Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Kdyby někdo ze začátečníků něco potřeboval, zkuste písnou. Daruji.

Naposledy upraveno: 4/2/17
    danielka0000 tohle ocenil(a).
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Sháním růžové výrobny hlavně: továrna na hůlky, továrna na koberce, hydrantová továrna,továrna na žebříky, rodeo ranč, rybník s japonskými kapry, butik s plavkami, bobří pila růžová, obchod se zavazadly , biolep laboratoř - nabídněte a rovnou napište co za ně;) Na výměnu mám skoro vše, od dekorek, po xxl stromy či velké množství JC:ptaké velké množství neonových stájío_O

3. krepov

krepov Pisálek fóra

je možné darovat berušku? Mně se to nedaří.

4. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, já tedy musím říct...četla jsem nějaký příspěvek zpátky od Moničky79....je to velmi milé,že nezištně bude obdarovávat jisté farmáře a udělá někomu radost. Pro někoho to bude jistě pěkná odměna.I já natrefila na pár takových,kteří mi na začátku,ale i v průběhu hry darovali zvířátka,výrobny(velmi dobře si vzpomínám na losí pódium) či stromečky(měla jsem vánoce z prvního kaštanu;))...že jsou tu i tací,kteří dělají zábavu pestřejší...Takovým velký dík. Jak jsem psala včera,nechci říct,že tato akce pro mě získaným jelenem,kterého jsem neměla, skonči...ale je to tak,skončila. Přeji príma večer.

olivka1180 a zdenkaamirek10 tohle ocenili.
  5. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

nabízím růžové krávy za john citon

Naposledy upraveno: 4/2/17
  6. tommiska

tommiska Pisálek fóra

Ahoj sháním vonící stromky,stromek s kozím mlékem, mohu za ně nabídnout slané stromky nebo vánoční stromky.Nebo něco jiného,ale s rozumem.Prosím nabídky pište na farmu ;)

7. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Mám zájem o motýly, pavouky, veverky, produktové stromy, magnólii. Nabízím řemeslné produkty - i více ks. Napište nabídky poštou, děkuji.

evca190 tohle ocenil(a).
  8. hamsterhanka

hamsterhanka Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahojky,
    s radama od taťky sem se dostala poměrně vysoko, ale chybí mi stáje a stromy.
    Na výměnu mám jen základní.

Dekuji moc za cokoliv :inlove:

Ahoj. Prosím má někdo kakaovník, dračinec, akébie, Juie, wampi , lípa případně další stromy ale mám jen málo licencí. Předem děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/17
  9. Sazečka

Sazečka Zelenáč fóra

Ahoj, scháním tyto stromy do úkolů Plod Durianu, Plod Dračince, Anjou hruška - napište "Holubem" co za ně chcete. Děkuji

10. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Sháním:
    - Stáje: jelen, růžové stáje
    - Výrobny: růžové
    - Stromy: XXL nektarinka
    - Dekorace: Zajíc Drákula, Pavoučí síť ; Hravý Bobr ; Velikonoční zajíček, který dává 120 BZ

Na výměnu mám v zásadě vše ostatní, např. mravenečníka, červenou pandu, plameňáka, tygra, zlatý déšť, dračinec, červené a růžové stáje atd. záleží na nabídce :) P.S. JC nemám ani jednoho. Za růžové výrobny a stáje dám i více věcí :)

Piště mi kdyžtak prosím konkrétní nabídky.... :)

11. tarboretur

tarboretur Zelenáč fóra

Ahoj,
    scháním tyto stromy dračinec, juvie, wampi, nolina, akebie, kozí mléčný strom, slaný strom pište holubem

PS pokud má někdo navíc upgrady stájí a stromů předem děkuji

12. jarkop77

jarkop77 Pisálek fóra

Ahoj sháním zlatý déšť a diospyros

13. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj. Mám zájem o vonící strom, mirabelku, magnólii, jinan, pavouka, klokana, jezevce. Nemám bohužel moc licencí, ale nabízím jakékoli řemeslné produkty, i více kusů.

14. hospodskej

hospodskej Pisálek fóra

pošlete mi něco prosím prosím nejlíp magnolie a jinan pošlu něco na oplátku

15. zimní

zimní Pisálek fóra

Ahoj. Prosím, daroval by mi někdo Dračinec? Byla bych moc vděčná.

16. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Dobré ráno,
    DARUJI mám 9 licencí NEJRYCHLEJŠÍM nebo vyměním za jakékoli DEKORKY 1x1 nebo růžové výrobny

citronovník
    clausena wampi
    dřín
    grep xxl
    ledvinovník
    lípa
    pichlavý
    slaný
    vánoční
    vrba
    zlatý list
    žluté lapacho

jezevec
    plamenák
    maravenečník
    tygr
    červená pandy
    klokan
    labut
    vydra
    kivi
    červené stáje kůn,koza,králík,netopýr,prase,ůl,žáby

parfumerie
    šnorchl
    plachty

PIŠTE!!!!!!!!!

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  17. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Krásné ráno všem farmářům,

stále sháním stromek nektarinka xxl - nenašel by se prosím u někoho? Na výměnu mám téměř vše!!!!

18. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Ahoj, hledám
    stáje červené guáno, červenou barvírnu, červené kapry, na Baha červený butik a červené hůlky...kdyby to bylo růžové, byla bych ještě raději, ale to si nedělám iluze o:))...
    stromy: durian, kakaovník xxl

Nabízím: jezírko pro plameňáky, mravenečníky, tygry, pandy červené, anakondy ++
    ze stromů...bugenvilea, clausena wampi, dřín...i jiné

Jinak nabízím i další dekorky...Mladý Frankenzajíc, Ještě jeden proužek, Cosi je ve vodě, Příšera z rybníka, Zapečetěno polibkem, Naplň konev + některé dekorky do řádků na děsivku (Faraon, Kouzelná svíčka)
    Růžové chlévy: kozí, koně, kachník, králíkárna, krůtník, prasečí
    Neonové: krůtník, koně, prasečí
    Díky moc-eribo- za stromy jen tak!

Naposledy upraveno: 5/2/17
  19. Janiss11

Janiss11 Pisálek fóra

ahoj prosim nemate nekdo novejsi stromy zakladni? dlouho jsem nehrala a dost mk toho chybi. predem moc dekuji a preji hezkou hru

20. Petr

Petr Pisálek fóra

Sháním dekorky:
    čajový dýchánek
    přičichni¨
    lektvarové párty
    nektarová párty
    valkýra zpívá
    cvičení dělá mistra

Mohu nabídnout i JC.

Pište na PeDo61

Stav vlákna: