Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

prosím , kdo mi může poslat dáreček, sice chybí dost, ale zkusím štěstí, díky

2. mzeniskova

mzeniskova Pisálek fóra

Prosím prosím chybí mi ještě padátka,chybí mi ještě 60 pomužete?

Naposledy upraveno: 24/11/16
  3. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

ahoj, má niekto ešte voľný darček? chýba mi 14 fotografických papierov, čiže ešte potrebujem 84 striebornej rosy. aj ja mám ešte 3 voľné darčeky, vymeníme si a prosím, pomôže ešte niekto a pošle mi darček? ďakujem.

4. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

minnie30

ahojky,máš ode mě holoubka..

5. Verense

Verense Stálice fóra

Tak jdu taky tentokrát poprosit o stříbrnou rosu, nepadá to a nepadá. Mám i volné dárečky, tak můžu oplatit.

6. nisolinka

nisolinka Pisálek fóra

Dobrý den, taky já se přidávám a prosím o zaslání stříbrné rosy.Věřím, že se někdo najde a smiluje se nademnou.Chybí mi ještě 36 rosy, to už sama nedám.Za poslání předem děkuji :-((

7. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Ahojte,
    neměl by prosím někdo navíc nějakou tu stříbrnou rosu? Ještě mi jich několik chybí :-(

8. daajen

daajen Aktivní autor

Najde se někdo kdo mi pošle rosu, prosím. Vždycky na konci akcí sem chodím a pomáhám těm, kterých chybí i když sama nestíhám. Tentokrát bych potřebovala pomoci já. Děkuji všem, kdo pomůžou pošlu jim hned něco z řemeslných produktů, dle domluvy

9. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Ahoj farmáři, moc prosím o zaslání rosy, ještě nemám stonek. Mohu zaslat zpět. Moc děkuji ;)

10. JahůdkováPetřička

JahůdkováPetřička Pisálek fóra

Ahoj prosím o rosu kdo má volný dárek bohužel dárky už mám rozeslané takže nemůžu oplatit děkuji

11. tarboretur

tarboretur Zelenáč fóra

Prosím prosím o termosku kdo může díky moc.. nepadaj a nepadaj-.-

12. Avriqa

Avriqa Pisálek fóra

prosím pokud by někdo měl navíc termosky budu vděčná :))

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Nabízím termosky ;)

14. abc23

abc23 Komisař fóra

Avriqa prý neexistuješ.. nemáš jiný nick ve hře?? to je potřeba tu uvádět, když žádáš o poslání dárku..

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj!
    Momentálně jsem ve stavu termosek 116/520
    Batohy namleté mám, ale v dodávání termosek samostatných mám lehký skluz.
    Máte někdo navíc?
    Díky!!!
    "Pojedu" do závěrečného hvizdu! Jako správný beran se nevzdávám :)
    Ehm, zato občas uspím nejen maloška, ale i sebe a prostě nevstanu na večerní sklizeň...

16. SelskýJogurt

SelskýJogurt Pisálek fóra

prosim nemá někdo mrkvovku navíc .určite vratim jak klesne cena diky moc.termosky padaji malo.

17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ahoj všem, kdyby měl náhodou někdo volné dárky, budu moc ráda za každou termosku. Hru hraju teprve krátce, takže na vypadávátka nemám ještě tolik bonusů aby to pokrylo vše. Mám moc hodné sousedy, dárky posílají, ale já nemůžu oplatit každému, mám volných jen 5 dárků denně. Proto kdyby měl někdo volné dárky (neočekával by ode mně oplacení), budu moc ráda když mi pomůžete.
    Všem přeji dostatek vypadávátek, radost ze hry a pěkný den.

18. rudocs

rudocs Rádoby autor

Táák, začína naháňačka po termoskách :) každá jedna termoska bude dobrá:) ďakujem dobrodincom :inlove:

Naposledy upraveno: 4/12/16
  19. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj. Chybí mi 155 termosek, poslal by prosím někdo, jestli má volný dárek? Děkuji moc.

20. trombón

trombón Pisálek fóra

Prosím o termosku,díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.