Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nabízím většinu stájí, stromů potřebným začátečníkům, něco co mám jen jednou tak samozřejmě ne, ale jinak zkuste napsat pošlu a nic za to nechci.

tatkanas1 tohle ocenil(a).
  2. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

Zdravím -nemá někdo navíc konfetové dělo nebo jiný kanon do sbírky -na ceně se domluvíme

3. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahoj hledám poslední dekorku Mléčný koktej bar ,
    Vonící strom pro kamarádku. A cukrový xxl strom. Neválí se náhodou někomu v liště? Napište co by jste za ně chtěli..

nabízím:
    labuť, ledňáčka, žábu, čápa lišku, světlušku, nebo parfumerii. textilní mlýn ....atd... žluté lapacho, baobab, garcianu, Clausena, Grep nekterinku... a spousta dalšího mimo jiné mám i jezevce. A někdo tu chtěl snad i Vánočního morouse s raraškem a oázu klidu?? Pokud se nepletu. Má někdo zájem

Děkuji moc ღSisinkaღ a michalce59. Děkuji moc za dárečky. Jste moc hodné. A Veron!ka děkuji za krásnou výměnu ..
    Děkuji Vám všem.

4. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Dobré ráno, chtěla bych poprosit o dekorky: john citron a kaštanový ježek. Pokud by někdo měl a chtěl vyměnit, napište, prosím holoubkem s vaším přáním. Děkuji a přeji krásný den.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,nabízím-kivi,vlk,pásovec,čápy,holub,labut,ježek,kočky,mýval,krtek,želvy,ptakopysk ,scháním vonící stromek ale pošlu podohodě-dohoda jistá pište do pošty pá nikdo nic nechce zadara ???

Naposledy upraveno: 31/7/16
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

7. Petr

Petr Pisálek fóra

Vyměním JC za nejvišší nabídku. Nick - pedo61

8. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

ahoj zhanam nejake veci..1.Vyrobne-Parfumeria
    2.-Vybehy-Losie podium,Vydry,Sviste,
    3.-Stromi-Bugenvilea,Korkovy dub,Zlaty dazd,Sladky strom,Medovy strom ,Vonavy strom,strom kvetinoveho drotu,strom s kozim mliekom,vajickovystrom,mliecny strom.
    4.-Baharama stromi-anona supinata, dracena sarlatova,granatovnik,kakaovnik, strom biriba,ebenovnik rajciakovy.
    5.- chapadlova vrba.
    6.-Noky citron.
    Za vsetky ponuky dakujem..
    Mam na vymenu nejake stromi-amherstiu,baobab,budhovu ruku,tamarind,rohovnik,ohnovy strom nektarinku, kiwi, grapfruit,achachu,zlaty listnac,kowhai,trnku,gastan sakura lokvat jarabina morusa,jahodovy strom mispula olivovnik,datlova palma..
    Ak by mal niekto zaujem o nejake stromi tak vymenim za Sladky strom,Medovy strom,Vonavy strom,strom s kozim mliekom,vajickovy
    strom,mliecny strom..

Este vymenim stajne- korytnacky,vtakopisk,jezko,rybarik,kohuty,vevericky,orle,psi,kraliky,kacky aj oranzove,moriaky,ovce,pstrosi-vymenim za losy alebo motyle,sviste..

9. MiCdRoNiXhD

MiCdRoNiXhD Zelenáč fóra

zacinajici hrac, level 38, hleda touto cestou tajemne staje a stromecky, ke kterym se normalni cestou nedostane, je to moje prvni OaD proto nemam jeste nic na vymenu, kdyby se vam neco valelo v liste, co nepotrebujete, byl bych moc vdecny, predem moc dekuju

10. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním losi a jeleny.

Sháním stromy s kravským mlékem, s kozím mlékem, vajíčkový, slaný, cukrový, medový, papouščí.

Nabízím ledňáčky, čápi, ježky, želvy, myši, pštrosy, bobry (oranž.), osli (oranž.), psi (oranž.), prasata (žl.), papoušky (++), opice (oranž.), mravenečníky, plameňáky, obchod se zavazadly, výroba vajec, výroba angorské vlny, textilní mlýn.

Nabízím stromy: planika XXL, broskvoň XXL, ořešák XL, švestka XXL, jeřáb, jalovec skalní, javor japonský XL, sakura XXL, morušovník XXL, olivovník XXL, pomerančovník, datlovník, kdoule, guava XXL, tamarindový strom XXL, budhova ruka XXL, banánovník XXL, nektarinky, grapefruit, hvězdný strom XL, rohovník XL.

Nabízím ostatní: ptačí pagoda, malý islandský vulkán.

Zájemci o výměnu pište do pošty.

11. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky scháním dvě dekorky :

Výměna triček a Zimní sportovkyně nabízim za ně 1x jezevce. kdo má a vymění je za něj tak napište holoubkem díky.

y.z.y tohle ocenil(a).
  12. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,neválí se někomu v liště barvírna oranžová?Jinak pořád sháním růžovou výrobnu medu a Neonové koně;)

13. .*Verčik*.

.*Verčik*. Zelenáč fóra

Mohu začátečníkům poslat něco pro radost,zkuste si napsat třeba se to u mně najde.

14. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Krásný den všem,zkusím naposledy,ikdyž už to považuji za utopii jako,že se půjdu raději utopit než měnit,ale pořád je tu co,kdyby.... Takže mám na výměnu růž.ryby,růž.chamel.,potapění v hlubinách,recyklační,buňku,zlatou a stříbrnou bečku,plno červených chlévu,stromy xxl a pokud to bude v mých silách,tak ráda vyhovím při výměně.A scháním růž.psy,myši,pandy,žáby,bobry a světluščí dirigent dekorku.A jinak děkuji všem dobrým lidem s dobrými umysly a za holoubka:)Nabízím ještě narychlo všechny kaštánky krom kaštanového farmáře toho nemám za růž.psy,myši,pandy,husy.

15. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Ahoj, nemohl by někdo kdo by mohl darovat vydru, motýla nebo jezevce? Nemám toho na oplátku moc co nabídnout, měla jsem delší pauzu a tak mám spíš jen starší věci...

Mám hodně nepotřebných chlívků, výroben a stromů viz seznam, komu by se hodilo, pište si holoubkem.
    Chlévy a výrobny: Farma - Barvírna, Koňská stáj, Kozí mlékárna, Kozí mlékárna: Žlutá, Králíkárna, Králíkárna: Žlutá, Králíkárna: Oranžová, Lanýžová farma, Kurník, Paví výběh, Výběh pro kivi, Výroba angorské vlny, Výrobna prachového peří;
    BAHA - Terárium pro anakondy, Butik s plavkami
    Stromy: Farma - Jalovec skalní, Jedle, Jeřáb, Mandlovník, Olivovník, Planika obecná, Švestka, Třešeň;
    BAHA - Fíkovník, Hvězdný strom, Kokosová palma, Rohovník obecný, Tamarindový strom

16. bukina

bukina Zelenáč fóra

Ahoj.
    Nabízím 2x kustovnice xxl nebo 2x hrozny moře xxl + růžové pandy za jakoukoli růžovou výrobnu (krom slepic,krav a koz)
    Dále hledám jezevce,JC a dekorku jízda na kolejích.
    Pište,určitě se domluvíme,mám i jiné na výměnu.

17. sedlakbuzek

sedlakbuzek Zelenáč fóra

Nabízím:
    divoký tkací stroj, trofej vítěze, správce zařízení.

Vážné nabídky zasílejte holoubkem. Děkuji

18. -Simi8-

-Simi8- Zelenáč fóra

Ahoj, sháním dekoraci Jízda na kolejích. Mohu nabídnout červené chameleony, červené myši nebo vydru. Popřípadě nějaký řemeslný výrobek. Najde se někdo, kdo vymění?

19. čínan12

čínan12 Zelenáč fóra

sháním řemeslný produkt - jarní věnce

mohu nabídnout : stromy XXL : juvie, buk, jabloň, jeřáb, mišpule, broskvoň, meruňka, ořesák, pistáciovník, švestka, hvězdný, morušovník, delonix královská, hrušeň, rohovník, kdoule, katalpa, datlovník, jedle, olivovník,mango

normální stromy : lokvát, cukrový, tamarind, rohovník, nektarinka, grapefruit,

20. semi28

semi28 Zelenáč fóra

Ahoj, věnoval by někdo prosím kraví nebo medový stromek. Na výměnu mám jen jeřáb XXL a jalovec nebo popř. mohu koupit nějaký řemeslný produkt.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.