Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

ahoj scháním růžovou výrobnu pily nabízím za ni 5JC přidám i některou ze stájí z baha, mám na výběr všechny stáje, kdo má zájem písněte poštou, budu tu ráno, děkuji

2. silviec

silviec Mistr fóra

Vsem dekuji kdo poslal darek memu kureti, a všichni nezistne, velmi si toho cenim, nikdo nenapsal posilam, kolik chces, atd. jen aby byli in a videt , jak jsou dobri, ale poslali ,o to vic si toho cenim, a mate pravo chtit po mne dáreček ac je sebevetsi, pokusim se vyhovet , poslali i ti co mají malo, ja nechtěla nikoho nutit, ale ze zprav i od tech začínajících potesilo, diky za me i TheTarp, jedno z mala co mi na této hre ještě tesi-nekomu udelat radost- zpravu mi bylo trapne kopirovat a vkládat stále dokola))) , o to vic potesilo, ze jste si ji vsimli))) dik silvie
    ps. to není knourani o další darek, uz tak je rozcarovan, a jak mi napsalo cizi kure , darky co dostalo mu vehnaly slzy do oci, o tom to snad je , postavim růžovku, vydelam,pokocham se, ale radost , když ji daruji, je vetsi)))
    aby mi nenadali , ze nic neshanim , tak tedy obr stromy))))))))))))))))))))))))

Naposledy upraveno: 28/9/16
  3. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezké ráno všem:) mám na výměnu skoro vše . Sháním růžové hydranty.Kdo má pište;)

4. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Ahoj, scháním tygry, jezevce, plameňáky, jelena, jezevce. Nepohrdnu ani medvědy.

Ze stromů scháním jeřáb břek, anjou hruška, list roliny, nepohrdnu ani magnolií, zlatým listnáčem.

Dále z dekorek scháním vertikální mobilita, přízrak v poušti. Za tyto dekorky jsem ochotná poslat i mnohé cenné. Teda né růžové výrobny, ale myslím, že nabídnout toho můžu hodně (kiwi, ptakopysky, ledňáčky, čápy, ježky, želvy, parfumerie, vlky, kohouty, pásovce, ze stromů baobab, tamarindový, amherstie, grapfruitový, garcinia a další)

Věřím, že se domluvíme.

5. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte ..zhanam jazveca,mravčiara,kvet zlateho dazda,anjou hrusku, sloniu nohu ,dracenu šarlátovú a kešu oriešok...dakujem..info do správy... nováčikom darujem kopec vecí s lišty...

6. cinderelia

cinderelia Zelenáč fóra

ahojky...sháním na výměnu kerberose, děsivou svíčku, zajíce Drákulu, pavoučí síť a příšerný traktor...napište do zprávy, co za ně požadujete..díky mooooooooooc a super hru ;)

7. Petr

Petr Pisálek fóra

Potřeboval bych: List roliny, Anjou hruška a z dekorací Vířivka a Čajový dýchánek.

Protihodnotou nabízím JC

Piště na PeDo61

8. m.lenks5

m.lenks5 Zelenáč fóra

vyměním
    pštrosí výběh oranžový, bobří hrad oranžový, oslí stáj oranžová, papoušci ++
    baobab XXL, buddhova ruka XXL, mišpule XXL, kam. pinie XXL, tamarinový strom XXL
    za jarní věnce

9. snailice

snailice Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předchozí si smaž. Děkuji, Jituna
    Ahojky sháním všechny kaštanové figurky do řádku "Dožínky 2014". Až od poslední akce OaD jsem zjistila, že řádek sice mám, ale figurky ne. Pokud by je tedy někdo měl navíc, byla bych moc vděčná :) Moc vzácných věcí na oplátku nemám, ale inventář mám plný a určitě bychom se nějak dohodli ;)

Džejninka73 pokud máš kaštanové dekorky: Kaštanový farmář, Kaštanová srna, Kaštanový pavouk a nebo Kaštanový ježek, tak ti za jednu z nich mohu darovat zlatý listnáč ;)

10. bedoini

bedoini Pisálek fóra

schaním červený pandy napište mi co za ně

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, zjistila jsem, že mám na BAHA dvoje pandy červené a nevím od koho, nemůžu poděkovat holubem takže moc DĚKUJI všem, kdo mi něco poslali;):p

michalka59 tohle ocenil(a).
  12. taiskav

taiskav Rádoby autor

ahoj sháním kapitán strašák, čistota půl zdraví,přírodní energetický nápoj,stávka,zuzanino letadlo,střemhlav,mike a lili,alpská čokoláda,cukrářství,hopsající dort,teleportační paprsek,kerberos,habanero salsa,pikantní kuchyně.Jestli někdo máte ráda vyměním mám toho spoustu co nepotřebuju tak pište budu ráda

13. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

hezké sváteční ráno všem farmářům a dobrým lidem :D

- nejvíce sháním a moc prosím o kaštanového farmáře a kaštanového pavouka. vím, že je tu pár lidí má, ale růžové výrobny fakt nemám... nabízím za tyto dva skvosty třeba vydry nebo plameňáky, popř. novější stromy jako bugenvileu, rolinii.

- dále sháním starší kousky: bahenní koupel rituál II, myši v ráji, odváto vánkem, wawelský drak, varšavská mořská panna, lajkonik, kočičí šlofík a kočičí skříň. za tyto kousky nabízím červené stáje, za větší množství i růžové stáje nebo jiné dekorky (JC nemám!), popř. xxl stromy.

děkuji moc všem, kdo se podíváte, domluvit se můžeme holoubkem ;)

14. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním jeleny, kraby a hrochy.

Sháním Vánoční stromek 2011.

Nabízím ledňáčky, čápi, ježky, želvy, kočky, myši, pštrosy, osli, bobry, ryby, bobry (oranž.), osli (oranž.), prasata (žl.), krůty (žl.), papoušky (++), slony (++), opice (oranž.), mravenečníky, plameňáky, pandy červené, výrobu netopýřího guána (oranž.), stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu, včelín, knírový salon, obchod se zavazadly, výrobu vajec, textilní mlýn.

Nabízím stromy: planika XXL, broskvoň XXL, ořešák XL, švestka XXL, hrušeň XL, jedle XL, jeřáb, jalovec skalní, javor japonský XL, sakura XXL, morušovník XXL, olivovník XXL, pomerančovník, datlovník, kdoule, guava XXL, tamarindový strom XXL, budhova ruka XXL, banánovník XXL, nektarinky, grapefruit, hvězdný strom XL, rohovník XL, ledvinovník západní, clausena, pitahaya XXL, mangostan.

Nabízím dekorace: ptačí pagoda, malý islandský vulkán.

Zájemci o výměnu pište do pošty.

15. 18500

18500 Rádoby autor

hladam dekorky---podivna veda, piknikovy zlodej, ochutnaj vsetky druhy

16. baguna

baguna Pisálek fóra

nevíte jestli lze při této akci vyměnit- zpívající tulipán??, chybí mi do stonku... :-(

17. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním dekorace Neonová koza a Horká lázeň - snad se domluvíme na rozumné výměně!

18. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

Prosím sháním plameňáka vyměním třeba za tygra nebo mravenečníka děkuji

19. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ahojte, sháním neon kurník, červenou pandu, mravenečníka, plameňáka, jezevce, orla a medvěda. Můžu vyměnit za nějaké stromy i XXL, ježka, želvy a ledňáčky. Pište poštou.

20. slepotice23

slepotice23 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním cokoli do kaštanového řádku. A jezevce. Mám nějaké červené stáje atd. Pište co by jste rádi

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.