Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím růžové kachny koně prasátka opice nebo bobra sháním jezevce cudla

2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

semi28 - stromek s kravským mlékem ti nejde poslat. Máš asi nízký LVL.

3. flexka

flexka Hrabě fóra

Ahoj, sháním:

kanón lásky
    duch lásky

moc dekorek nemám, nejraději bych měnila za stromky (tajemné, nebo xxl), nebo anakondy c ++, slony c ++, lenochody c ++ , pafumerie, šnorchl obchod, plachty ...
    klidně i víc kusů, nebojte se napsat

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nabízím textilní mlýn - ještě nevím za co.
    mikeš7

Lidi neblázněte. JC za dvě růžovky nebo jezevec za růžovku, to už není přeháňka,
    ale tornádo. Vždyť bez JC se dá na farmě pohodlně existovat.
    :DxD

5. il.ja

il.ja Pilný autor

Ahoj kdo mi vymění za xxl stromy -mám jich hodně druhů za červené opice napište mi prosím

6. akytička

akytička Pisálek fóra

Ahoj,
    dá se sehnat Santa ve výslužbě, když nemám jezevce ani JC ani růžové stáje?

7. zdenka.591

zdenka.591 Pisálek fóra

nabízím výměnu triček za jezevce můj nick zdendulka.591

8. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj,

Nabízím spousty stromů XXL jak baha tak klasika ,shánim vaječné stromy - za 3 XXl = 1 vaječňák

Dále shánim žáby - za obyč. nabízím jiné upgrady oranž.stájí(psí bouda,myš,včelín,kachník,ovčín,prase,krůtník) nebo jiné stáje a výrobny
    za červené žáby nabízím 2 upgrady červených stájí (osli,pštros,kůň)

Kdo dříve napíše,bude mít větší výběr ;)

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky ve spolek, nabízím růžovou sýrárnu, růžové pandy, neonové stáje, akai XXL, různé dekorky, preferuji JC, info holoubkem;)

10. laki115

laki115 Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    ahoj sháním
    chlívky:jezevce, jelena
    výrobny: šnorchl,hůlky,parfumerii

zkuste napsat určitě se najde něco co mám a potřebujete

sháním jezevce

nabízím xxl slaný strom, parfumerii a spoustu dalšího určitě se domluvíme

Naposledy upraveno moderátorem: 31/7/16
  11. law222

law222 Rádoby autor

Dám 2 JC za růžovou výrobnu řebříků,medu,nebo syrárnu.

12. babča59

babča59 Pisálek fóra

Přeji krásný den všem přítomným , nabízím začátečníkům stromky i stáje , napiště si , pokud to budu mít ráda pomůžu

13. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Ahojky nabízím čapí hnízdo, vydří noru, vlčí doupě,

14. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Hľadám:
    • XXL stromy: Acai Palma, Korkový Dub, Moringa, Strom morského hrozna

žlté chlievy, stajne: medvedík čistotný
    oranžové chlievy, stajne: kukučka, medveď, medvedik čistotný, soby, vranie hniezdo, výbeh pre pandy, ťavy
    červené chlievy, stajne: bobrí hrad, domček pre myši, husacia stajňa, kukučka, psí výbeh, soby, vranie hniezdo, výbeh opíc, pandy, ťavy

výrobne, dielne: výrobňa syra
    žlté výrobne, dielne: bio lepidlo, tkacovna kobercov
    oranžové výrobne, dielne: hľuzová farma, holičsky salon, bio lepidlo, obchod s batozinou, prevádzka bikini, rybník s japonskými kaprami, tkáčovňa kobercov, továreň na hydranty, výrobňa syra, továreň na rebríky

a dekoráciu FATAMORGANA

Ponúkam:
    Stromy: Amherstia, Baobab, Baza, Borievka, Broskyňa, Budhova ruka, Citrónovník, Čierna vrba, Ebenovník, Gaštan, Ginko, Granátovník, Grapefruitovník, Hviezdny strom, Jahodový strom, Jarabina, Javor japonský, Korkový dub, Kowhai, Lokvát, Magnólia, Marhuľa, Mirabelka, Mišpula, Ohňový strom, Oskoruša, Para orech, Pistáciovník, Rohovník, Sakura, Mangostana, Nektarinky, Tamarind, Zlatý listnáč, Žltý trúbkovec

XXL stromy: Avokádo, Banánovník, broskyňa, Budhova ruka, Buk, Čerešňa, Datľova palma, Dub, Dula, Figovník, Granátovník, Guava, Hruška, Hviezdny strom, Jabloň, Jahodový strom, Jarabina, Javor cukrový, Javor japonský, Jedľa, Kakaovník, Katalpa, Kiwi, kokosova palma, Liči, Mandlovnik, Mango, marhuľa, Mišpula, Mombinovane slivky, Moruša, Ohňový strom, Olivovník, Orech, Para orech, Pínia, Pistáciovník, pomaranč, Rohovník, Slivka, Tamarind

Stajne, chlievy: bocian, holubník, ježko, sova, korytnačka, krtko, psí výbeh, pásavec, rybárik, vtákopysk, vlk, kiwi, kohút, žaba

• nora pre vydry vymenim za nora pre jazveca
    • kačací rybník neón a ovčín neón vymením za kozí chliev neón alebo králikáreň neón
    • losie pódium za ružové stajne,chlievy (ponúknite)
    • neonové dekorácie: moriak, kôň a prasiatko za ružové stajne alebo dekoraciu fatamorgana

...ak máte záujem o niektorú z ponúkaných vecí, kludne píšte, dohodneme sa...

Meno v hre: --Thomas--

Naposledy upraveno: 31/7/16
  15. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Dá někdo jezevce za žluté nebo růžové letadlo? Nabídky poštou na kkunesova
    Vyměním pouze s farmáři, které znám z diskuzí.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, já nejsem spokojený, protože nejsem růžový tak mě nikdo nechce.. ,-)
    Asi budu muset vzít růžovky na milost, ale jenom kvůli výměnám. Muchomůrku růžovku (masáka) by někdo nechtěl? tu bych mohl nasbírat.
    Jezevec by byl, ale nedám

rolland64, skalara.v a dasa1143 tohle ocenili.
  17. lucka_n

lucka_n Pisálek fóra

Ahoj,

sháním JC a dekorace: Bez ruk, Fotbalové žonglování (Fotbalová horečka)
    momentálně nejdou, ale možno se domluvit na příští OaD: Plameňák, panda červená, jelen, Bugenvilea, štědřenec, dračinec

Nabízím:
    Parfumerie, Labuť, Ledňáček, želva, pásovec, kiwi, vlk, ptakopysk, apod....
    Dřín, Lapacho, Rakytník, Mangostan, Grep apod., XXL stromy
    červené: žába, netopýr, opice, panda
    růžové: prase, koza, krůta, kráva, panda
    Příšera z rybníku, neonové dekorky - kůň 2x, prase a krocan 2x, kachna, ovce, kráva

18. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahoj zhanam mačacia bedna daruje niekto mne ubohej dakujem peknu hru:(

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    mikešku: ... a víš, že máš pravdu :D ... jsem ten "balíček" se 30-ti vzácnými stromky a dekorky s hodně BZ/TBZ za-by zbytečně utracených 30 licencí zrušila :p ... si mi otevřel slepá "opičí očka" a si prosím napiš o cokoli :p ... protože jsi mi ušetřil spoustu hezkých věcí xD ...

kkunesovak: mám zájem, ale mi to píše, že neexistuješ :sleepy:
    Děkuji za sjednocení příspěvků, jsem si to vůbec neuvědomila :sleepy:

20. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

Hezké odpoledne,prosím, stále sháním některé starší růžové výrobny,nabídnout můžu nějaké růžové chlívky,červené i nějaké červené výrobny,chlívky a stromy z TS, XXL stromy,mám toho dost na výměnu, za jednu výrobnu dám i více věcí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.