Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Ještě rychlovka , mám růžové velbloudy, pandy, bobry, psy, žabky a sháním jen růž.výrobny nebo JC

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím nemá niekto na výmenu oranž.medvedíka čistotného?Ak sa niekto nájde napíšte čo by ste za neho chceli.Díky.

3. Štika

Štika Velmistr fóra

Nabízím : kaštanovou srnu a kaštanový ježek.
    Sháním : růžové kočky , JC , růžové obydlí pro myši, růžový kukaččí domov.
    Nabídky zasílat na: aledaa

4. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Nabízím RŮŽOVÉ KOČKY jen za J.C.

5. medvidek090403

medvidek090403 Zelenáč fóra

jeste shanite skunky ? vymenila bych je za grepfruit ale nevim jak to udelat

6. XKRYSAX

XKRYSAX Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahoj vyměním 2 obydlí pro lišky za neonovou králíkárnu

Prosím,moc chci neonovou králíkárnu.Má někdo navíc,nebo vymění?Děkuju

medvidek090403 Poslat zprávu,přidat mezi přátele.Ale Plaměňáky mám,sháním neonovou králíkárnu.Děkuju

Naposledy upraveno moderátorem: 6/2/17
  7. evca190

evca190 Vážený autor

Nabízím
    růžové chlévy:
    kachník
    kozí chlívek
    kravín
    krůtník
    ovčín
    prasečí chlívek
    koňská stáj

dále starší tajemné chlévy: sovy, světlušky, motýly, sviště, krtky, losy, holuby, mývaly, krtky, ježky, lišky, soby c++ a další

Mohu nabídnout i stromy na produkty: kozí, kraví, vajíčkový, medový... nebo xxl na baha

Sháním: plameňáky, jezevce, vydru, labuť, hrocha, jelena
    zlatý déšť, anjou hrušeň, nolinu, rolinii, dračinec

Posílejte holoubky ať to stihnem :) Budu se těšit :)

8. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

Ahoj farmáři a farmářky,
    poslední nabídky?
    jako obvykle nesháním jen věci pro sebe/nenabízím jen výměny od sebe... případné domluvy komu-co a od koho vám doladíme poštou,.. děkují vaši: adrimek, beruška-86, dracice-86, hvězdička-31, LEVIATHAN.LK, sluníčko-33

nabídky pro vás:

chlévy: čapí hnízdo, holubník, liščí nora, obydlí pro ježka, obydlí pro mývala, vlčí doupě, výběh pro kohouta + červená netopýří jeskyně... + základní výrobny, co jdou vyrobit
    stromy (často i XL): bez, granátovník, hvězdný strom, javor japonský, jeřáb, juvie, meruňka, nektarinka, pistáciovník
    XXL stromy: granátovník, jeřáb, juvie, katalpa, kamenná pinie, meruňka, pistáciovník.. aj.
    dekorace: duchařský mýval, chytání duchů, jsou mezi námi, kouzelná zima, narozeninová kočička, přichází v míru, vystrašená vrána, upíří liška, .. aj.
    → ptejte se, třeba se domluvíme ;) přebytky i darem..

+ řemeslné produkty (i kombinace ve více ks): MJS, cukináč, dýňovky, čokolívance, smoothie, ananasové pečivo, koláče z listového těsta, olivovo-česneková omáčka, vaječný koňak, růžové želé, čokoládový nápoj aj.

sháníme:
    dekorace: bláznivá věda, habanero salsa, horká lázeň, kaštanová srna, kaštanový farmář, kaštanový ježek, kaštanový pavouk, kvído peprný, lukostřelba, pikantní kuchyně, přírodní energetický nápoj, přízrak v poušti, stávka, šermování, vířivka

nabízíme hřiště pro kočky za kočičí skříň (hledáme)

Naposledy upraveno: 6/2/17
  9. oblacek631

oblacek631 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním jakékoliv oranžové stáje abych mohla rychleji splnit noemovu archu, pokud má někdo v liště nějaké navíc budu za ně moc ráda. Hezký den

Dále sháním hrochy. Mohu za ně nabídnout třeba jezevce a nějakou dekorku nebo strom.

10. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahojte,
    nemáte někdo strom durian, nolina, santalovník, wampi, akébie a ze stájí - jelen, lasička?
    Předem děkuji

ahoj,sháním dekorky odstíny azurové, jízda na kolejích, hopsající dort.díky

Naposledy upraveno moderátorem: 6/2/17
  11. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Nabízím hrocha + zlatý déšť / nolina + dračinec + mravenečník / červená panda / tygr / plameňák za růžovou výrobnu, kterou ještě nemám

Nabízím zlatý déšť + dračinec + mravenečník / červená panda / tygr / plameňák za růžovou stáj, kterou ještě nemám

Nabízím zlatý déšť / dračinec + mravenečník / červená panda / tygr / plameňák za červenou výrobnu, kterou ještě nemám

12. 18500

18500 Rádoby autor

vymenim kozi chliev ruzovy za inu ruzovku -napis aku ponukas, dalej dam jelena za 2xxl nektarinky,dalej hrocha za xxl nektarinku

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Uz neshanim nic, vsechno mam - jste uzasni! :inlove: Vubec jsem nedoufala, ze dnes stihnu sehnat 3 cervene vyrobny naraz!

Tisicere diky farmarce Monicka79 za cerveny rodeo ranc a cervenou bobri pilu a -Zdenka za cervenou hydrantovou tovarnu a netopyry (Zdeni, uz prosim stop! ;) :inlove: ). Vubec jsem nedoufala, ze jeste dnes sezenu o_O:inlove:.

EDIT: Decka, nekdo jste po me chtel stromek s kozim mlekem a ja uz v tom mam takovy gulas, ze nevim, kdo to byl - ozvete se, prosim!​

14. kokelika

kokelika Zelenáč fóra

Najde se u Vás poslední možnost.....

Sháním.... vše do stonku
    Světluščí dirigent
    Čistota půl zdraví
    Bez ruk
    Čajový dýchánek
    Odstíny azurové
    Rybí tanec
    Čas na hraní
    Celou řadu stonku,, Punková mise ,,

Pište na kokelika domluvíme se....díky

Mám i jelena,čápa,labuť,lišku holoubka,želvu a i nějaká ta červená stáj...John citrón za více věcí...
    Vero.nika82 Děkuji za stromek....

15. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,hladam makadamie xxl,nektarinku xxl,rajcenku xxl,Vsetky cervene vyrobne a chlievy.Ani cervene sliepky sa u nikoho nenajdu?Ponukam MJS,Jarne vence a vsetky rem.produkty. Velmi pekne dakujem babioli ktora mi darovala pandy cervene III a cervene kone a Monicka79 za ruzovi ovcin a tymto sa jej chcem ospravedlnit za chybu ktoru som nechtiac urobila,dakujem pekne hokus002 za cervene kacky,dakujem elbedna za cervene sliepky,velmi pekne dakujem farmik84 za velbloudy,tovarnu na koberce,kravin,kacky,vranie hniezdo vsetko v cervenom,velmi pekne dakujem wocicko za cervene zvieratka opice,pandy,osla,tavu,kona,pstrosa,vcely,ryby nemam slov ako Vam podakovat:inlove::inlove:

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

jedny růžové vrány jsem Ti poslal:p

skalara.v tohle ocenil(a).
  17. mituli

mituli Polobůh fóra

hubičkobubičko-ty jsi zlato:inlove::inlove:moc děkuji,mimochodem mi ukápla slza z radosti:inlove::inlove:

18. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

Ahoj chci ještě poděkovat sousedce tomina1920 poslala mi pistácii děkuju Jára

19. Janiss11

Janiss11 Pisálek fóra

ahojky prosim kdo by mel navic rolinii, juvii zakl. nebo i novejsi zakl.stromy? chci opet po dlouhe dobe zase se rozehrat. moc vsem lidickam dekuji

chci poděkovat všem co mi poslali krasne stromy a hlavne dekuji za pomoc. Preji hezke farmareni

Naposledy upraveno moderátorem: 7/2/17
  20. sdman

sdman Pisálek fóra

Ahoj, mohu poprosit zda by jste mi mohli posílat dárek ZÁZRAČNÉ OVOCE. Moc děkuji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.