Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pipinka1

pipinka1 Zelenáč fóra

prosím volné sousedy děkuji

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

nenabídne mi někdo jezero pro hrocha prosííím:)

3. Werbra56

Werbra56 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Zdravím všechny :D
    Prosím moc, kdo by mě mohl podarovat tyhle zvířátka a stromy který nutně potřebuju :D
    Hroch, mlok, jelen, krab, sup, lasičku, vodního dráčka, žraloka.
    Květ zlatého deště, list noliny, dříňový květ, květ vistárie, parfémový strom.
    Děkuji moc všem předem :)za ochotu.

Prosím kdo by mohl podarovat Veselou lupinu a Načítací květinu ? Děkuji předem :)

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/17
  4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabídne někdo růžový rodeo ranč - dík za info;)

5. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

sháním valkýra zpívá,nejlepší kamarádi,estrádní umělci,hopsací dort,perníkový domeček,skákání na rampě má-li někdo napiš holoubkem

6. Vanesčina

Vanesčina Zelenáč fóra

Ahoj,
    sháním nějaké novější přírůstky: stromy - ledovou jedli, santalovník, vistárii, durian; zvířata - lasička, krab, vodní drak;výrobny - továrna na skateboardy, péřový ateliér, svíčková dílna, dílna na totemy.

Mám hodně klasických zvířat i stromů, dále mám speciální stromy a zvířata, různé upgrady.

7. evca190

evca190 Vážený autor

Zdravím farmáře. Už dlouho jsem tu nebyla (víc než rok :), naposledy mám z tajemných sazenic lípu, o zvířatech ani nemluvím. Nenabídne mi někdo něco "novějšího" za stromy a stáje starší? Mám medvědy, světlušky, vlky a mnoho dalšího. Pište a domluvíme se. Budu vám moc vděčná :)

8. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Mám zájem o produktové stromy - medový, kozí, mléčný, dále medový, vonící, dráteník, slaný, cukrový, magnólii, mirabelku.
    Nabízím řemeslné produkty dle výběru. I více kusů.

9. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

HLEDÁM JOHN CITRON co za něj chcete pošlete holuba

nabízím nolinu za hrocha

10. -Martiinka-

-Martiinka- Zelenáč fóra

Sháním dekorky vertikální mobilita a Odstíny azurové... jsem ochotná za ně dát prakticky cokoliv (z růžovek mám jen kozí chlívek růžový nebo obydlí pro myš růžové.... už mám i John Citron). Zkuste napsat, věřím, že se domluvíme. Mám na výměnu téměř cokoliv.

11. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Ahoj, sháním toho trochu víc, delší dobu jsem nehrála... :( Předem děkuju za všechny dary i vzájemné výměny! Napište holoubkem na cheriik a domluvíme se ;)

Kdyby někdo potřeboval něco z kolonek "nabízím", určitě se ozvěte, ráda pošlu a pomůžu!

Sháním: Sháním: Nabízím: Nabízím:
    motýlvánoční stromek 2011koňská stáj C++broskvoň XL, XXL
    lasičkavajíčkový stromorlí hnízdodřín
    svišťsantalovníksoví klecjeřáb břek
    losalbíziesoví klec II: žlutájeřáb oskeruše obyč, XL
    kivilípastrašidelný včelínkowhai obyč, XL
    plumérievýběh pro husy II: oranžovýlokvát obyč, XL
    hlohvýběh pro pásovceslivoň trnitá obyč, XL
    drmekamherstie obyč, XL
    tamaryšekbaobab obyč, XL
    tamarindový strom obyč, XL
    P.S.: Ze srdce děkuju nezištným dárkyním flexka, -Martiinka-, Katelf a Vanesčina!!! :inlove::inlove::inlove:

Naposledy upraveno: 3/2/17
  12. Bajush

Bajush Zelenáč fóra

• V tomto vlákně můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Scháním červenou pandu, nebízím za to dekorace, klidně i 2. Záleží na dohodě, prosím do zpráv, děkuji

Scháním Bungevilea, Dřín, Jalovec sklaní, žluté lapacho, nolina
    Nabídnu dekorace, del domluvy.
    Prosím do zpráv

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/17
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kacynaa: Lasička ani dráček ještě měnit nejdou. :(

14. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Nabízím různé stáje a stromy za mjs nebo strašidelnou kytici vždy poptejte na počtu se domluvíme

15. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

Ahojte,
    pokud mate neco nepotrebnyho v liste ... prosim .. prosim .. smutne koukam :) na vymenu toho zatim moc nemam .. ale slibuju .. ze vsechno svoje nepotrebny poslu casem zase dal .. :)

16. moncicakticha

moncicakticha Zelenáč fóra

E]
    poslala jsem ti hrocha

17. tarboretur

tarboretur Zelenáč fóra

Zdravím,
    prosím mali někdo nepotřebné stáje ,stromy či dekorky ve skladu zašlete prosím pošlu zase dále díky
    Popřípadně cokoliv dcerce na účet hamsterhanka předem děkujeme;)

Pro mne krab, tygr, žralok pošlete nabídky holubem díky

Naposledy upraveno: 3/2/17
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

předměty z květinové, strašákové a ptačí edice nelze posílat. Žádat tedy o výměnu následujících dekorací je zbytečné:
    Diskokráska, Načítací květina, Veselá lilie, Veselá lupina, Zpívající tulipán, Kapitán strašák, Kouzelný strašák, Skákající strašák, Strašák pogo, Strašidelný strašák, Ptačí hrad, Ptačí pagoda, Ptačí chaloupka, Ptačí maják, Ptačí plážová chýše.

skalara.v, mituli a tomaskomiska tohle ocenili.
  19. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Sháním na řádek - Dokonalost sama: Odstíny azurové. Napište o co máte zájem.

20. Krasava

Krasava Pisálek fóra

Ahoj,

sháním stromy Durian, Diospyras, Ledová jedle, Akébia, Dračinec a Zlatý déšť a zvířátka Jelen a Mlok.

Nic růžového nemám, jinak pošlu, co můžu.
    Děkuju

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.