Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 18500

18500 Rádoby autor

hladam vydry,jazveca a mliecny strom

2. Werbra56

Werbra56 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Pěkné ráno :).
    Prosím neměl by někdo jezevce a nebo mravenečníka ? Moooc nutně bych potřebovala :).

Prosím kdo by mě mohl podarovat PLAMEŇÁKA. MOOOC POTŘEBUJI :)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/9/16
  3. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Děkuju všem za nabídky a pomoc. Ještě mi prosím pora

Díky všem za pomoc a snahu :) :music:

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Halo,halo-prosím farmáře a farmářky aby si přečetli co jde a nejde obchodovat a darovat,děkuji.Fakt to je tak složitý si to přečíst??Ten jelen a hroch tu je tolikrát a stromy až přechází zrako_O

evainfo a modro.ocko22 tohle ocenili.
  5. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

Opravdu MOC děkuji michalce59, je opravdu zlatá, celá!! :inlove::)

I nadále sháním vonící stromky, červené výrobny i chlívky, a kdyby někdo nááhodou měl na výměnu růžové hafany, ozvěte se mi, prosím - výměnou nabízím cokoliv co mám, není možné vše vypsat, tak si prosím v případě zájmu o výměnu rovnou napište kolik stromků za co (a kolik toho) a domluvíme se.

P.S. JC ani jezevce nemám.

michalka59 tohle ocenil(a).
  6. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Vymením obyčajné stromy za mrkvovo-jablkovú zmes:
    • amherstia, baobab, baza, borievka, broskyňa, budhova ruka, citrón, čierna vŕba, granátovník, grapefruitovník, hviezdny, jahodový, jarabina, kowhai, lokvát, mirabelka, mišpuľa, ohňový, para orech, pistáciovník, rohovník, sakura, mangostana, nektarinky, tamarind

Hľadám!
    Stajne - chlievy:
    žlté: medvedík čistotný
    oranžové: kukučka, medveď,medvedík čistotný, sob
    červené: bobor, myš, hus, kukučka, pes, sob, opica, panda, ťava
    ružové: všetky
    neónové: králik

Dielne - výrobne:
    žlté: laboratórium pre bio lepidlo, tkáčovňa kobercov
    oranžové: hľuzová farma, holičský salón, laboratórium pre bio lepidlo, obchod s batožinou, prevádzka bikini, rybník s japonskými, tkáčovňa kobercov, továreň na hydranty,továreň na rebríky, výrobňa syra
    červené: všetky
    ružové: všetky
    desivé: všetky

Ponúkam!
    Stajne - chlievy:
    obyčajné: bocian, holub, ježko, sova, korytnačka, pes, pásavec, rybárik, vtákopysk, vlk, kohút, žaba
    žlté: kačica, chameleón, žaba
    oranžové: pes, kôň, pštros
    červené: kačica, králik, kurník, osol
    neónové: kačica, ovčín (len za neón alebo ružové)
    classic: včela ++, slon ++

Dielne - výrobne:
    obyčajné: losie pódium, maskovací obchod, obchod s batožinou, textilný mlyn, tkáčovňa kobercov, továreň na plachty, výroba mlieka, výroba netopierieho guáno
    žlté: farbiareň, kozia mliekáreň, liaheň pštrosích vajec, liaheň vajec, ródeo ranč, striháreň angorákov, továreň na rebríky
    oranžové: ródeo ranč, striháreň angorákov

Stromy:
    • achacha, amherstia, baobab, baza, borievka, broskyňa, budhova ruka, citrón, čierna vŕba, gaštan, granátovník, grapefruitovník, hviezdny, jahodový, jarabina, kowhai, lipa, lokvát, mirabelka, mišpuľa, ohňový, oskoruša, para orech, pistáciovník, rohovník, sakura, mangostana, nektarinky, tamarind, zlatý listnáč, žltý trúbkovec

XXL stromy:
    • amherstia, avokádo, banánovník, broskyňa, budhova ruka, buk, čerešňa, datľová palma, dub, dula, ebenovník, figovník, granátovník, guava, hruška, hviezdny, jabloň, jahodový, jarabina, javor cukrový, javor japonský, jedľa, kakaovník, katalpa, kiwi, kokosová palma, liči, mandľovník, mango, marhuľa, mišpuľa, mombinované slivky, moruša, ohňový, olivovník, orech, papája, para orech, pínia, pistáciovník, pomaranč, rohovník, slivka, tamarind

Píšte mi v hre na nick: --Thomas--

Hľadám a ponúkam len to čo som sem napísal. Na iné žiadosti a ponuky nereagujem.
    Za dobrú ponuku pošlem aj 2-3 veci.

Naposledy upraveno: 29/9/16
  7. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

matlafous123, děkuji Ti, jsi zlatíčko. Napiš mi holubem, co za ně ;)

Jestli má někdo nevyužitý neonový kozí chlév, napište si, co za něj.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den, podařilo se mi sehnat "zapečetěno polibkem" a sháním "srdce pro maminky" ... obě dekorace patří do archivních a v mé vzducholodi jsem bohužel tyto dekorace nenašla ...
    zdravím matlafous123 :) ... sem tě až teď uviděla.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, pokud by někomu zůstaly nevyužité dekorace (jedno jaké) - potřebuji zaplnit 2 předmětové řádky na Magickém stonku...
    Byla bych moc ráda.. Na výměnu mám akorát 2 strašidelné strašáky a 2x ptačí chaloupku.. Ale ty asi nejdou vyměnit... Je fakt, že jsem moc volných dekorek od srpna nezískala... Děkuji:sleepy:

Upřesňuji rozměr: 1x2

Děkuji i za posílání jiných dárečků: jitunka1444, -Kuteno-, máťochov, Radoslav-Vrabel, kocúrMuro, Murko24, Silvice, VeverkaVeve, .hrach., tomaskomiska

Naposledy upraveno: 1/10/16
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Apachie1: možná by chtělo upřesnit aspoň rozměr dekorací, protože ten je pro použití v nebi, tak trochu limitní.

evainfo a mituli tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zdravim narychlo vsechny pratele a sousedy :) ... ozvete se, komu co chybi, poslu (pokud budu mit).

anvan:Cervene vyrobny bohuzel nemam - jen totemy, ktere jeste poslat nejdou (ostatni se mi vyhybaji obloukem), ale mam premravenecnikovano, tak kdyztak zakukej na skypu.
    olivka: Sousedko, neonove vovecky jsem ted poslala, tak snad dorazily v poradku (staci, ze ti udelaly radost).
    evainfo: Ahoj! :) Trochu jsem se courala, ale pocitam, ze od rijna vas tu zase zacnu prudit, tak uzivej klidu ;)

Vsem krasny den!

12. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

ahoj pořád scháním růžovou továrnu na žebříky, nabízim za ni 2 JC, růžovou výrobnu na prachové peří, nebo zvířata z baha, nebo i jiné, dám za ni i víc věcí, prosím kdo by ji chtěl vyměnit tak mi písněte na farmu, moc o ni stojim, děkuji

13. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

ahojky hledam jezevce :) na vymenu mam neon chlevky starsi stromy s tajnicek k tomu i starsi chlevky s tajnicek najdou se i nejake cervene chlevecky kdyz tak piste do zprav snad se domluvime :)

14. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Ahoj, sháním dekorace:

Kočičí skříň
    Děsivá svíčka
    Kerberos
    Čarodějnická kuchyně
    Zajíc Drákula
    Pavoučí síť
    Zmrzlinový kanón

Ostatní: výběh pro tygry ; jezevčí doupě ; obyč stáj pro soby.

A touto cestou bych chtěla poděkovat hráči rastislavvarga za zaslání několika dekorací z mého seznamu, za které v podstatě ani nic nechtěl.... děkuji moc :)

Mám toho dost na výměnu, stačí se zeptat :)

15. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím:) má někdo na výměnu růžové hydranty??? Nabízím růžové žebříky:D:D:D jinak mám vše na výměnu hlavně na baha ....

16. Zlatusik1203

Zlatusik1203 Zelenáč fóra

Ahojte priatelia, zhanam toho troška viac aj ked už aj dosť som vdaka ostatným získala a povymieňala.... :) tak ešte Zháňam : Labute, Medvede, jazveca, medvedíka čistotného, pasavca, Rybárika, Vtákopyska, mravenečníka to by boli všetky stajne a stromov z tých novších Bobule rakytníka rašetliakovitáho, Brekyňa, Jahňady čiernej vrby,Korok, Kvet zlatého dažda, Plod lipy,Semená tamaryška,Plod oškoruše, Samara, Kešu oriešok,Hviezdne ovocie,Ohnivý kvet,Plody rohovníka obyčajného,Plod biribá, Nektarinka ..... :) je toho dosť ale za to viem ponúknuť: Sovy, Motýle, Stajňa pre soby klasik, Svište, Svätojánske mušky, Jubilejna edícia ovčína,prasačí chliev červený,výrobna pre tavy červená a zo stromov ponúkam DUHOVy strom, Zlatý listnač, VONAVY strom, Mliečny strom BUDHOVA RUKA XXL, KVET ARHEMSTIE XXL stačí poslať holúbka a nejako sa hádam dohodneme.... :) pekné farmárčenie

17. veveronica

veveronica Zelenáč fóra

Zdravím pošlete mi prosím nějaké dárečky? Stromy, chlévy, Dekorace (BZ) prosím o podporu :)... moc toho nemám a ted je správná chvále kdy by jste mi mohli pomoct :)

Mahira72 tohle ocenil(a).
  18. svestka

svestka Zelenáč fóra

Ahojky,prosím nemá někdo jezevce? Mám různé stromy XXL, nějaké červené výrobny popř. vyměním za tygra nebo jinou stáj,výrobnu nebo dekorky :) děkuji moc potřebuji do úkolů potom pošlu jinam nebo zpět díky

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tedy já vám nechci do těch žádostí ohledně růžový továrny na štafle nebo na růžový sýry kecat .... ale měli by jste se zamyslet nad tím, do jakého shitu se dostalo BB .... dát dohromady dvě nejvyšší žáby nebo myši je dnes nadlidský úkol, hlavně finančně a pokud to někdo vlastní, tak to nedá ani za celou farmu. Už jen takový chlévy jako růžový žáby nebo myši jsou nevídaný luxus, natož výrobny.
    Jen pro zamyšlení ;)

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna

Ahojky do stonku mi chybí "Světluščí dirigent,Zhasni"pošlete holoubka,domluvíme se na výměně.Děkuji Majka
    Děkuji moc všem co mi zaslali dárky.:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.