Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě mám stále volné dárky ;)

2. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Chodím do práce, takže stíhám denně maximálně 2 sklizně a zatím mám krmivo jen pro 40 netopýrů, protože mi chybí protlaky. Můžete mi, prosím, někdo vypomoci? Díky Kajka

3. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

Hru jsem splnila, krvavý protlak mám. Já ho nepotřebuju, můj přítel ještě splněno nemá, potřebuje ho. Jde mu poslat nějak víc než jeden jako dárek?

4. Jituna

Jituna Velmistr fóra

hanuschka1969, po vyčerpání denních dárků pro své sousedy můžeš dárky posílat opakovaně na jednu farmu za Floreny. Cena zaslání jednoho Krvavého protlaku je 1 Fl.
    Prosím, příště využij pro své dotazy vlákno Dotazy nováčků. Toto vlákno slouží pro žádosti o zasílání a výměnu dárků. Hezký den! :)

5. evoku57

Hanuschka1969, pokud si přítel dá sem požadavek, tak mu určitě pár dobrých duší dárek pošle, pokud budou mít zrovna volný ;)

6. aorere

aorere Perspektivní autor

Prosím farmáře, kteří mají volný protlak o zaslání, akci jsem podcenil na vypadávatka (to se mi dlouho nestalo), děkuji všem.

7. lvice35

lvice35 Pisálek fóra

Prosim hodne farmare o zaslani krvaveho protlaku.Predem moc dekuji:)

8. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Moc prosím chtěl bych získat stonek ,ale ještě mi chybí 140 protlaků a nevím jestli mi to napadá.Kdo máte volné dárky a můžete poslat,byl bych moc rád.3 můžu vrátit . Děkuji předem.

9. wallik68

wallik68 Baron fóra

ahojky vsem kdo ma volny darek a muze poslat budu rada nejak to nepada jeste mi chybi nakrmit 114 netopyru dekuji predem

10. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj prosím jestli někdo má volný dárek (krvavý protlak) ale nemám na oplátku,poslala jsem sousedům.Hezký den
    P.S. evok děkuji za akční dárečky :)

Naposledy upraveno: 21/3/17
  11. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Moc prosím, kdo může zaslat krvavý protlak, moc mi tím pomůžete. Všem moc děkuji.

12. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Taky bych chtěla moc poprosit o krvavý protlak. Děkuji.

13. ConorMcGregor8

ConorMcGregor8 Zelenáč fóra

zdravím všechny farmáře/ky kdyby měl někdo navíc protlak a chtěl poslat uvítám ho děkuji moc :)

14. hrosice

hrosice Pisálek fóra

dobrý večer všem , prosím prosím ... chybí mi jen 15 špízů .. mohla bych požádat o protlaky ?? :) děkuji a přeji všem šťastné dokončení akce :music:

15. jarka112

jarka112 Vážený autor

zdravím....našla by sa dobrá duša,ktorá by mi poslala dnes pretlak?moc prosím

chýba mi ešte 8 špízov,čo je 48 pretlakov.Nejaký zber ešte stihnem otočiť,ale mám obavy,či to dám :-(

jitunka1444...veľké ďakujem za pretlak :)
    evok15.....taktiež ďakujem :)

orchidea110172 tohle ocenil(a).
  16. Kamila59

Kamila59 Zelenáč fóra

Prosím, chybí mi ještě 18 krvavých špízů, nemohl by mi někdo věnovat. Snad to dokončím Děkuji Kamila59

17. evoku57

ConorMcGregor8 možná že ti je líto, že ti nikdo protlak nepošle, ale píše mi to, že neexistuješ. Napiš přesně, jak se tvoje farma jmenuje ;)

18. mmacicek

mmacicek Zelenáč fóra

přátelé potřebuji ještě deset netopírů najde se někdo kdo by mi pomohl?Oplatím děkuji

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. pavel.v

pavel.v Zelenáč fóra

Chtěl bych poprosit o zaslání několika krevních protlaků, pořád mi jich dost chybí. Moc děkuji.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jdu taky poprosit o protlak, díky ,-)

nepotřebuji, díky moc za poslání.

skalara.v tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.