Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. taiskav

taiskav Rádoby autor

ahoj hledám čistota půl zdraví,alpská čokoláda,kerberos,pikantní kuchyně,teleportační paprsek ,hopsající dort,zuzino letadlo,střemhlav nabídněte mám spoustu stromů istájí

2. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný de sháním JELENA a MLOKA mám nějaké růžové stáje a na baha tygra,červenou pandu. mám i spostu dekorací a stromů

3. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj, sháním xxl vajíčkový strom. Nabídky a požadavky prosím do pošty. Děkuji

4. Netopírek12

Netopírek12 Zelenáč fóra

Ahoj sháním vertikální mobilitu.
    Nabízím za ní narozeninové puzzle A, B, C a D díl.
    Díky Netopírek 12

5. jéňa1976

jéňa1976 Pisálek fóra

prosím ještě tu mám dvě rolinie, ještě by se hodil jeden zlatý déšt vyměnil by někdo prosím, prosím

Naposledy upraveno: 5/2/17
  6. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Děkuji ještě jednou Moničce79...milé.

7. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním zvířata: jeleny, mloky, lasičky, kraby, vodní dráčky
    Sháním stromy: super-obrovský strom, ultra-obrovský strom, Zuzin obrovský strom, akébie, santalovník

Nabízím zvířata:
    červená: krůty, krávy
    oranžová: prasata, medvědy, slepice, krůty, krávy, vrány, pštrosi, osli, bobry, chameleony, opice, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, japonské kapry, včely...)
    čápi, ptakopysky, želvy, berušky, ledňáčky, labutě, pásovce, klokany, veverky, sovy, bobry, pávi, maskovací obchod, textilní mlýn, plameňáky, mravenečníky, tygry, pandy, pandy červené, anakondy, lenochody clas., továrnu na koberce
    Nabízím různé stromy:
    XXL: planika, sakura, broskvoň, pomerančovník, baobab, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya
    XL: lokvát, dub, švestka, jedle, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie
    slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamená pinie, slivoň, jeřáb ptačí, kdoule, datlovník, olivovník, javor cukrový

Za jeleny dám i více věcí.
    Zájemci o obchod pište prosím poštou.

8. mazurec

mazurec Stálice fóra

Zdravím,hledám na výměnu
    ze stájí Hrochy,
    ze stromů dračinec
    a z dekorek odstíny azurové a přízrak v poušti.
    Za případné nabídky moc děkuji

9. jitule80

jitule80 Pisálek fóra

prosím sháním JELENY. Na výměnu mám červené stáje. Možná obětuji i neonky. plno xxl stromů. snad se dohodneme.

10. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj, sháním základní Broskvoň. Mám několik XXL upgradeů - ty dávají v lodi skoro zadarmo, ale základy mi chybí.
    Piště si co za to. Nové stromy povětšinou nemám, můžu dát vonící strom, nějaké ty dekorace se taky najdou. ;)

Mladí si můžou napsat o starší stromy.

Stoooop. :D Všem moc děkuju. Broskve mám, teď se musím prokousat těmi zprávami a doposílat odpovědi.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím kto by mi ponúkol ružové výrobne-tkáčovňa kobercov,zberňa peria a výrobňu guána.Ak niekto tak cez poštu čo by ste za to chceli.Dám aj viac vecí.Mám jeleňov,hrocha,ružové stajne-ťavy,bobrov,ovečky,pštrosov,opice,ryby.

12. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

sháním jeleny a růžové kočky a psy..zasílejte nabídky. děkuji

13. Werbra56

Werbra56 Pisálek fóra

Prosím o Načítací květinu a nebo Veselou květinu. Nabízím za ni Hrátky s Hakisákem ;)

14. vaccis

vaccis Pisálek fóra

ahojky schanim lasicky kdyby někdo mel..muzu nabidnout dekorky z kaštanového radku kus za kus..předem dekuji.dale schanim stromy vistarie ....disporius

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj skalara.v,

prosím asi něčemu nerozumím v akci Divoká jízda stonek myslím nebyl a dekoraci Divoká jízda jsem asi přehlédl. Mám totiž dojem, že nic takového ve hře ani není.

Edit: aha už opraveno, teď tomu rozumím

skalara.v tohle ocenil(a).
  16. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahojte kto by mi vedl pomôct s hrušou anjou,zlatý dážd,slonia noha,a zo zvierat je to hroch,tiger,jelen,vydra,lasica,škrečok......s vymenou sa nie ako dohodneme......žiaľ nie ktore stromy a zvierata nemám.....dakujem za pomoc

ahoj mam nie ako stare chlievy a aj stromy,takže nie je problem vymenit........

ahojte hladam divoku kavu,visteriu,čokoladove hrozno,zlaty dažd,medový strom,strom slonia noha
    a zo zvierat,jelen hroch,tiger,škrečok,vydra,lasicia,lienka.......

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/17
  17. elbedna

elbedna Znalec fóra

Velikonočního zajíčka mám, ale dává 90 BZ.

18. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj vymění někdo neonový kurník za ružovou oslí stáj?

19. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

Ahoj sháním oranžové medvědy na výměně se domluvíme děkuju

20. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Ahoj, hledám tyto dekorky:
    rekreační ráj, jízda na kolejích, zhasni, vertikální mobilita, lajkonik, cvičení dělá mistra, bublinková trumpeta, bublinkový útok, obelisk, přízrak v poušti...už docela dlouho, budu vděčná za jakoukoliv, výměnou můžu nabídnout i nějakou neonovou stáj (krůtník, koně, prase - jiné nemám) a menší růžové stáje (kozí, koně, králíkárna, kachník, krůtník, prasečí), dekorky Mladý Frankenzajíc, Cosi je ve vodě, Příšera z rybníka, objevila jsem i borsty a.s..... či jinou dekorku např.z děsivky - Kouzelná svíčka, Faraon, ze stromů dřín, bugenvilea, clausena, jalovec, žluté lapacho, i jiné...
    pište holoubkem na Rosmas34
    díky moc!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.