Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj. Mám ještě jedny jezevce za dobrou nabídku (růžový chlívek na bahamě nebo růžová obyč. výrobna).
    Sháním vonící strom, kozí strom, vajíčkový strom za řemeslné produkty (i několik ks)

2. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    sháním vítěznou penaltu - nemám růžové, jezevce a vydru. Zbytek vše je možné. Pište holoubkem

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Nemá náhodou někdo navíc JC? Růžovku na výměnu nemám, jen rozumné věci. Prosím,kdo by mi chtěl udělat velkou radost, ozvěte se. Jsem momentálně v lázních a spěchám na bazén. Do hodinky jsem zpět. Děkuji za zprávičku

4. hospodskej

hospodskej Pisálek fóra

Ahoj. Sháním kozí strom, vonící strom, medový strom, vajíčkový strom. Pošlu řemeslné produkty (i více ks) - napište, co chcete a co byste poslali. Děkuji moc

5. Michaelapolacka

Michaelapolacka Pisálek fóra

Sháním jezevce a nabízím řemeslné produkty. Nabídky prosím holoubkem. Děkuji

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zháňam dekorku:alpská čokoláda.Ak ju niekto má tak napíšte čo by ste za ňu chceli.Díky.

7. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Ahoj, hledám dekoraci Zhasni, Světluščí dirigent, Bez ruk, Jízda na kolejích, dále stáj pro jezevce a strom ledvinovník. pokud jde posílat.

Nabízím dekorky Ghúlonéza, Faraon Tutenramon, Příšerný traktor, Kouzelná svíčka, , Příšera z rybníka, Cosi je ve vodě, Žonglér se sekerou, Mlsný zobáček, Žabí styl, Rosnička Mumif.medvěd, Vila a spoustu dalších....
    Ze stájí růžové kozy a kachny, různé červené stáje, ze stromů dub korkový, spoustu xxl stromů...
    + další a další....pište holoubkem, určitě se domluvíme díky
    hudy536

8. Ryšáci

Ryšáci Pisálek fóra

nemá někdo navic JC??

9. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Ahoj, hledám tyto dekorky:
    Jízda na kolejích, Zhasni, Bez ruk, Světluščí dirigent.

N
    a výměnu mám jednu labuť, různé strašidelné dekorky (Kouzelná svíčka, Faraon T., Příšerný traktor, Ghúlonéza), dále dekorky V baru, Žabí styl, Zapečetěno polibkem a spoustu jiných, ze stromů grapefruitový a nektarinkový strom...možná se najde i parfumerie...
    pište holoubkem, určitě se domluvíme, díky moc...​

10. Bumbalinda

Bumbalinda Pisálek fóra

Ahoj. Scháním dekoraci Veřejné sledování.

11. so.nj.a

so.nj.a Pisálek fóra

Má někdo dekoraci Zmrzlinový kanón a Stánek se zmrzlinou?Mám na výměnu téměř vše.Díky.

12. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Nabízím za jezevce růžové opičky a vonící strom - co ty na to ??

13. law222

law222 Rádoby autor

Nabízím Sluneční hodiny za Růžovou výrobnu medu.

14. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj sháním lanýžovou farmu růžovou, můžu dát Růžové čuníky plus nějakou dekoraci "duchů" /Z duchů strach nemám/ atd... Žonglující drak, vířivka, sluneční a měsíční svit, popř. vydru. Nebo prostě napište co...
    V nicku popř. nezapomeňte na tečku
    .

15. medved222

medved222 Komisař fóra

Ahoj, sháním Wawelského draka a Varšavskou pannu. Nabízím oranžové a červené chlévy, stromy z TS , žluté a oranž. výrobny a zvláštní výrobny.

16. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

MOC děkuji zlatíčkům Kecynaa, *Kuliočko* a michalka59 za vše, co jsem od Vás dostala, vůbec si to nezasloužím, ale mám z toho děsnou radost. Mám Vás moc ráda a ještě jednou - děkuji!!! :inlove::D

17. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Ahoj, tak jsem se schválně koukla, co na mém trhu stojí Kaštanový farmář a zda ho alespoň někdo nabízí...a nabízí.....

Tak kdyby měl někdo zájem ...je to trh AG ....;)

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Některé nabídky v lodi jsou hodně přehnané:D

19. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahojky už strasne dlho zhanam dekorku cas na hrani a vsetky dekoracie do zmrzlinoveho dna: Mlecny koktejl-bar, Stanek se zmrzlinou, Zmrzlinovy kanon.
    Moc moc moc aj prosim kto ma jezevce navyse a JC, napiste mi holoubka a dohodneme sa, mam vsetky stromy zaklady aj vsetky XXL stromy a vsetky ostatne chlievy, pripadne neonove stajne: kralik, koza, kruta, prasa, kun. Mam na vymenu aj ružovky: včela, osel, kralik, koza, kachna a netopier. Prosim prosim pjekne pjosim poteši ma niekto?

michalka59 to mas stastie :) Ja som ani nepisala ze nieco darujem a minuly OD mi prisli 2 spravy od mne neznamych hracov, ani z diskusie, aby som im poslala to, to,to ale ziadne prosim, len rozkazovacny ton, to som dopracovala.
    Stale zhanam cas na hrani, dekorky do zmrzlinoveho dna, JC a jezevca. Ozval sa mi len jeden cloviecik, ale uz neodpovedal. Sup, sup šikovno mi napiste lebo si napišem sama, aby som mala čo cítat

Naposledy upraveno moderátorem: 31/7/16
    michalka59 a plyšulín tohle ocenili.
  20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

O jezevce je tedy velký zájem - proto zkusím poslední možnost - nabízím jezevce a k němu nějakého J.Citrona, přip. růžové chlívky a cokoliv jiného (kromě tedy palmy se srdíčky apod) za růžovou výrobnu. Potřebuji pro jednoho nešťastníčka sehnat buď růžovou bio laboratoř, nebo růžový hydrant, růžová zavazadla, růžové žebříčky......moc prosím, není někdo, kdo by se jedné takovéto výrobny vzdal? Moc prosím....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.