Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. plazma04

plazma04 Pisálek fóra

Dobré dopoledne všem spolufarmářům, kteří finišují.
    Nějak jsem to popletla a nyní zjistila, že akce končí dnes a mně chybí vápenec, kdo může a pomůže??
    Prosím, prosím, ráda vyměním.
    Díky moc.
    plazma04

2. grifinhd48

grifinhd48 Pisálek fóra

ahoj, máte někdo ještě volný dárek - vápenec, ráda na oplátku pošlu něco jiného díky.

3. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj. Chybí mi ještě 29 vypadávátek. Kdyby měl někdo dárek navíc, pošlete prosím. Zítra bych poslal něco na oplátku. Děkuji.

skalara.v tohle ocenil(a).
  4. *KlaunBertík*

*KlaunBertík* Zelenáč fóra

Děkuji všem co posíláte vápenec. Hlavně těm, kteří posílají nad limit mých 20 již vyčerpaných dárků. Ještě jich chybí 22 kousků - bojuji do poslední chvíle.
    Jste skvělí.
    PS: nevypisuji konkrétní hráče - oni ví a já bych nerada na někoho zapomněla.

nanyblacks tohle ocenil(a).
  5. lubka01

lubka01 Zelenáč fóra

mám ešte 2 darčeky

6. emkop

emkop Perspektivní autor

Prosím o vápenec,chybí mi 35.

7. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Kdo potřebuje, mám volných 8 dárků..napište si..obratem pošlu, nic za to nechci :D.

8. _Danyk_

_Danyk_ Pisálek fóra

Pomoc, prosím!!!! Do splnění úkolu mi chybí 7 vápenců. Pošlete, prosím, jestli můžete ... čas se chýlí :) Moc díky všem předem!!!

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. holzka

holzka Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře. Zda se najde ještě někdo kdo má volný dárek, tak prosím o zaslání vápence, chybí mi asi 20 kousků na dodělání akce. Moc všem děkuji za ochotu.

Všem kdo poslal vápenec moc a moc děkuji.

Naposledy upraveno: 18/9/16
  10. ítío

ítío Pisálek fóra

Máte prosím ještě někdo vápenec

11. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    přeji krasnou neděli a moc prosim chybi mi 40 vapence chtěla bych akci dokončit ale jsem pořad v praci a nestiham pošlu něco na vyměnu pište co potřebujete všem předem moc děkuji

lidičky prosim už jen pul hodiny a ja nemam ost vapenc na posleni ukol

Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/16
    Ria30. tohle ocenil(a).
  12. Farmermenn

Farmermenn Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Takže, úkol dobrý, napěstováno, jen jsem na štíru s vápencem....chybí mi jich už jenom 6:cry: Prosím o pomoc s dokončením:eek: Všem co posílají a pošlou moc děkuji :)

Už jenom 5 :)

Už jenom 3 vápence;) prosím kdo ještě může tak ať pomůže :inlove:

Všem co poslali děkuji, přesto jsem to o 1 vápenec nestihnul:oops:

Naposledy upraveno: 18/9/16
    skalara.v a Ria30. tohle ocenili.
  13. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

Ďakujem všetkým, čo mi pomohli s poslaním darčeka, práve som pozbierala úrodu a presne mi sadli na kus vápence, takže aj s Vašou pomocou úspešne dokončené.

Pitrýsek47, Ria30. a lucie1978 tohle ocenili.
  14. backa

backa Perspektivní autor

• Toto vlákno slouží pouze pro žádosti o výměnu a posílání dárků. Pro hledání přátel použij prosím příslušné vlákno. Děkuji, Jituna
    Hľadám na moju novú farmu priateľov....ak máš chuť pracovať... a cítiť sa dobre v kruhu priateľov,ktorí Ťa podržia a pomôžu ,keď ich požiadaš...napíššššššššššššššš...

Atanerka tohle ocenil(a).
  15. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte, zháňam maskovací obchod, losie podium, a všetky novinky čo idú posielať :) :)
    môžem ponúknuť ružových zajacov, rôzne dekorky, stromy xxl a vela iných vecí :)

16. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Ahojky
    sháním krejcarové dekorky (král kořistí, vstříc vítězství...) a růžovou výrobnu peří a růžové koberce.
    nabízím nejrůznější dekorky (neonový kůň několikrát), vzácné stáje, barevné upgrady, stromy...

17. babcifarma

babcifarma Pisálek fóra

ahoj,má někdo navíc tygry a plamenáky

ahoj, má někdo navíc tygry a mravenečníky

18. mida2005

mida2005 Pisálek fóra

Ahoj sháním červenou pandu a mravenečníka. Prosím o nabídky. Předem děkuji. mida2005

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Prosím, ozvěte se mi, komu jsem něco slíbila a minule to nešlo poslat. Pokud jste to zatím nezískali, slíbené pošlu.

20. dasicka

dasicka Pisálek fóra

ahojte, potrebovala by som mravenecnika, ak ponuknete, napiste za co. diky
    piste, prosim, do posty

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.