Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Zdravím všechny spoluhráče.
    Sháním výběh pro kiwi - v poslední akci jsem neuváženě darovala všechny a mě nezbyl žádný :p
    Dále bych nepohrdla výběhem pro skunka, berušku, mloka, nebo kraba. Ze stromů by se mi hodil myrhovník, nebo akácie, ale nejrraději bych nějaký výrobní strom, třeba na hnojivo a podobně, ale je mi jasné, že tohle zboží se jen tak někomu ve skladu neválí, tak kdyby přecijen náhodou.....
    Jsem level 85 tak můžu nabídnout vše, adekvátně k tomu. Stromy bungenvilea, kowhai + XL, lokvát + XL, vistárie, garcinia XL a XXL, clausena, rolinie, ...oranžové: kurník, medvěd, krůty, husy, včelí úl, oslíci, bobr, stříhárna, opice, pandy....Pošlete holuba ;)
    P.S nabízím i ledňáčka, pásovce, orly, sovy, továrnu na plachty, sýrárnu.

Hezký den všem :)

2. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

Ahoj lidičky,sháním bizona,kraba,koalu,berušku,mloka a stromy šiška ledové jedle a plod diospyrosu,předem děkuji

3. strimfla77

strimfla77 Pisálek fóra

:)potrebujem nektarinku xxl.Čo za ňu chcete?

4. dokso4779

dokso4779 Pisálek fóra

Rád by som ti poslal strom ľadovú jedlu, ale akosi mi to nejde

5. hb56

hb56 Rádoby autor

Ahoj, sháním berušku, dračinec, akácii, sekvoj, diospyros.
    Nabízím jelena, akébii pětičetnou, papouščí strom a vše, co se najde a je možné poslat.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj chtěla bych akácii, pošlete holuba co byste za ni chtěli

7. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahojky,citlivka,akácie a myrhovník...jdou posílat? Bych si je přála...aspoň jeden dáreček....:inlove:...se dozvídám, jak moc je zase tato akce omezená...škoda,vždycky se tak těšíme a nic z toho. Ani síť medvědí,ani vonná svíčka...akce pro některé skončila,sotva začala. Kdo by chtěl oranžové včely,mám plný úl...

Naposledy upraveno: 12/5/17
  8. Geteman8

Geteman8 Zelenáč fóra

ahoj jsem začínající farmář lv 13 a prosím o jakýkoliv váš přebytek ,bohužel zatím nic nevlastním děkuji moc všem za nabídky

9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

• V tomto tématu je povoleno mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahojky lidičky sháním santalovník pošlete holoubka třeba se domluvíme :music:

Ahojky Mikeš prý neexistuješ??

Naposledy upraveno moderátorem: 12/5/17
    anickamalirka tohle ocenil(a).
  10. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Nabízím berušku, pandu červenou, plameňáka, tygra, mravenečníka a dekorace ghúlonéza a Kerberos za dekorace z této fotbalové akce. Kus za kus.

11. M.DRAHOKAM

M.DRAHOKAM Pisálek fóra

Ahoj přátelé prosím má někdo navíc Berušky,vodního dráčka,ze stromů Ledová jedle,Diospyros. Pošlete holoubka s nabídkou

12. čumáček

čumáček Pisálek fóra

ahoj farmáři,kdo má navíc PLOD AKÁCIE a ŠIŠKU SEKVOJE ,napište co potřebujete na čumáček1947,díky

13. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

Ahoj prosím sháním berušku,dráčka,mloka,myrhovník-pokud jde posílat,dyospiros,zlatý déšť aj novější stromy nebo xxl i na baha děkuji za případné nabídky určitě se domluvíme

14. tavos7

tavos7 Expert fóra

Dobrý den, sháním:
    dekoraci John Citron (JC), Správce zařízení, Výměna triček, Vítězná penalta, Trofej vítěze, Veřejné sledování, Kurník V. Neon, Klokan, Psí bouda II. Oranž, stromy XXL

Nabízím za JC "jůžovoučké":
    Pávy, Žabí rybníček, Psí bouda, Obydlí pro kočky, Kotlárna, Oslí stáj, Včelí úl, Koňská stáj, Kravín, Kachník, Kozí chlívek, Králíkárna, Kurník

a pak ještě můžu nabídnot Lasička, Vodní dráček (jenom za JC), Jelen, Beruška, Čáp, Ledňáček, Labuť, Želva, Strašidelné vajíčka, Strašidelná kraví mlékárna, Továrna na plachty, Pásovec, Ptakopysk, Medvěd

Kaštanová srna (jenom za JC), Ááááá!, Botanická zahrada, Hlavička, Hepčí, Kubík kučeravý

Něco z toho je nabídnuto ve "vzducholodi" a tak si prosím vyžádejte potvrzení zda to co chcete mám ještě k dispozici.

15. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky vrátila jsem se asi před týdnem po skoro roce nehraní. A ted koukám jako puk na to co mi chybí.

Kdyby někdo něco postrádal a nemá to kam dát, prosím, prosím, prosím.

Klárka

16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Nabízím kaštanového farmáře nabídky prosím poštou

17. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Za VODNÍHO DRÁČKA nabízím Růžový výběh pro pandy

18. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Dobrý den všem farmářům a farmářkám, dá darovat krab a žralok,mlok, bizon, děkuji všem za odpověď - holubice potěší ........

19. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

ahojte :)
    viem, že teraz budem veľmi odvážna, ale nájde sa tu niekto, kto má navyše lienky (berušky)
    pošlite mi sovičku a dohodneme sa :)

ďakujem a prajem peknú hru

veľká vďaka vinea05 za darček :)
    veľké ďakujem jana563 :)
    ešte jedno veľké ďakujem pre Helena1313 :)

ja som bola obdarovaná a preto chcem dať tú radosť ďalej a ak Vám niečo chýba, rada pošlem ak mám, pošlite sovičku :)

Naposledy upraveno: 12/5/17
  20. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Sháním JC našla by se dobrá duše určitě se domluvíme

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.