Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Také moc a moc děkuji moji milé sousedce ღSisinkaღ za poslání vzácného daru:)Měla jsem z něj obr radost a málem jsem z něj dostala mrtvici:DJe to zlatíčko:inlove:Děkuji:D

evainfo a ღSisinkaღ tohle ocenili.
  2. Krysolet

Krysolet Zelenáč fóra

Ahojky všem, prosím zda by někdo mohl darovat popřípadě za něco vyměnit Jezevce, křečka, a kočka.Moc děkuji Nabídky prosím do zpráv.

3. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Ahoj,ak sa u niekoho nachádzajú tieto dekorky a nevyužije ich,prosím dajte vedieť,svetluščí dirigent/predohra svetlušiek/,výmena triček/výmena dresov/,vítezná penalta/streľba penált/ a verejné sledování/veľkopološná obrazovka/ a samozrejme jazveca.
    ďalej ružové vrany a kukučky - mám všetky neonky a aj niektoré ružové chlieviky,ako kačky,ovce,kozy

4. terezka105

terezka105 Zelenáč fóra

Ahoj, díky všem za výměny i nějaké dárky, kromě jezevce, který je asi mimo realitu:) a jelenů a plameňáka, kteří měnit nejdou, jsem vyměnila většinu z potřebných, takže jen kdyby někdo měl navíc klokana nebo motýlky, ráda za něco směním, díky

Ještě sháním dekoraci neonový krocan, jestli máte, pošlete holuba, co výměnou

Naposledy upraveno: 30/7/16
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, dekorace zmrzlinový kanón našla by se? Nemám jezevce ani růž. výrobny, něco růžového mám ale jenom po 1ks. Stromků hodně a stájí též. farma Pučmelounci a jenom přiměřené požadavky, za to mi to ten stonek nestojí. Děkuji, Martina

6. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj,
    Nabízim spousty stromů z TS
    xxl,xl stromy
    červené,oranžové stáje a výrobny
    stáje z TS
    růžové pandy - vyměnim za 2 červené žáby nebo 1 růžové žáby

pokud máte o něco zájem ptejte se ;)

Shánim vaječné stromy a červené upgrady žab

NEMÁM UŽ JEZEVCE:p

7. bedlika

bedlika Perspektivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahojky tak jezevce mam jen jednoho a ten nechci logicky dat pryc, Kdyz tak mi pisni do zprav treba se dodmluvime. L.

Ahojky prosém pěkně vraní hnízdo a mohu nabidnout netopýří jeskyni oranžová. Budu ráda jak se někdo ozve děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 31/7/16
  8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Kde je vzucholoď - já ji nikde nevidím :p

9. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, sháním mangostan, dekorace Světluščí dirigent a Světluškologie.
    Napište a domluvíme se, děkuji.
    charina

10. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj všem farmářům...
    Nabízím tyto dekorace a stáje : Ohňostroj 4. července, Zhasni, Přímý přenos a některé neonové dekorky
    Oranž. medvídky, labuť, vydru, parfumerii, maskov. obchod. továrna na plachty, klokan, motýl,červ.vrány, růžové kachny, růžové kozy, růžové krávy, červené netopýry, červenou ang. vlnu, růžové koně, červený chovný rybník, červené pštrosy. červené oslíky, červené bobry a možná ještě něco jiného, co byste chtěli, kromě jezevce...)))

Stromy : slaný XXl, jeřábv břek a oskeruše, kaštan, vajíčkový strom, mangostan, acai XXL, hrozny moře XXl, tomel XXl a možná i jiné..))
    edit :Jeřáb břek bohužel nejde poslat...

Na oplátku bych chtěla hlavně MJS, nabídněte, prosím a nejvyššší bere..)))

Začátečníci, pokud si slušně napíší, ode mne můžou dostat některé základní stáje a výrobny , i oranžové..a starší stromy, ty nižší i v XXL variantách - .

Omlouvám se, pokud se neozvu nebo neodepíšu, pak je již vyprodáno..))

Ráda bych taky potěšila milé sousedy, pokud po něčem touží, napište si..)))

anickamalirka tohle ocenil(a).
  11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemáte někdo vajíčkové dělo?

12. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

nabízím kombinaci čápa + holuba+ pásovce za 1 JEZEVCE najde se někdo kdo má ještě nadbytečný kousek? předem děkuji
    f- level 96

13. farmář1970

farmář1970 Rádoby autor

Zdravíčko farmáři,
    měl bych prosbičku ohledně někoho z vás, kdo by měl z těchto dekorací navíc a popřípadě na výměnu: Jezevčí doupě, Žonglér se sekerami, Neproniknutelná obrana, Fobalová hra, Fotbalové žonglování, Bez ruk, Čistota půl zdraví, Ochutnávka.
    Nabízím vám: X nikdy neoznačuje přesné místo, Odpočinek, Rekreační ráj, Bobříkova vzducholoď, Dřín, Čajový dýchánek (dekorace z Kubíkovy šlechtící akce), Slavnostní klaun, Rosnička, Neonové prase, Žabí styl, Naplň konev, Cenné bidýlko, Lidoví tanečníci :)
    Kdyby někdo měl a chtěl by se mnou uskutečnit obchod, stačí napsat a určitě se domluvíme :)

14. HONZÍNEK

HONZÍNEK Pisálek fóra

ahoj sháním chlívky C++ králík, osel, lenochod a anakonda
    nabízím c++ slon, bobr a dále vlk, čáp, holub, ježek
    dále sháním dekoraci Čajový dýchánek (2x1) z akce čaj vyřeší vše
    -HONZÍNEK-

15. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým prajem.
    Zvyčajne tu nezvyknem žiadať o výmeny, alebo o dary ale tentoraz to robím pre niekoho, komu som sľúbila dávnejšie pomoc a to zohnať dekoráciu Gaštanový farmár. Týmto prosím, kto by ho mal a bol by ochotný ho za niečo vymeniť, nech mi napíše na farmu.. iste sa nejak dohodneme.
    Vopred moc ďakujem.
    Astrid

16. polacka

polacka Baron fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj,
    sháním dekorku stávka. Najde se?

Ahoj,
    vyměním jarní věnce(nabízím) za růžovou stáj(sháním). Děkuji a nabídky holoubkem.

17. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    sháním dekorace Neonový kůň,a růžovou výrobnu medu.Pokud chcete vyměnit,rovno napište co požadujete.:)
    Za růžový včelín jsem ochotna dát třeba více medových stromů.;)

Ahojky,
    sháním dekorace Neonový kůň,a růžovou výrobnu medu.Pokud chcete vyměnit,rovno napište co požadujete.:)
    Za růžový včelín jsem ochotna dát třeba více medových stromů.;)

anickamalirka tohle ocenil(a).
  18. MetalDekra

MetalDekra Zelenáč fóra

Ahoj nabízím řemeslnické výrobky chtěl bych 1 kozí strom děkuji

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den, hledám dekorace:
    - brouzdaliště
    - královská palma
    - srdce pro maminky
    - stadion
    - aréna
    - cukrová hora
    - Eifelovka
    - zamilované ovečky
    - Růženka
    - kočka Sphynx
    Za 4 dekorace ze seznamu nabízím
    jezevce+chlívek+ 2 stromky(libovolné)
    růž. pandu+chlívek+ 2 stromky(libovolné)
    růž. opice+chlívek+ 2 stromky(libovolné)
    Pokud má někdo jen jednu z dekorací, se určitě domluvíme na nějaké hezké výměně.

20. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Za JC co potřebujete napište.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.