Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravím :)
    děkuji za výrobny jste skvělí...
    mám tu menší výprodej dekorek... ;) třeba někdo najde to co shání, nebojte se napsat :)
    a opět letím do práce budu po dvacáté ;)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

2. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Ahoj, sháním diospyros , mohu nabídnout např. lasiččí noru.. nebo něco jiného... písněte pls..

3. evik2016

evik2016 Zelenáč fóra

Zdravím,
    všem moc děkuji za vajíčkové stromy. Teď bych ráda získala medový strom a stromy s mlékem. Opět nabízím dekorace - sladký strom, narozeninová párty, jarní květy, umělecká práce, čokoládové vejce překvapení, cukrárna, skvělá práce, kuchařská škola, z louže do louže, vydrž.

Tak posílejte holoubka a pěkný den :)

4. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

michalka59:
    ahoj Michalko, já bych moc chtěla toho kaštanového farmáře, je jediný, který mi chybí do stonku, pěkně prosím :)
    můžu nabídnout některé růžové chlívky, nějaké vzácnější stromy i chlívky, jako třeba dráčci, jen si napiš, samozřejmě toho pošlu i víc!

5. -Farmarka777-

-Farmarka777- Pisálek fóra

Ahoj, mám na výmenu červenú tkáčovňu kobercov, červený výbeh pre pandy a ťavu. Potrebovala by som dekorácie z terajšej futbalovej akcie ( urob si čas, byť maškrtný, sme víťazi). V prípade záujmu pošlite holúbka, ďakujem.

6. jitka76

jitka76 Zelenáč fóra

ahojky prosim o papousci stromek na baharamu poslete mi nejeke pisnete co za nej poslu diky pa jitka76

7. -Martiinka-

-Martiinka- Zelenáč fóra

Krásnou neděli, milí farmáři. Ráda bych získala jakoukoliv dekoraci z právě proíhající akce (Něco k zakousnutí, Pznač si datum, Jsme šampioni, Hranice). Mám na výměnu spoustu věcí - mnoho XXL stromů, různých jiných stromů, včetně vzácnějších, lasičky, jeleny, hrochy, tygry, plameňáky, červené výrobny... klidně napište, jsem ochotná za tyto dekorky vyměnit mnohé.

8. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Ahojky, moc prosím sháním Diospyros. Můžu za něj nabídnout santalovník, durian, nolinu, bugenvilea a XXL stromy (nektarinku XXl bohužel nemám), hrocha, tygra, plameňáka.

Naposledy upraveno: 14/5/17
  9. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

nabídne někdo zmrzlinový kanon?

10. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

ahoj,má někdo na výměnu XXL nektarinku a XXL zlatý listnáč? určitě se domluvíme :)

11. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

ahoj hledam ledovou jedli
    nabizim lici grep tamarin baobab vse xxl

12. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

vyměním různé stáje a stromy za MJS nebo strašidelnou kytici. Podle druhu různý počet

13. Shrekin

Shrekin Pisálek fóra

Scháním červené stáje..opice,osel,husa,páv,kukačka,pes,kočka,vrána
    oranžové stáje..liška,medvěd

Nabízím dekorace..hra na schovávanou,lady a trampolína,maďarské barvy,nebeští námořníci,raketová věda,skvělý pouštní zázrak,vzhůru,čokoládové vejce,žije!,sladký strom,rozvlněný chomáček,ostrý jako vikingská sekera,skvělá práce,upíří liška,skákání panáka,romantická houpačka,slyšte andělé zpívají

14. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Ahoj, hledám akébii pětičetnou, červenou barvírnu, červené guáno, červenou bio - lep...na výměnu mám spoustu dekorek, např. Mladý Frankenzajíc, Naplň konev, z děsivek Faraon Tutanchamon, Čarodějnická kuchyně...stromy xxl, jezero pro hrocha, růžové koně, červenou továrnu na koberce + další červené chlévy (žáby, kočky, osli, pštrosi, stříhárnu ovcí)...pošlete holoubka, domluvíme se, klidně se i poptejte...
    předem velké díky

15. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím nemá někdo tanec mezi světly a co za něj

16. lalylala

lalylala Zelenáč fóra

Ahoj, nenašel by se někdo, kdo má navíc kaštan? Na oplátku bych mohla poslat kuchařskou školu, klíčení osiva, v případě nouze nebo sladký strom.

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

lalylala poslala som ti holubka

18. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Sháním: růžovou výrobnu - bobří pilu

Nabízím růžové výrobny: knírový salon (kukačky), sýrárnu (myši), pštrosí farmu
    (samozřejmě za ty poptávané dám po domluvě věcí víc)

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím růžové výrobny na baha : Butik s plavkami, továrna na koberce, 2 x továrna na jídelní hůlky,
    výrobny na farmu : kotlárna, továrna na žebříky

Nabízím růžové chlévy: 3x bobří hrad , 2 x výběh pro chameleóny, oslí stáj, netopýří jeskyně, pštrosí výběh, 2x včelí úl, 3x koňská stáj, 2 x kravín, 2 x vraní hnízdo, prasečí chlívek, 2x ovčín, krutník, 3x kachník, 2x kozí chlívek, obydlí pro kočky, králíkárna, 2x kurník

Nabízím dekorky : horkovzdušný balón 2010, balon ms 2011, růženka, sluneční hodiny, eiffelova věž, farmerama aréna - bez střechy, kaštanová srna, narozeninové balónky, slepice papírovým drakem, samba ovce, a mnohé jiné......

Měním jen za JC , popřípadě dráčky, nabídky prosím holoubkem:p

20. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Nabízím růžové chlévy : vraní hnízdo ; kachník ; kravín ; kozí chlívek ; pštros ; velbloud ; opice

Sháním JC

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.