Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravím všechny farmáře , tak došlo i na mě, nepadá a nepadá. Kytek přepěstováno a rosy ani né polovina. Hrozí, že poprvé nedokončím započaté dílo. Proto moc pěkně prosím, pošlete mě rosičku pokud nemáte komu a když to další dny zopakujete budu moc ráda. Po skončení akce pošlu malé poděkování. Hezké farmaření [​IMG]

fujtajblinka tohle ocenil(a).
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím vás kto mi môže poslať rosu?Nejako to slabo padá.Ďakujem.

3. kv.misa

kv.misa Pisálek fóra

Ahoj, bohužel ani u mě to moc nepadá, chybí mi ještě 490 ks rosy, ale nevzdávám se a proto prosím o pomoc. Moc děkuji. Hezkou hru.

4. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Všechny zdravím, moc prosím (kdo by měl dárek navíc) o poslání rosy. Ať dělám co dělám, ještě pořád potřebuju 384 ros na výrobu stříbrných papírů - a nevypadá to že bych to bez pomoci zvládla. Moc děkuju svým sousedům, ale i tak to nevypadá.... Tak budu vděčná za pomoc.

5. toyterier

toyterier Rádoby autor

Drazí farmáři, jestli je tu někdo, kdo může zaslat rosu, ráda vyměním :)

6. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím,prosím o zaslání rosy.Předem děkuji a pěkný den Hanka.

7. -danik09-

-danik09- Zelenáč fóra

Prosím o pomoc.Kdo mi může poslat rosu?Za každou pošlu mrkvovojablečnou. Předem všem moc děkuju.

8. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Ahojky, prosím dobréééé dušičky, které už nepotřebuji rosu o její zaslání. děkuji :)

9. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Ahojky dobré dušičky :),

moc prosím o pomoc.
    Když se tak zamyslím nad počtem padátek ze sklizní, vypadá to na první nesplněný stonek :cry:
    Máme zde asi moc teplé klima a potřebné množství rosy ne a ne napadat :(
    Pokud by někdo mohly poslat pár kapiček rosy, ráda nastavím džbáneček ;)

:inlove: Už předem děkuji dobrým farmářským dušičkám :inlove:

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

AHOJKY Nemůžu se dostat do zelených čísel kdyby měl někdo zbytečný dárek v podobě rosy budu moc a moc rád předem děkuji:oops:

fujtajblinka tohle ocenil(a).
  11. wallik68

wallik68 Baron fóra

ahojky stale mich chybi spousta rosy kdo muze poslat dekuji predem
    wallik68

12. Sérešnica

Sérešnica Pisálek fóra

Prosím Vás o posílání rosy na Sérešnica. Mám už napěstováno a pořád mi půlka ros chybí. Děkuji

13. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím,prosím o zaslání rosy.Předem děkuji a pěkný den.Hanka

14. rudocs

rudocs Rádoby autor

Súrne , skutočne súrne potrebujem striebornú rosu, ďakujem hráčom dobrej vôle :)

15. lvice35

lvice35 Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře, chtěla bych Vás mooc poprosit o zaslání stříbrné rosy. Předem všem moc děkuju;).

16. Farmářka01011

Farmářka01011 Zelenáč fóra

Moc moc prosím dobré duše o stříbrnou rosu. Po skončení akce pošlu samozřejmě něco jako poděkování :) Bohužel to vypadá tak, že po dlouhé době akci kvůli vypadávátkům nedodělám, i přes hromadu přepěstovaného kvítí. Jinak těm, co mají možnost rosu poslat, předem děkuji a příjemný den všem.

Můj hrací nick (liší se od toho na fóru): Farmářka 0101

17. Peťka78

Peťka78 Pisálek fóra

;)Ahojte,
    tiež by som chcela poprosiť všetkých, ktorí majú ešte striebornú rosu o zaslanie. Vopred srdečná vďaka.

18. karbar

karbar Veterán fóra

Prosím hodné farmáře o zaslání stříbrné rosy.
    Poslední dobou se mi dařilo plnit akce ještě s přebívajícímy padátky, ale tentokrát ne.

19. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,prosím o rosu.Budu vděčná za každou kapičku.:)

20. brouček30

brouček30 Zelenáč fóra

Ahoj, také poprosím o rosu, nechce to skoro padat :(. Všem kdo pomůžou moc děkuji.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.