Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. silviec

silviec Mistr fóra

Ahoj, ja osobne nic neshanim, ale byla bych rada, kdyby někdo mohl a poslal něco memu sikovnemu kureti lvl 38 , hra ho chytla, snad nekomu něco prebyva a jemu udela radost a pomuze mu to ve hre. Ja svůj denní limit jiz vyčerpala.Je skromny, včera , když jsem se ho ptala chtěl poslat kravin))).
    Jelikoz nemá nic na vymenu, pisnete mne a ja se za nej revansuji.
    Nick je

TheTarp

Apachie1 a duna.duna1 tohle ocenili.
  2. grease65

grease65 Pisálek fóra

Nabízím: mravenečníka, tygra, vydry, všechny neonky. Dekorky: příšera z rybníka, rybí kamarád, botanická zahrada, Purrsmeralda, slyšte andělé zpívají a spoustu dalších.

hledám upgrady stromů, chlévů...

3. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

Nemá někdo zbytečný jeřáb břek ? Já nemám ani jeden :(. Na výměnu nabízím různé XXL stromy nebo oranž chlévy, možná i výrobny.
    Napsat mi můžete na nick: Farma*WHWT*
    Předem děkuji.
    Kamila

4. pindruše49

pindruše49 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž, popřípadě použij tlačítko upravit.. sopti
    Ahoj šla jsem do výměn ale nemám okno předchozí ale odesláno a u toho se mi ukázal erb příjemce ale mě nic nepřišlo,asi dělám někde chybu ale těch příjemců je víc tedy nevěřím že jsem natrefila na všechny podvodníky(omlouvám se příjemcům že je tak oslovuji) tak kde je chybav okně příjmy nic nemám

Tak se omlouvám v okně příjmy nic nemám ale už je mám v inventáři

5. mituli

mituli Polobůh fóra

máš je tam ,tak na ně bud hodná

Ivuška08 a anickamalirka tohle ocenili.
  6. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj, nabízím všechny tajemné z baha ,růžové opice, ovčín, kačky,myšky a včelky.
    Sháním růžové výrobny především rybky děkuji za nabídky určitě se domluvíme ;)

7. katooo

katooo Zelenáč fóra

daruji tygra a plamenaka, prvnimu kdo napise :)

8. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj hledám jezevce z růžových mám krávy, prasátka a kachny, případně písněte co za ně, snad se domluvíme:)

9. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

ahoj ponukam strom na pierka papagája a potrebujem plameniaky alebo mravčiaka

10. Ivanka170

Ivanka170 Pisálek fóra

nabízím žluté lapacho, mangostan, xxl moringa
    sháním - tygry, mravenečník

Naposledy upraveno: 27/9/16
  11. rudocs

rudocs Rádoby autor

Stále ešte nemám, no pevne verím, že všetko bude inak.
    Štrajk! a vírivku niekto určite pošle , mám toho dosť
    :inlove:

12. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,chybí mi jezevec.Mám na výměnu nějaké červené stáje.Najde se u mě hodně věcí,jen růžovky pořád ne a ne došlechtit:))

13. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Hezký večer všem...měl by prosím někdo tygříka?

Juchůůůů a mám ho, díky hráčce Michalka59, které tímto ještě jednou moc,moc děkuji.

Naposledy upraveno: 27/9/16
    michalka59 tohle ocenil(a).
  14. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj, nabízím tygra a červenou pandu. Růžové velbloudy, osla, prase a ovce. Ze stromů skoro všechny co tu jsou. Konkrétní nabídky prosím na farmu. Díky.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Vymením ružové opice,jazveca a 1 NC za ružový chov japonských kaprov.

16. caryax1

caryax1 Zelenáč fóra

Ahoj farmari, shanim dekorku Vstric vitezstvi,ze staji mravenecnika a pandu, jelena a jezevce, neco na oplatku mam. Dale vych chzela poprosit, jestli nekdo dafuke dekorky o velikosti 2x1 - je jedno, co davaji, potrebuji doplnit stonek. Diky

17. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj. Nabízím mravenečníka, plameňáka, tygra nejlepším nabídkám.
    Dále bych chtěl růžové velbloudy, nabízím růžové pandy.
    Nabízím jakékoli řemeslné produkty za kozí strom, vonící strom.

18. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním jeřáb břek! Napište, třeba se dohodneme.

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    zdarec
    sháním jeřáb břek, mravenečník, panda červená

napiš holuba pošlu

nováčkům pošlu dáreček pošlete holuba

jinak sháním jeřáb břek

Naposledy upraveno moderátorem: 27/9/16
  20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

sháním plameňáka
    mohu nabídnout jeřáb břek, vydry
    nebo písněte o co máte zájem - růžovky nemám - obchoduji s normálními věcmi, třeba se dohodneme

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.