Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarka112

jarka112 Vážený autor

posielam :)

2. mukulik

mukulik Pisálek fóra

Ahojky sháním Jezevce, červenou Pandu, Jelena a vzácné stromy. Něco na výměnu mám, tak snad se domluvíme :) Pošlete holoubka.

mukulik

3. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Zdravím a zkouším štěstí...
    ráda bych získala : jeřáb břek, kešu (ledninovník západní), kaštan a listnáč zlatý
    a ze zvířat jezevce a vydru.
    Mohu nabídnout z novinek: tygra nebo nějaké xxl stromy apod...
    (nemám JC a růžovnky asi dvě a ty dávat nechci) Ale věřím že se domluvím... čekám na holuba ;)
    Ika

Naposledy upraveno: 27/9/16
  4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Moc prosím sháním J.C., růžovou bio-lep a továrnu na žebříky. Zkuste se podívat jestli vám někde něco z toho nepřekáží v liště ;). Mám toho opravdu dost na výměnu

5. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Při některé minulé akci jsem někomu slíbila textilní mlýn.
    Bohužel jsem si nenapsala komu.
    Je-li zájemce přítomen prosím písni holuba na farmu Koulicka.

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ahoj farmáři,
    Stále sháním růžovou továrnu na žebříky - nabízím za ni růžové chlévy, J.Citrony, xxl stromy i na baha , všelijaké dekorace, nenašla by se někde prosím?
    Pokud by měl někdo na výměnu i jiné růžové výrobny, byla bych moc ráda

Ostatním nabízím různé červené chlívky i výrobny, a nižší růžové chlívky - stačí se zeptat. Za ně většinou žádám jezevce nebo novinky (tygr, mravenečník atd...)

7. brouček30

brouček30 Zelenáč fóra

Ahoj všem, sháním Jeřáb břek. Pokud někdo má, napište prosím za co vyměníte...... Moc děkuji;)

8. 18500

18500 Rádoby autor

hladam vydry,jazveca a cervenu pandu

9. Loublancmajeste

Loublancmajeste Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj, zkouším štěstí.. :)

Najde se zde jeden plameňák?
    Napište,co za něj.
    Díky Lou

mám jen jednoho.... něco jiného nesháníš?

Naposledy upraveno moderátorem: 27/9/16
  10. mousicka1

mousicka1 Pisálek fóra

Ahojte,
    zháňam plameniaka a červenú pandu, prosím len rozumné ponuky, dík.

11. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, sháním dekorace Světluščí dirigent a Světluškologie. Napište, děkuji.

12. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahojte. Tak rád vymením: 1x plameňák, 1x tukan, 1x mravčiar . Potrebujem jazveca. Takže ak mate záujem a jazvecov tak píšte.

Ahoj ak máš jazveca vymením

Všetko mám. Tie na baha mám po cca 5 ks (plameňák, mravčiar, tukan, 3xtyger a 3xpanda červená)

Ahoj vymením. Mám dosť XXL acai a pitombu ak sa dá tak tyger a panda červená

Naposledy upraveno moderátorem: 27/9/16
  13. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Vyměním růžovou výrobnu na žebříky za růžovou výrobnu na hydranty...

14. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj, sháním jezevce, vydru, jelena, anjou hrušku, štědřenec, bugenvileu, rolinii, dračinec, nolinu, makadamii xxl.
    Taky červené kukačky, kníry, bobry, bobří pilu a laboratoř.

Mám tak nějak všechno ostatní, i nějaké růžové, neonové stáje, xxl stromy... tak snad se domluvíme :)

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

16. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    nabízím růžovou výrobnu na lanýže a sháním růžový včelín ( výrobna medu,ne včelky).
    Nebo mohu nabídnout i něco jiné za ten včelín,o co budete mít zájem,třeba J.C.;)

17. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahoj mám červenou pandu, mravenečníka. Jezevce Jeřáb břek, a ještě spoustu věcí a xxl stromu.. Tak pokud někdo něco chcete a máte něco zajímavého tak napište. :)

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám na výměnu tygra, plameňáka, pandu červenou, mravenečníka a růžové včely - dala bych za JC.

20. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj hraju od srpna takže dá se říct nic nemam ráda bych touto cestou poprosila jestli by mi někdo nedaroval nějaký ten chlívek co se nedá koupit nějakou tu výrobnu i stromy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.