Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

zhanam xxl stromy na bahame za mjz
    a este zhanam stare stromy voniaci, gastan , vianocny 2011, ginko, magnoliu, kravsky, vajickovy a vajickovy xxl, medovy,sladky, slany, slany xxl, drotikovy taktiez za mjz

2. janajanova

janajanova Pisálek fóra

ahojte dam pol kralovstva a princeznu ktomu za dekorku odtiene modrozelenej dakujem peknu hru

3. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Mikešku tak jsem koupila na trhu tři krásky a chtěla výrobnu poslat, ale prý neexistuješ, můžeš poslat holoubka?

4. katy6

katy6 Pisálek fóra

sháním kaštanového farmáře, nabízím oboru pro jeleny

5. nelaasarka

nelaasarka Zelenáč fóra

Sháním strašidelné výrobny či chlévy a Párty ovčín :)

na oplátku nabízím strašidelného strašáka (sběratelský předmět), řemeslné předměty a XL či XXL stromy (krom Cukrového,vaječného a dalších co dávají řemeslné věcičky).

Hrozně moc děkuji Masenka75 a flexka :) Nejhodnější farmáři co znám :)

6. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Zdravím.....sháním vajíčkový strom...nemáte náhodou někdo nějaký nadbytečný?....vyměním za vonící strom.
    Dále nabízím ohradu pro pásovce, medvěda, jezevce, vydru, želvu, ptakopyska a kohouta a oranžový výběh pro medvěda, husy nebo chameleony. Plus mám navíc dvě továrny na plachty :) Mám posledních pár licencí, tak darování je omezeno ;)

7. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

dobrý den chtěl bych poděkovat všem co mi poslali zvířátka a stromy

miloun nunca60 polacka y.z.y minutka10 vinea05 -erbo- tonda333 tomaskomiska kačenka5

moc děkuju mám velkou radost :) Jára

Naposledy upraveno: 5/2/17
    polacka a kačenka5 tohle ocenili.
  8. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    sháním dekorace do kašt. řádku. Srnku už mám Nabízím růžové nebo neonové stáje, stromyxxl, dál podle domluvy.

sháním kaštanového pavouka a farmáře, nabízím jelena, růžové stáje, neonové stáje, stromy a stáje z tajemniček, vajíčkový strom

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/17
  9. il.ja

il.ja Pilný autor

scháním jeleni dám xxl strom klidně dva mám jich hodně i na baha

10. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Mám zájem o motýly, pavouky, produktové stromy, magnólii, jinan. Nemám moc licencí, nabízím řemeslné produkty - i více ks. Napište nabídky poštou, děkuji.

11. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahojky lidičky, moooc prosím jestli má někdo Růžové slemice prosím pošlete a i kdyby měl někdo ještě v růžové barvičce tak se nebudu zlobit. Díky mooooc předem:D

Jestli má i někdo stromy na bahamu XXL tak taky bych moooc ocenila jestli má někdo navíc. Díky;)

Prosím má někdo růžové stáje netopírů? Prosím pošlete mi:oops:

jestli někdo má taky Bobří pilu ve vyšší úrovni prosím taky pošlete. Díky

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/17
  12. selene90

selene90 Aktivní autor

vyměním růžový chameleoni za jelena

13. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

hladam dekorky
    Cvik robí majstra,Valkýra spieva a nektarinku xxl,ružovú liahen vajec

14. varekove11

varekove11 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním motýlí dům, holoubky, výběh pro kiwi, krtka. Na výměnu něco mám např. lišky, želvy, soby, ...

15. lalylala

lalylala Zelenáč fóra

Velmi stojím o vajíčkový strom, jenže s farmou teprve začínám a moc "speciálních" stromů nebo chlévů nemám, takže bych mohla nabídnout jen zlatého listnáče. Je tu někdo, kdo by se našel na výměnu?

EDIT: rosik01 - mockrát děkuji za poslání :).

Naposledy upraveno: 5/2/17
    Luciferka1980 tohle ocenil(a).
  16. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahojky mám na výměnu hrocha mravenečníka i plameňáka... třeba Ale i růžové velbloudy a stromy jako dračinec a spousta dalších. :) A hledám sváteční móda, vánoční stromeček, poslední přípravy a samozřejmě růžové výrobny a xxl nektarinku a xxl rajčenku. :)

17. JahůdkováPetřička

JahůdkováPetřička Pisálek fóra

Ahoj hezké odpolko hledám prosím dekorku ,,odstíny azurové,,

18. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, kdyby se našel někdo, kdo by měl navíc nějakou speciální stáj nebo speciální strom, tak bych o něj měla zájem.
    Já bych mohla výměnou nabídnout meruňku obecnou, lokvát, vrbu černou nebo banánovník xxl. To je vše co jsem za krátkou dobu stihla nastřádat :)

19. milena8111

milena8111 Rádoby autor

Ahoj, sháním kaštanového farmáře - mohu nabídnout růž. velbloudy, růž. včely, hrocha, vonící strom, dračinec, zlatý déšť, balonkový expres

20. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ahoj,
    zháňam anjou, slonia noha/nolina.
    Napíšte čo za ne :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.