Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

Dobrý den díky babíčce která mi radí jsem rychle postoupil, ale chybí mi stromy a zvířátka kdo má navíc prosím mohl by mi něco poslat je mi 10 let děkuju Járaduben

děkuju moc tomaskomiska -eribo- tonda333 poslali mi zvířátka

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  2. mayinka

mayinka Zelenáč fóra

Hola farmari, mela bych zajem o hrochy a jeleny. Poslete holuba, provetram sklady - asi spise stromy (ruzove nemam) :) dekuji a prijemny den.

3. juracka

juracka Pisálek fóra

Pro souseda sháním hrochy nabízím růžové krůty a nebo dračinec

4. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,prosím nemá někdo navíc jelena?Děkuji předem:)

5. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, sháním hrocha a do řádku "Světluščí slavnost" dekorace "Světluščí dirigent" a "Světluškologie." Napište a domluvíme se.
    charina

6. Janiss11

Janiss11 Pisálek fóra

ahojky nemate nekdo zakladni stromy jerabu ptaciho XL.a zakladni kowhai,planika obecns XL. dlouho jsem nehrala a dost mi chybi. predem dekuji

7. AnickaKar

AnickaKar Pisálek fóra

Ahoj nemáte někdo přebytky základních stromů, za cokoliv moc děkuji

8. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Sháním hrocha a anjou hrusku,-nabízím cerv. pandy,plamenáka,tygra
    Sháním příšera z rybníku,rybářská zábava

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahoj, hledám růžovou výrobnu se zavazadly, japonské kapry a hydranty...pište rovnou co za to chcete, děkuji . marcipánka74

10. Abandando

Abandando Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    ahoj sháním skákajícího strašáka pište do pošty co by ste za něj chtěli, díky

hmm to sem neveděl sorry

ahoj všichni nabídnul by někdo Kaštanového farmáře ? mám toho dost co se týče TS a TCH, kdyžtak pošlete holuba, díky

Naposledy upraveno moderátorem: 4/2/17
  11. jitule80

jitule80 Pisálek fóra

Ahoj prosím sháním stromy DRAČINEC a ZLATÝ DÉŠT. a dekoraci do stonku BUBLINKOVÝ ÚTOK a OBELISK. nabízím ruzné stáje i červené , xxl stromy i nějaké dekorace. Pište prosím do zpráv. děkuji

12. ritterca

ritterca Stálice fóra

Kdyby se někdo čirou náhodou chtěl zbavovat některých stromů / stájí / výroben...., tak bych se jich klidně ujala :).

13. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Nabízím vlka za jelena. Nebo mývala za jelena :(

14. grease65

grease65 Pisálek fóra

Sháním DRAČINEC a ZLATÝ DÉŠŤ, na výměnu toho mám opravdu hodně stačí napsat co hledáte. Určitě se dohodneme.

15. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Ahoj všichni.
    Nabízím: Továrnu na hůlky, Sběrnu papouščího peří, Výběhy pro kiwi, jezevce, želvu, pásovce, vydru, medvěda, myši, japon.kapry, včelí úl, pávy. PLUS oranžové výběhy pro medvědy, krocany, husy, osly, chameleony, stříhárnu ovcí, chovný rybník a včelí úl.
    Mě by se hodila ohrada pro orly, labutě, lasičky, sovy, berušky, sviště. Případně strom hloh, albízie, diospyros, ledové jedle, durian, či nějaký výrobní strom.
    Pište do zpráv, třeba se nějak domluvíme....:)

16. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Ahoj lidičky,sháním do stonku ohnivou lásku......je někde zbytečná;)

17. befanak

befanak Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Mám nolinu sháním siospyros...

Sháním strom Diospyras, květ vistárie... Napište za co jste schopni vyměnit. Nabízím i stáj hrocha, červená panda.....

18. rybička

rybička Rádoby autor

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí hráče oslovit. sopti
    befanak,
    tyto stromy nelze posílat

*odstraněna zbytečná citace. sopti*

19. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Schanim pro maminu ledovou jedli,santalovnik mohu nabidnout vselijake stromi xxl za 1 jedlu jsem ochotna dat 5 stromu xxl i za santalovnik takze dohromady 10 stromu.Mam dale dracinec,zlati dest,nolina, a dalsi stromy.Mohu i nabidnout neco i ze stajich.Staci se jen domluvit:)

Naposledy upraveno: 4/2/17
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nabízím: růžové koně
    Sháním
    : odstíny azurové a kaštanový farmář (dekorace)

nebo jiná výměna podle dohody

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.