Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Kto ešte potrebuje pretlak tak pošlite holuba.

farmík84 a skalara.v tohle ocenili.
  2. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak mi pořád chybí 7 netopýrů - už to vzdávám, ještě mě čeká 1 sklizeň 8-hodinovek, ale moc optimisticky to nevidím. Kdyby měl někdo protlak navíc, budu ráda :) Předem díky, Adamiste

farmík84 a skalara.v tohle ocenili.
  3. .-Cedrik-.

.-Cedrik-. Zelenáč fóra

Prosím, prosím měl by ještě někdo volný dárek, snažím se dodělat akci a již mi chybí jen 7ks..

4. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahojky, po poslední sklizni jsem zjistila, že ještě potřebuji nakrmit asi 7 netopýrů. Najde se někdo, kdo má přebytečný dárek a pošle ? Zítra oplatím. Děkuji.

5. jirka2000

jirka2000 Pisálek fóra

Chybí mi jediný špíz, tedy 6 konzerv. Našel by se prosím někdo, kdo pomůže, předem moc děkuji.

6. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím o zísílání lektvarů.Děkuji

7. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

Ahoj všem, prosím, kdo můžete poslat lektvar, nick ve hře .kristynka.1 Děkuju.

8. pavel.v

pavel.v Zelenáč fóra

Ahoj, jestli máte nadbytečné lektvary, prosím o nějaký. Děkuji.

9. [kvetinka]

[kvetinka] Pisálek fóra

Ahojky, moc prosím neposlal by mi někdo lektvar ? Moc děkuji, začala jsem akci později a ráda bych dokončila :)

10. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím o zaslání lektvaru.Předem děkuji Hanka

11. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Ahoj, pokud by někomu přebývaly volné dárky, budu vděčná za poslání lektvaru... Nick ve hře Cheriik. Děkuju! :inlove:

EDIT: sklízím prakticky bez prostojů, první sklizeň pěkná - 159 ks, od začátku na noc dlouhodobky, legenda 27/30, 0 JC, na rozpěstování 20 SH, už po třetí teď 20 pohopolí s vytuněnými růžemi a cibulí se SH (s vánočkou a nevinností), a pořád mi chybí 417 padátek... :oops:

Naposledy upraveno: 26/3/17
  12. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Prosím o zasílání lektvarů.Předem děkuji a pěkný den Hanka.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/3/17
  13. rasinka63

rasinka63 Pisálek fóra

Prosím, můžete někdo pomoci a poslat lektvar. Za chvíli odjíždím do práce a stihnu už maximálně 2 sklizně do konce akce - tentokrát mi v práci nějak špatně naplánovali směny :cry:>:(:sleepy:

14. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Prosím o lektvary, není čas a práce volá. Díky. Kajka :(

15. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, kdyby měl někdo náhodnou volné místo, tak bych poprosila o lektvary.

16. Aknel15

Aknel15 Pisálek fóra

Prosila bych o lektvary .kdo by měl dárky volné,předem dík Aknel15

17. avi

avi Zelenáč fóra

Nemáte komu poslat lektvar? Prosím zkuste to u mě.Děkuji -INANKA-

18. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Ahoj, rada by som poprosila o elixír .... moooc by mi to pomohlo... ďakujem

19. Edetka

Edetka Pisálek fóra

Ahoj všem, hezky prosím, smutně koukám, našla by se hodná duše, která by mi mohla poslat lektvar? Chtěla bych se dostat k růžovým čičinám ale nějak se mi nedaří :-( Moc děkuju všem :-*

20. toyterier

toyterier Rádoby autor

Prosím, prosím, je tu hodná duše, co má volný lektvar? Mohu poslat zpět z jiné farmy ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.