Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarka112

jarka112 Vážený autor

ahoj...zopár vecí som ti poslala :)

2. Astat.

Astat. Stálice fóra

Vyměním růžové kukačky (nabízím) za růžové žáby (sháním). Nováčci,kdo chcete starší stromy, pište :)

3. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj, sháním jezevce, vymění někdo?

Dále hledám:
    Červené stáje a výrobny: Hůlky, Koberce, Butik, Hydrantová továrna, Zavazadla, Knírový salon, Lep Laboratoř, Bobří hrad, Bobří pila, Žáby, Továrna na žebříky
    Dekorky: Kočičí skříň

Nabízím stromy tajemné i xxl (např. moringa, hrozen moře, lapacho, mangostan, garcinie, grep, vrba, jalovec...), tajemné stáje (parfumerie, pásovec, labuť, ledňáček, tygr...), červené stáje, růžové stáje: prasata, krůty, slepice, neonové stáje: kozy, prasata, krůty a další věci :)

4. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Ahojky sháním dekorky:
    Gentleman
    Ochutnávka
    Čajový dýchánek

Stáje na baha:
    Plaměňáky
    Pandy červené
    Mravenečníky
    Tygry

Nabízím stromy XXLi na baha, MJS, Ledňáčky, čápy, kočky, holubi, lišky, ježek, mýval, vlk, svišť

Díky Grace007

5. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Ahojte začiatočníci pošlite holubka na HankaKollarova a napíšte čo chcete poslat mám hodne prebytkov. Ak budem mat tak rada pošlem.

6. Luciferka1980

Luciferka1980 Pisálek fóra

Zdravím všechny.
    Sháním pár věcí, kdyby měl někdo navíc k darování. Nabídnout toho moc nemůžu :)
    Poptávám výběhy pro kohouty, pásovce, losy, krtky. Výrobnu hydrantu, žebříku nebo kufru. Kaštan, Lokvát, Liči nebo jinan.

Nabídnout můžu černou vrbu, butik na plavky + žlutý, japonské kapry, pštrosí farmu, ptakopysky, veverky.....nic extra :)

7. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    nepřebývají někomu dekorky? Mohou být s úplně nízkým BZ, je to na doplnění stonku. Mohu za ně nabídnout oranžové nebo i nějaké červené chlévy, řemeslný produkt nebo starší stromy. Nabídky holubem.

8. gugan2004

gugan2004 Zelenáč fóra

Ahoj, nemá někdo navíc LOSA. Předem moc děkuji ,Gugan2004

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kuteno, Ty si nedáš pokoj... a ať je ten jezevec pořádně nakrmený;)

10. caryax1

caryax1 Zelenáč fóra

ahoj, nemate nekdo prebytecneho jezevce? Kdyz ho chci vymenit, tak se mi pro jistotu nedostane odpovedi, z tajemnic se mi vyhyba, jak cert krizi a uz jsem z teho zoufala :) rada na oplatku poslu neco rozumneho, co bude v mych silach.

11. jandak

jandak Rádoby autor

Ahojky, prosím prosím neměl by někdo dekorku gentleman. Napište mi co za to určitě se domluvíme

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

potřebuji J.citron a dám za něj cokoli

13. .peťula.

.peťula. Pisálek fóra

Ahoj prosím nemá někdo křečka, orlí hnízdo a jeřáb břek,můžu nabídnout třeba nejakej xxl stromek :)

14. cinderelia

cinderelia Zelenáč fóra

ahoj, vyměním jeleny nebo červené pandy za děsivou svíčku a příšerný traktor nebo za pavoučí sít a zajíce Drákulu... vždy za nějaké 2 dekorky..pěknou hru všem..pište do zpráv

15. FarmarkaDaska

FarmarkaDaska Zelenáč fóra

Prosím sháním adventní strom 2011. Mám toho hodně na výmněnu. Prosím pošlete holoubka.
    Děkuji

16. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Dobré ráno hledám posledního Johnyho citrona nabídne někdo? napiš mi zpravu na farmu co za něj Díky

17. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ahojte, ponúkam kačice ružové, kravy ružové, kone, sliepky za iné ružovky alebo zháňam ešte dekorku "K víťazstvu" z nedávnej akcie a samozrejme mám aj jazveca a iné veci som lv 96 takže sa toho u mňa nazbieralo veľa

18. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahojek,nabízím dekorky:potapění v hlubinách recyklační buňka stříbrá bečka ztracený poklad žabí styl rosnička skákací puzzle lízátková bedna Dálé růž.pandy,ryby růž.pandy červené. A scháním:kukaččí máma2 bahenní koupel-rituál2 kukaččí vejce2 punková mise2 přírodní energet.nápoj stávka! zlatá dřevařská pila zlatý flašinet Dekorky bych vyměnila za dekorky,které nabízím a růž.chlévy za růž.myši nebo růž.žáby popřípadě nemám růž.výrobny. Nabídky prosím do pošty a pokud to bude v mých silách,tak velmi ráda vyhovím.Moc děkuji.

19. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Dobré ráno, vyměním cukrový, slaný nebo strom s papouščím peřím, labuť, nebo jiné zvíře za jelena a vydru. Děkuju.:)

20. stylana

stylana Zelenáč fóra

Jsem tu nová.Prosím mohl by mi nějaký hodný farmář poslat něco do začátku?Předem děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.