Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Sháním vše do řádku Fragglesové. Mám na výměnu hodně věcí.

2. školák08

školák08 Zelenáč fóra

Vyměním:
    opice oranžové
    opice červené
    butik s plavkami žlutý
    sova oranžová
    žába žlutá
    kachník oranžový, žlutý a červený
    ovčín oranžový
    kravín oranžový
    ovčín žlutý a oranžový

za:
    světlušky
    jelena
    vydry
    vajíčkový strom
    medvěda
    motýly

daruji:
    ježka
    kivi
    holubník
    želvy

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sháním kaštanového farmáře

Nabízím cokoliv po domluvě, dále mravenečníka, tygra, pandu červ., plameňáka, jezevce ... i růžová stáj by se našla ,-)
    XXL stromy.... MJS...

Naposledy upraveno: 28/9/16
  4. il.ja

il.ja Pilný autor

Vyměním Tygry za Růžové opice

5. MAŘENKA67

MAŘENKA67 Zelenáč fóra

sháním růžovou továrnu na žebříky, dám za ni více věcí, mám mravenečník, tygry, červené pandy i jezirko pro lednáky, jezevčí doupě, baha stromy i z farmy stačí napsat určitě se dohodnem, děkuji

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky, sháním růžové výrobny, mám nějaké růžové stáje, stromy XXL, zvířata z Baha. Pěkný den a budu se snažit nabídkám vyhovět!!!;););)

7. FidorkaM

FidorkaM Zelenáč fóra

ahojky i já mám co nabídnout ;)
    mám jeleny a vydry.
    jeleny vyměním za kaštanového farmáře nebo pavoučka, popř. za JC.
    a vydry za nějaké vzácné stromy...
    odepište když tak holoubkem :D:D:D

8. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,daroval by někdo List noliny,květ štědřence a jelena?Děkuji:)

9. HONZÍNEK

HONZÍNEK Pisálek fóra

Ahoj sháním oranž. výrobny: prach. peří, vraní úkryt, bobří pila a sýrárna.
    Nabízím oranž. kotlíky, kapry, med, jídelní hůlky a červenou netop. jeskyni, červ. krůtník, obyč. továrna na plachty.
    pište na -HONZÍNEK-

10. Barboracz1

Barboracz1 Pisálek fóra

Ahoj, sháním Vraní hnízdo růžové, Kotlárnu růžovou a decor Eiffelova věž....Mohu nabídnout jezírko pro plameňáky , Kachník růžový, a decorky Astro u-rampa,Vertikální mobilita,Lízátková bedna a Balonkový expres,a různé stromky a další ....tak pokud máte zájem pište do zpráv prosím Barboracz . děkuji

11. bedoini

bedoini Pisálek fóra

hledám ješte plamenaka nebo mravenecnika

12. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Nabízím mravenečníka, plameňáka. Nejlépe za růžovou výrobnu.
    Dále nabízím jakékoliv řemeslné produkty za vonící, kozí, vajíčkový strom, staré vzácné stáje atd.
    Děkuji za nabídky.

13. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, sháním skunky.
    Mohu nabídnou různé XXL stromy, chlívky oranžové, popř. červené netopýry, prase, kozy, kozí mlékárnu, oslíky apod. Napiš, co by jsi za skunky chtěl/a. díky jitikw

14. matěj

matěj Pisálek fóra

Tyto stromy nelze posílat

15. mayinka

mayinka Zelenáč fóra

Ahoj, moc dekuji Sone za sviste. Mam radost a uz chápu, když občas nekomu něco poslete a nic za to nechcete, jak se ten clovek citi :) předtím jsem to občas udelala a rikala jsem si, ze nechapu, proc to tak ten hrac resi, ze když mohu, tak poslu a nic za to nechci :) a ted uz to vim :) je to super pocit. Dekuji, dekuji a dekuji :)

Ahoj, nemate někdo sviste, které by rad vymenil?

16. babča59

babča59 Pisálek fóra

Krásný den všem , chtěla bych začátečníkům nabídnout něco do začátků stromky i chlévy , kdo má zájem tak si napište holoubkem .Pokud to bude v mém inventáři ráda pošlu . Za chvilku jdu do pracovního procesu takže případné žádosti vyřídím večer . Přeji všem mnoho zdaru při výměnách.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... jsem v šoku a dojatá hráči a jejich pomocí získat starou dekoraci :p
    Odepisovala jsem, ale mi to psalo, že mám limit vypotřebovaný a musím počkat, tak píši zde a děkuji, protože jste úžasní a za drobnost chcete pomoci: k.vítek, Vero.nika82, GordonSargen, martina19751, michalka59, maťochov, anvan, sona1234, JahůdkováPetřička, milena1952, alexandrakerulova00, olivka1180, pavca67, zdenkaamirek10, sona1234, sem snad nikoho nevynechala.
    A protože nemůžu odepisovat a sešlo se víc dekorek i kanonů, mi stačí jedna dekorka :p ... vám každému (jak to půjde) napíši a vrátím zpět ... kdo napsal, že nemusím, moc děkuji :inlove:

18. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, na doplnění řádku sháním dekorace "světuškologii" a "světluščí dirigent." Napište a domluvíme se. Děkuji.
    charina

19. blond87

blond87 Pisálek fóra

ahoj,vymenim jezirko pro plamenaky za dekoraci do stonku KAŠTANOVY FARMÁŘ,dekuji:),jo a jeste shanim jezevci doupe tak piste co za nej jestli mate na vymenu;):p

20. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahojte, vyměním pandu červenou za mravenečníka nebo jezevce, nebo jestli se najde nějaká dobrá dušička a daruje jezevce???Předem díky

ahojte, máte někdo jeřáb břek.díky

Naposledy upraveno moderátorem: 28/9/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.