, vistárie, vydru ,mám řemeslné stromy, starší stromy a chlévy z TS, možnost poslání řemeslných produktů, určitě se toho najde víc .Dohodnem se.

8. bobča123

bobča123 Pisálek fóra

sháním santalovník, napište po holoubkovi co rozumného za něj chcete...díky předem a krásnou hru přeji všem

díky za nabídky a hlavně díky za poslaný dárek.....stromek už je na ostrově:D

9. .Hanyska.

.Hanyska. Zelenáč fóra

ahojky, poptávám: beruška, pavouk a mlok. dejte vědět, zkusíme se domluvit na výměně :) díky

10. máťochov

máťochov Stará škola

Nabídněte kukaččí domov růžový!!

Sháním Lásku pod větvičkou jmelí, nabízím JC.
    Sháním Srdce pro maminky, nabízím 3x JC.
    Sháním Narozeninové balónky, nabízím 2x JC.

11. Zlatusik1203

Zlatusik1203 Zelenáč fóra

Ahojte zhanam :divoka kava,karob, Para orech, Plod agatu, Santal,Samara, Šiška sekvoje, Čokoladové hrozno, Papgajový strom, Medový strom, Sladky strom. Zo stajní ZHANAM: Lienky, Krab, Salamandra, Axolot. Viem ponuknuť na výmenu : Tigra, Plameniaky, Červená panda, Labuť, Lasičia nora a mam aj vela iného aj stromy XXL určite by sme sa nejako dohodli.... :) cakam holúbky dakujem

12. srdicko1987

srdicko1987 Pisálek fóra

at se mi ozve nejaký zacátečník mohu poslat nejaké staje i stromy. mám toho uz moc :)

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jsem nenažraný a nabízím dekoraci Hranice za vodního dráčka, nejlépe však za dva,
    ať se konečně nažeru.
    xDxDxD
    mikeš7

Hotovo, konec, schlus.
    :D

skalara.v a duna.duna1 tohle ocenili.
  14. berdych1

berdych1 Zelenáč fóra

Sháním dekoraci Filmové myšky

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím růžovou továrnu na jídelní hůlky za 4 x JC :p

16. ruze9

ruze9 Zelenáč fóra

potrebuju vodni dracky, nabidky piste holubem na Frantanec

17. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Sháním:
    Stromy
    Květ magnólie, Mirabelka, Květ zlatého dešťě, Plod diospyrosu, Tobolka akébie pětičetné, Semínko santalovníku, Plod akácie
    Zvířata
    Hroch, Krab, Bizon, Vodní dráček

Nabízím:
    Stromy
    Hruška, Jeřáb oskeruše, Jeřáb ptačí, Mandlovník, Olivovník, Olivovník XXL, Planika obecná, Planika obecná XL, Třešeň
    Zvířata/výrobny
    Bobří hrad, Bobří pila, Koňská stáj, Králíkárna, Krůtník, Kurník, Lanýžová farma, Lanýžová farma II: oranžová, Obchod se zavazadly, Obchod se zavazadly I: žlutý, Obydlí pro myš, Orlí hnízdo, Příbytek pro krtka, Pštrosí farma, Pštrosí výběh, Rodeo ranč, Rybník s japonskými kapry, Stříhárna ovcí, Sýrárna, Továrna na plachty, Včelín, Včelí úl, Výběh pro husy, Výběh pro pásovce, Výběh pro ptakopyska, Výroba angorské vlny, Výroba angorské vlny I: žlutá, Výroba netopýřího guána​

18. Jarní

Jarní Zelenáč fóra

ahoj všem

chcí poděkovat všem hodným lidem, co mi poslali stromy a stáje do záčátku, všechno se mi hodí a když ne ted, tak určitě časem.
    Doufám že se vám všem poděkovala, ale kdybych na někoho zapomněla, tak píšu ještě sem.

Jste skvělí farmáři.

děkuju

Jarní

elbedna tohle ocenil(a).
  19. katy6

katy6 Pisálek fóra

sháním kaštanového farmáře, bohužel nemám růžovky, jinak bych si vyměnila ve vzducholodi, nabídne někdo? díky

20. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

moooc vás všechny prosím o zaslání výrobny Tiky na bahamu. Díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.