Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _lolila_1

_lolila_1 Zelenáč fóra

Ahoj všem, hraji krátce proto mi chybí spousta "starých" stromů a chlévů. Tak pokud by si chtěl někdo udělat místo v liště :)
    Stromy: magnolie, citron, mirabelka, kaštan, granátové jablko, jinan, vánoční baňky, pistácie
    Výběhy: křečci, svišti, klokani, orli, skunk...
    Nabídnout mohu:
    Stromy: anju hrušku, slivoň, lokvát, jeřáb oskeruši, grepfruit, mangostan a baobab
    Výběhy: ledňáčky, želvy a medvědy
    Díky!

2. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

ahoj sháním nektarové párty

3. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobry den,

schanim: lasicku

Nabizim: stromy xxl:Bez Cerny,dub,pomeranc,katupa,kdoule,olivovnik,jedle,buk,javor japonsky,jerab ptaci,mispule,plamenka obecna,sakura,slivon trnita,merunka obecna,moruse,broskvon,hruska,lokvat,datlovnik,mandlovnik,javor cukrovy,tresne

a dale obez uppadu stromy:Zlati dest,Jalovec skalni,jerab brek,kawhni,jerab oskeruse,lipa,zlaty listnac
    dale staje: Labut,lednacek,cap,holub,jezek,myval,vlk,krtek,kohout,zelva,vybeh pro ptakopyska,klokan,orel,sova,cervena netopyri jeskyne,cervena praseci chlivek
    Baha stromy xxl:baobab,garcinia,julie stepila,hvezdny strom,pistaciovnik,granatovnik,delux kralovska,rohovnik obecny,amheratie,grapefrutovy strom,mangostan,tamaridovy strom,kokosova palma,fikovnik,kiwi,pitahaya,guava,kakaovnik,lici,mombin,cesmira paraguayska,pandanova palma,moriaga,pitomba,kustovnica
    a dale stromy bez uppadu stromy: nektarinka,nolina,dracinec
    dale staje baha: cervena panda,plamenaky,mravenecnik,

nabidky piste holubem velice dekuji vsem.Preji krasne O+D preje *Lady*1

4. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

sháním strom Anjou hrušeň,

danielka0000 tohle ocenil(a).
  5. srdicko1987

srdicko1987 Pisálek fóra

zdravím,

scháním :
    jezevec , beruška, mlok, jelen, žralok
    zlatý déšt, malvice, ledová jedle, voňavý strom(parfemy), vajíčkový strom , jeřáb.

nabízím
    kohwai (xl), mišpule, lokvát (xl), jeřáb oskeruše, anjou hrušen, slivon (xl), jedle (xl,xxl), citronovník(xl,xxl), sakura,spostu xxl stromu,grepa
    baobab (za dva vonavý stromy nebo jednu ledovou jedly)
    Čáp, holub, želva, kiwi, krtek, ježek, kohout, orel,skunk, pes, myš, lednáček.

6. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahoj,vyměním vajíčkový strom za zlatý déšť

ahoj,chybí mi krab,žralok,dráček,hroch,lasička,ze stromů semínka santalovníku,plod duriany,tobolka akébie,plod diospyrosu,květ zlat.deště,šišku ledové jedle , plod račince,komu přebývá,prosím nabídněte,předem děkuji

Ahoj,vyměním nolinu za šišku ledové jedle

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/17
  7. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

Zdravím pohledávám medové..kozí..vajíčkové a mléčné stromy :)

8. gqhcfg

gqhcfg Zelenáč fóra

Scháním základní netopýry (pod neonovku) mohu nabídnout jen řemeslnické produkty klidně i několik ...levl 55 a stoupá;)

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím nemá někdo růžovou pštrosí farmu, dám i několik věcí

10. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

• Nevhodná velikost písma. sopti
    Zdravím vespolek ;)

nevím jestli jdou měnit nové stáje ale hodil by se mi dráček, lasička, ze stromů akébie a ledová jedle

nabízím za ně JC:)

*Upravena velikost písma. sopti*

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/17
  11. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

vyměním plamenáky nebo tygry za hrocha napište mi

12. jandak

jandak Rádoby autor

Ahojky moc moc prosím sháním jelen, zlatý déštˇ a nolinu
    . Určitě se na něčem domluvíme, moc děkuji

13. tom.j

tom.j Pisálek fóra

nabízím hodně xxl stromů i na bahamaru mám třeba xxl rakytník nebo grep pište

14. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Sháním:
    - Stáje: hroch, jelen, mlok, žralok, krab, lasička ; růžové stáje
    - Výrobny: kartonové krabice, skateboard, houpací síť, Totem Tiki ; růžové výrobny
    - Stromy: ledová jedle, santalovník
    - Dekorace: Vánoční stromeček ; Cvičení dělá mistra ; Valkýra zpívá ; Nektarová párty ; Astro u-rampa ; Strašák Pogo ; Kapitán Strašák ; Načítací květina ; Zajíc Drákula, Pavoučí síť ; Čarodějnická kuchyně ; Kerberos ; Děsivá svíčka ; Stánek se zmrzlinou ; Zmrzlinový kanón ; Výkonný balič triček ; Odstíny azurové ; Malé děsy ; Duchařský mýval

Na výměnu mám takřka vše ostatní ; pokud sháním něco, co měnit nejde, tak se omlouvám…ještě jsem nikde nenašla aktuální seznam o_O

Naposledy upraveno: 3/2/17
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky
    potřebovala bych "světluščí dirigent" pošlete holoubka,určitě se domluvíme.

16. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Sháním dekorace: Pohádka od Santy a Perníkový dům. Napište holubem, co byste za ně chtěli. Díky.

17. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

dám 5 JC a hrocha k tomu kdo vymění za růžovou bobří pilu, nabídky holoubkem, díky

18. xhellax

xhellax Perspektivní autor

vyměním ptakopyska za ptačí pagodu.

19. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

Dobrý den díky babíčce která mi radí jsem rychle postoupil, ale chybí mi stromy a zvířátka kdo má navíc prosím mohl by mi něco poslat je mi 10 let děkuju Járaduben

20. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

něco mám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.