Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. borůvka

borůvka Pisálek fóra

Johnny, jestli můžeš poslat termosku, tak můj nick je sura213 a budu moc ráda. A má ještě někdo volnou termosku? Mám jich velký nedostatek. Předem děkuji za dárek! sura213

2. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Prosím prosím... nepadá mi to... vše jsem stihla, ale těch termosek mi pořád chybí 80 :(
    Můžete-li prosím moc šoupněte mi aspoň něco... fakt nechápu... vždy vše na pohodu a poslední měsíce co na far,ě nemohu vysedávat od rána do večera jakoby mi někdo přiškrtil kouhoutek.. už několik akcí nedokončuji kvůli padátkům... všem předem velmi děkuji.

3. Rozik

Rozik Zelenáč fóra

Chybí ach chybí termosky... Moc děkuji.

4. futuji

futuji Zelenáč fóra

Dobré ránko všem, moc prosím kdo můžete pošlete termosku, mám to tak tak s odřenýma ušima, pokud se podaří... všem moc děkuji

5. pekiki

pekiki Zelenáč fóra

ahoj dobre rano moc prosim o termosky musela jsem zasadit 5hodinovky nebot v 13hodin odchazim do prace a asi zo nenapada vsem moc dekuji

6. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

ahojky vespolek...prosim kdo ma jeste volny darek,termosku...prosim poslete...moc dekuji

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

mám 7 dárků, kdo potřebujete,napište si

8. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, chýbajú mi do dokončenia úloh nejaké termosky, tak keď niekto má voľné darčeky, budem rád každému. Dík ;)

9. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,chtěla bych moc poprosit,jestli by mi někdo nemohl poslat termosku,chybí mi jich 13:oops:a já to nedám,za chvíli jdu do práce:cry:Děkuji moc předem,

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat termosky,pošlete holoubka ;)

11. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí hráče oslovit.sopti
    Ahojky,prosím kdo má navíc termosky pošlete dáreček.Děkuji za každou bandasku

tento nick prý neexistuje

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/16
  12. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

Ahojte prosím pošlete mi někdo dárek TERMOSKU :oops:

13. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

dobry den chybí mi 7 termosek pomůžete mi moc dekuji vsem kdo poslou

14. marublaha

marublaha Pisálek fóra

Ahoj, chybí mi ještě spousta termosek, kdyby někdo měl volné, byla bych moc ráda. Bohužel na výměnu už nemám, vše jsem rozdala.
    Díky

15. -amalka-

-amalka- Rádoby autor

Ahoj prosím kdo mi může poslat termosku chybí mi jěště 50 moc děkuji

16. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Mám voľné darčeky kto potrebujete napíšte do pošty.

17. anička2303

anička2303 Zelenáč fóra

Ahoj,chybí mi 7termosek,prosím jestli někdo můžete poslat,děkuji,pět dárků mohu vrátit
    už hotovo,jste skvělí:) mám 2 dárky napište si

Naposledy upraveno: 5/12/16
  18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ahoj, chybí mi ještě 10 termosek do rozsvícení další svítilny. Jestli má někdo ještě volné dárky, budu mu vděčná když na mně vzpomene a nějakou pošle.

19. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky prosím chybí mi 10 temosek kdo mi může poslati a bude tak moc hodný díky kdo pošle.

tydýtková tohle ocenil(a).
  20. ibrahimachtar2

ibrahimachtar2 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj spoluhráči, chybí mi posledních 44 TERMOSEK do splnění všech úkolů. Už je nemám šanci získat. Budu rád, když mi pomůžete a nějakou pošlete. Díky moc za pomoc.

Chybí mi už jen 42 termosek. Pomožte prosím.

Ještě 31 termosek. Pomožte prosím.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.