Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Hezký den, prosím pěkně, nemá někdo dráčka, nebo berušku?

babako tohle ocenil(a).
  2. kv.misa

kv.misa Pisálek fóra

Ahoj, sháním dekoraci malé děsy a obydlí pro skunka. Napište prosím za co vyměníte. Děkuji

Naposledy upraveno: 12/5/17
  3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym: zhanam dekoracie

NELUBI MA

PREKRASNA BARKAROLA

SLADKA SERENADA

kto ponukne poslite postou a konkretne co za to

4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    sháním - diospyros, noční třpytivý strom, bažinu slizké příšery, vodního dráčka
    Napište co by jste si představovali (mimo JC)

5. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Hladám lienku,začínajúcim pošlem chlieviky a stromy,napíšte mi.Nemá niekto niektorí zo stromčekov-SEKVOJA,AGAT.MYRHOVNIK.CITLIVKA.

6. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

prosím nemá někdo strom meruňku? Děkuji.

BOHEMKA tohle ocenil(a).
  7. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj. Pro svoji sousedku sháním dekorace do kaštanového řádku. Napište, co by jste za ně chtěli. JC mám jen 2.

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný den
    mám skoro vše, jen si vylepšuji farmu

prosím rovnou pište co by jste chtěli, děkuji a pěkné výměny

sháním
    řemeslné produkty: sérum štěstí, esence moudrosti, kámen mudrců, vánočka

chlévy:

růžové, červené, oranžové: kočky, žabičky, bobry
    výrobny: továrna na kartónové krabice

stromy: diospyros, santalovník

9. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Zdravím...ráda bych diospyros...dám i neonové chlévy .. díky a hezký víkend

10. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Sháním :
    - berušku
    - stáje : červené a růžové (hlavně psi, kočky, myši, žáby)
    - výrobny : červené a růžové (hlavně psi, kočky, myši, žáby)
    - dekorace : Vánoční stromeček (akce Santovo tajemství) ; Cvičení dělá mistra ; Valkýra zpívá ; Nektarová párty ; Astro u-rampa ; Kukaččí máma II ; Bahenní koupel – rituál II ; Kukaččí vejce II ; Punkova mise II ; Stánek se zmrzlinou ; Zmrzlinový kanón ; Výkonný balič triček

Nabízím :
    - vše ostatní :) mám např. lasičku, vodního dráčka, santalovník, diosporos, různé stáje, upgrady, výrobny, řemeslné stromy, xxl stromy

11. miloun

miloun Rádoby autor

matlafous123, dala bych kozí i cukrový, i leccos navíc za kaštanového farmáře

12. BOHEMKA

BOHEMKA Pisálek fóra

Kachník Růžový 1 Netopýří Jeskyně 1 Kravím Růžový 1 Pozaduji Světovy Cestovatel 1 a Husa Žalarnice

13. Jarní

Jarní Zelenáč fóra

Ahoj

nehraju dlouho, plácám se - nevím jestli dřív namlýt krmení a teprve potom dělat další.

A tak bych ráda poprosila o malou pomoc na farmě, snad kromě krmení pro slepice, kurníků a jabloní, mě chybí skoro všechno.
    Nechci tady vypisovat co. Ani nevím co bych všechno měla mít.

Tak tímhle prosím o malou pomoc na farmě.
    A předem děkuji, jestli něco pošlete.

Jarní

14. ondra06

ondra06 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Prosím mohl by mi někdo daroat medový strom? Potřebuji med do úkolů. Děkuji předem.

Pokud myslíš meruňku obecnou a máš medový strom tak se určitě dohodnem. ondra06

BOHEMKA tohle ocenil(a).
  15. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem, pořád mám málo jablek, tak sháním jabloně XXL. Mohu za ně nabídnout třešně XXL a nebo napište co jiného. Mám i požadavek ve vzducholodi, ale to je asi zbytečné.

16. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky lidičky ráda daruji začínajícímu hráči nějaké stromy a zvířata pošlete si holoubka co byste potřebovali nic za to nechci. :)

17. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

zháňam axolonta aspoň jedného. Ak má niekto viac napíšte, čo za to
    Ďakujem

18. .pasohlavka.

.pasohlavka. Pisálek fóra

Ahoj lidičky prosím má někdo na výměnu akébii pětičetnou.Pošlete holoubka s nabídkou Mám toho hodně.

19. pepík-7

pepík-7 Pisálek fóra

Ahojky.Nabízím jakoukoliv dekorku z z fotbalové akce co ted probíhá,chci za ni Johna Citrona.:)

20. Raaduuliinkaa

Raaduuliinkaa Pisálek fóra

Ahoj lidičky,
    sháním stromy a chlévy. Pokud by někdo měl, ráda vyměním za starší chlévy nebo stromy (i XXL...), mám i nějaké starší dekorace (napište si, o jaké máte zájem, i větší množství za jeden ks).

Dekorace na výměnu: Ptačí pagoda, Počítač hrášků, Hráškový mozek, Maďarské barvy, Bahenní párty, Papírové srdce, Romantický leknín, Sergej kočmaninov, Holo-měsíc, Randy Farmhol, Černá kočka, M.C.Kreslič, Stínohra, Holo-vejce, Večeře při svíčkách.

Sháním: Výběhy - Lasiččí noru, Oboru pro jelena, Výběh pro mravenečníky, Beruščí hnízdo, Výběh pro tygry.

Stromy - Albízie, Nolina, Ledová jedle, Santalovník, Zlatý déšť, Dřín, Dračinec, Anjou hrušeň, Diaspyros, Akébie pětičetná, Jeřáb břek, Ledvinovník západní, Bugenviela, Rolinie.

Předem všem moc děkuji za nabídky (piště do herní pošty, nick je stejný) :) Pěkný den ;)

Naposledy upraveno: 13/5/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.