Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. formix

formix Pisálek fóra

Ahoj, nemohl by někdo darovat, případně vyměnit za řemeslné produkty kozí nebo vonící strom anebo jakékoliv oranžové zvíře na Baha? Předem moc děkuji

2. pondělí73

pondělí73 Zelenáč fóra

Ani za růžový prasečí chlíveček nedostanu jezevce či vydru??????:cry:

3. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

Mám tu dva jezevce, kteří mi zůstali v inventu. Hledám růžové psy a žáby. Pokud máte zájem o výměnu, prosím rychle - cca půl hodiny, pak už tu nejsem. :)

4. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj zhanam oranzove opice a tavu napiste co by ste za ne chceli velmi by ma potesili :inlove:
    Dakujem, farmarke Kalathea za oranzove opicky a tavu,ktore mi poslala len tak pre radost,velmi ma potesili :inlove::D:inlove:

Naposledy upraveno: 31/7/16
  5. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem vám s kterým jsem obchodovala moc děkuji, ale největší opravdu největší díky patří úžasnému člověku

ღSisinkaღ, dále potom Vero.nika82 . nunca60 . evainfo a anvan mooooc vám děkuji

Bylo jich vás samozřejmě víc, nemůžu jmenovat všechny, nerada bych potom na někoho zapomněla. Jste všichni super farmáři

*Kuliočko* tohle ocenil(a).
  6. disquotek

disquotek Perspektivní autor

ahoj prosím daroval by mi někdo prosím motýlí dum

7. pavca67

pavca67 Expert fóra

super 3min.do konce a už nešlo nic poslat

8. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj, moc děkuji všem za výměny a poctivost, těším se zase na další akci...)))

9. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj farmáři včera jsem se vrátila z dovči a potřebovala bych pomoc s leteckými závody kdo bude mít chut mě pomoci a poslat kanystr budu moc ráda nick ve hře HELENIE předem všem děkuji

10. markiszka

markiszka Pisálek fóra

Ahoj. Prosím nemá někdo volné místo, aby mi mohl poslat kanystr. Jsem měla dlouhou pauzu a všichni s kterýma jsem si posílala dárky dřív už nehrají. Můžu poslat taky, mám volných 6 dárků :D

11. bumbrdlík70

bumbrdlík70 Pisálek fóra

Ahoj, moc poprosím o pomoc. Chybí pár kanystrů...... najde se někdo kdo pomůže........

12. mzeniskova

mzeniskova Pisálek fóra

Ahojky,chybí mi ještě 200 kanistru najde se tu někdo kdo pošle darek at´ dokončim aspoń ńeco,dekuju mockrat.

13. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,též prosím,kdo může poslat kanystr,budu moc ráda..bohužel už nemám volný dárek na výměnu

14. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj, do ukončení letecké soutěže mi chybí ještě 24 kanistry, sice budu ještě sklízet, ale mám strach, že mi to všechno nenapadá, prosím mooooc, kdo můžete, pomůžete. Předem mooc děkuju.

Tak s kanystrem plným potu jsem díky svým hodným sousedům závod statečně dokončila a vyhrála ve 12.55 hod. Velký dík sousedům mikeks, oisoft, HAHANKA, raubir, Arganta, fandy, LadyAmazonka a azarubova.

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/16
  15. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, ak má ešte niekto voľné nejaké kanistre, potešili by ma. Na xl mi Chýba 1 a na xxl 11. Dík :)

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Kto ešte potrebuje kanistre napíšte holuba.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Prosím, podaří se mi do 13.50 dát dohromady 12 kanystrů? Nevím, jak jsem trubka počítala.

Už jenom jeden! Z mrkve nenapadá....

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/16
  18. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj jsem 17l poslal by mi prosím někdo něco na postup levlu?děkuji předem

19. denava111

denava111 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o zaslání dárku "piknikový koš". Mým sousedům ho sice posílám, ale zpátky mi ho nikdo nepošle. Moc děkuji. denava111

20. bill

bill Pilný autor

ahojte hladam dobrych darcov na piknikove kose ktory ich nemaju komu poslat dakujem budem rad peknu hru vsetkym moj nick jaroJaroslav

janajanova a atriadk tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.