Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Hledám tyto dekorky: Vertikální mobilita, Zhasni, Jízda na kolejích, Rekreační ráj, Bublinková trumpeta, Bublinkový útok, Obelisk, Přízrak v poušti

Nabízím tyto: Smyčka, Ryba na suchu, Moc pylu, Recyklační střelnice, Mladý Frankenzajíc, Moc pylu, Chytání duchů, Ještě jeden proužek, Kvetoucí zázrak, Naprosto žádný podvod, Naplň konev...i něco z děsivky do řádků...i další, + nějaký červený chlév..zeptejte...
    díky moc

2. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj, sháním dekoraci ovocný automat - překvapení. Nabízím třeba dráčka, berušky, něco růžového....nebo si napište. Díky.

3. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním zvířata: mloky, kraby, bizony
    Sháním stromy: super-obrovský strom, ultra-obrovský strom, Zuzin obrovský strom, santalovník, myrhovník, sekvoje, citlivka

Nabízím zvířata:
    červená: krůty, krávy
    oranžová: prasata, medvědy, slepice, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, pštrosi, osly, bobry, chameleony, opice, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh, výrobnu angorské vlny
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, netopýry, japonské kapry, pávy, včely, výrobu netopýřího guána...)
    vydry, lišky, čápy, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, pásovce, veverky, sovy, bobry, pávy, orly, světlušky, textilní mlýn, plameňáky, mravenečníky, tygry, pandy, pandy červené, anakondy, lenochody clas., včelín, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na plachty, lanýžovou farmu, stříhárnu ovcí
    Nabízím různé stromy:
    XXL: planika, sakura, broskvoň, pomerančovník, baobab, jedle, morušovník, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi
    XL: lokvát, dub, švestka, ořešák, slivoň trnitá, jedle, olivovník, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský

slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamená pinie, slivoň, jeřáb ptačí, kdoule, datlovník, olivovník, javor cukrový, třešeň, jeřáb oskeruše, mandlovník, fíkovník, nektarinka, avokádo, juviei, papája, clausena, kokosová palmu, rolinie, banánovník, pistáciovník, bugenvilea, katalpa, mango, mombín, granátovník, chapadlová vrba

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

Naposledy upraveno: 15/5/17
  4. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

sháním: strom diospyros

nabízím: žabí rybníček červený

dále vyměním žabí rybníček růžový za jezírko pro vodní dráčky

Nabídky holoubkem
    děkuji

5. silviec

silviec Mistr fóra

ahoj,
    po dlouhe době něco shanim- vodniho dracka, za pripadnou vymenu a nabidku předem dik

k.vitek tohle ocenil(a).
  6. polacka

polacka Baron fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahoj,
    můžete mému kuřeti zaslat nějaký přebytek z farmy? Určitě bude rádo. Poslala jsem mu také pár dárečků.
    Děkuji předem všem a prosím zaslat na quersdb

Naposledy upraveno: 14/5/17
    Luciferka1980 tohle ocenil(a).
  7. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

ahojda, už několik darovacích her hledám na dodělaní stonku Perníkový domeček, nemá ho někdo? jinak super akce, mám i berušky a dodělané dva stonky, supr...jen asi fakt toto mi chybí...

8. 111mazlicek

111mazlicek Pisálek fóra

krásné ráno lidičky prosím nedaroval by někdo neonový nebo ružový stáje kdo by byl tak hodný zkoušela sem sehnat ale nikde mi to nejde a scháním balon nedokaci at dělam co dělám nejde mi to sehnat bohužel nemám ani darovaci licenci budu jí mít az v noci jednu chtěla bych to sehnat ale vyměna v akci mi to nedá :(

9. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Ahoj,nabízím za růžové husy jakoukoliv dekoraci z právě probíhajíci akce.

10. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

diospyros já NEMÁM, chci ho

11. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Sháním neonové kurníky, vyměním za neonové kozy, neonové krůtníky, neonová prasata nebo neonové koně.

12. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

sháním vodního dráčka, plumérie xxl, rolinie xxl konkrétní požadavky prosím poštou děkuji :)

13. monča81

monča81 Pilný autor

Lidičky mám strom :super obrovský, superultra zuzi, akacie,durian,slaný strom, cukr strom,
    pandy růžové, kachník červený, ovčín červený ,
    Scháním berušky, mlok, žralok, dráčik, roch, jelena,
    výrobny červené až růžové

tonda333 děkuji které jste poslal a nic nechcete, za berušky ! Já nevím pořád jak se to posílá přes tu poštu taky bych Vám něco poslala :)

14. soník83

soník83 Pisálek fóra

ahoj farmáři, mám dekorku odstíny azurové-nabídněte, určitě vyměníme

15. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky všem.. já bych nutně potřebovala strom Diospyros, hodila by se i Ledová jedlička :music: vzdala bych se Rolinie, popř. některého jiného, i XXL stromu.. dekorace nesbírám, chlívků mám tak akorát pro sebe ;)

16. Sona

Sona Zelenáč fóra

Ahoj mám 2 stromy když tak mohu zaslat.

17. kulicka132

kulicka132 Zelenáč fóra

Ze starších dekorací sháním Paolo, vegetariánský šéfkuchař a Demonstranti na farmě. Pište, co za ně. Děkuji.

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Ahoj!

Sháním: oranžový mýval a vrána základ
    Nabízím: červené chlívky, některé xxl stromy (nemám bugenvileu a nektarinku), bobry, včely a ryby c++ pro sběratele atd.

A prosím ty, kteří by rádi podpořili začínající hráče, moje bývalé a stále hrající moc šikovné kuřátko by uvítalo:

vlk, ježek, svišť, křeček, los, ledňáček
    planika, dřín, buk, jalovec, nektarinka, tamaryšek, delonix, dračinec, diospyros, tamarind, žluté lapacho, korek, meruňka, budha, juvie, drát, pinie, para, pistacie, mirabelka, granat, citron, kravské i kozí mléko, zlatý déšť

toto prosím rovnou na pezinka
    děkuji všem, kteří už poslali, je moc ráda za každou pomoc, je to opravdu zapálená farmářka a nehodlá jen tak skončit :)

k.vitek tohle ocenil(a).
  19. trven

trven Pisálek fóra

hledám dekorace: Ukolébavková hvězda, Tady rybičko
    nabízím: durian, vajíčkovník, rolinii, bugenvilea, ledvinovník

20. HorseAcademy

HorseAcademy Zelenáč fóra

Ahoj.
    Sháním ovocný automat-překvapení, nabízím jezírko pro dráčky nebo výběh pro tygry.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.