Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

ღSisinkaღ
    Vero.nika82
    anvan
    Z celého srdce vám děkuji

Ještě bych vás chtěla poprosit nemáte někdo červenou výrobnu netopýřího guána?

ღSisinkaღ tohle ocenil(a).
  2. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Nabídne prosím někdo dekorace strašidelný mlýn, čarodějka nebo dýňové strašidlo? Určitě se domluvíme:) Díky.

3. Hanulis

Hanulis Zelenáč fóra

Moc moc prosím, neposlal byste mi někdo chlivek s jezevcem. Pošlu za něj to nejlepší co mám a to sou zlatý opičky a k tomu jetš labutě a třeba ještě něco. Chtěla bych to pro maminku, ona je nemá a vím že by je moc chtěla.prosím prosím prosím moc. Hanička

4. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

Dám 3 JC a jezevce za růžovou výrobnu pily, kdo má zájem at písne na farmu, díky

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahoj,
    ak nepotrebujete korkové duby xxl (aj so základom)[​IMG], vymením Vám za potrebnejšie xxl stromy, tajomné, (okrem javora cukrového a produktových) prípadne za chlievy, napíšte si ;).

6. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

Nemel by nekdo na vymenu ruzove rodeo? Mam co nabidnout,jistese domluvime, diky.

7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) moc bych si přála získat jednoho J.C. žádného nemám :sleepy: dala bych růžové myšky a vydru... ale pochybuji, že budu mít štěstíčko...

8. Kerowski

Kerowski Pisálek fóra

Mohl by mi někdo prosím zaslat kanystr? Budu moc rád, jinak jestli někdo má na výměnu medový strom - pošlete holuba rovnou i s čím chcete :)

9. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Nabízím růžový kravín a růžový kachník za růžové husy

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, tak zkusím tady :). Sháním vajíčkové a zmrzlinové dělo, mohu nabídnout vydru, díky :)

11. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Ahojte zhanam dekorky a to" malý upratovač, podivná veda, tma a predohra svetlušiek. Kto by chcel za niečo vymenit pošlite holubka dohodneme sa díky./holubok na HankaKollarova/

12. renca1911

renca1911 Pisálek fóra

• Sloučení multipostu - varování (danda-vnovis)
    Ahoj,
    pošlu kterýkoliv strom,co chceš za dekoračku strmhlavý let. R.

Ahoj drieň môžem poslať a chcem dekoračku Hor sa na to.

EDIT: sloučení multipostu

Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/16
  13. oblacek631

oblacek631 Zelenáč fóra

Ahoj, teprve začínám a rád bych se aspoň zkusil prolétnout.. můžete mi prosím někdo zaslat kanystry? Moc děkuji

14. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

pěkný večer farmáři a farmářky ;)
    jako obvykle nesháním jen věci pro sebe/nenabízím jen výměny od sebe... případné domluvy komu-co a od koho vám doladíme poštou,.. děkují vaši: adrimek, beruška-86, dracice-86, hvězdička-31, leviathan, sluníčko-33

nabídky pro vás:
    chlévy: holubník, liščí nora (= přebytky i darem), čapí hnízdo, obydlí pro ježka, vlčí doupě, obydlí pro mývala, červená netopýří jeskyně... (= spíše při zajímavé nabídce za něco, čeho máme málo)
    stromy: bez, granátovník, hvězdný strom, javor japonský (i XL), jeřáb, juvie, meruňka, pistáciovník, vajíčkový
    XXL stromy: granátovník, juvie, katalpa, meruňka, pistáciovník, vajíčkový .. aj.
    → ptejte se, třeba se domluvíme ;)
    eventuálně darujeme základní výrobny, které lze postavit v dílně

+ řemeslné produkty (i kombinace ve více ks): MJS, cukináč, dýňovky, čokolívance, smoothie, ananasové pečivo, koláče z listového těsta, olivovo-česneková omáčka, vaječný koňak, růžové želé, čokoládový nápoj aj.

sem tam se najde i nějaká dekorace - např. narozeninová kočička aj.
    sháníme:
    dekorace: dřevařská pila, habanero salsa, horká lázeň, kaštanová srna, kaštanový farmář, kaštanový ježek, kaštanový pavouk, kvído peprný, lukostřelba, pikantní kuchyně, pouštění draka, přírodní energetický nápoj, přízrak v poušti, stávka, šermování, vířivka

PS: někdo chtěl kdysi dub korkový - jestli už jde poslat, at se ozve, děkuji

Naposledy upraveno: 31/7/16
  15. selene90

selene90 Aktivní autor

Moc děkuji michalka59,Veron!ka za dárky super výměna

16. disquotek

disquotek Perspektivní autor

zháním prosím dekorku Fotbalová hra nabídne někdo prosím?

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky potřebovala bych vilu [​IMG] pište na farmu co by jste za ni chtěli;)

Naposledy upraveno: 31/7/16
  18. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

Ahoj, nemáte prosím niekto na výmenu večera pre troch a tanečník salsy, veľmi ich potrebujem, môžem ponúknuť viacero tajomníc, mám vydru, labuť a pridám aj strašidelné kytice......vopred ďakujem

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

• Multipost
    Mám mývala, oskeruši i lokvát moje přezdívka :janka.slunicko

Garcinii mám :janka.slunicko

Něco se u mě najde :janka.slunicko

EDIT: sloučení multipostu

Naposledy upraveno moderátorem: 31/7/16
  20. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

dobrý ráno schaním 1 ks JC ružové výrobny nemám

Stav vlákna: