Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tom.j

tom.j Pisálek fóra

napiš něco ti pošlu

2. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahojky, někomu bych ráda udělala radost...jako mně byla udělána včera Michalkou59, kdy mi jen tak poslala jezevce, kterého jsem neměla a kterého jsem si přála, moc...Kdo napíše první a bude-li to v mých silách, pošlu mu dáreček pro radost i já.

3. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím růžové koně růžové kachny růžová prasátka červenou továrnu na hůlky červenou továrnu na koberce shánim jezevce stačí jeden cudla

4. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj přátele prosim mohl bych i Já porosit o jezevce nebo sviště, ač se snažím tak z taj mě vylezají věci jako slepičince a kraličárny :( Předdem všem kteří by mohli jednu stjku objetovat budu nesmírně vděčen. pig_boy. PS dále bych se rad informoval, jde sehnat strom plod dračince děkuji za SZ na farmu

Farmaři farmářky farmařčata, obracím se z prosbou na ty, kteří by mohli darovat Jezevečka a Sviště. Předem děkuji a přijemnou hru a obchodovaní PB

Naposledy upraveno moderátorem: 31/7/16
  5. hb56

hb56 Rádoby autor

Nenašel by se někde jeden přebytečný jezevec? (třeba je u mě na farmě zase něco, co chybí vám...)

6. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj i já scháním růž.pandy,myši,psy...JC a jezevce nemám,ale jinak pište do pošty co za ně.Mnohokrát děkuji.

7. alinkar

alinkar Rádoby autor

podaruje někdo banán a jablon xxl,nebo za MJS.dík

8. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    -Scharulka-: já chci taky tímto moc a moc poděkovat moničce79 za jezevce, kterého jsem si taky moc přála a těch přání tady je asi sto a ona ho poslala mně :inlove: :inlove::inlove:
    a taky děkuji Caryax1 a JZD_Sestajovice za vzácné dárky - jste zlatí :inlove::inlove::inlove::inlove:

a krom toho, že jsem něco poslala na oplátku i já jim, tak se snažím taky dělat radost a poslala jsem pár dárečků začátečníkům, kteří v podstatě nemají na výměnu nic cenného (pro nás služebně starší). jsem moc ráda, že jsou tu tak hodní lidi, tady si lidi věří a jsou k sobě ohleduplní, kéž by to takhle fungovalo i ve skutečném světě. proto je mi tu s vámi tak dobře :D:D:D:inlove::inlove::inlove:

ale teď už vážně musím jít něco dělat na zahradu a taky chystat oběd nebo mě manžel "zruší" xDxDxD

dasa1143: myslíš kanon na vajíčka? :D

9. _Jolanka_

_Jolanka_ Zelenáč fóra

Ahoj, sháním dekorace Jízda na kolejích a Žonglér se sekerami.
    Mohu nabídnout dekorace: Ochutnávka, Ztracený poklad; stromy: Cesmína XXL, Tamarind XXL, Garcinia, Jalovec, Kowhai, Mangostan, Vrba černá, Žluté lapacho, stáje: Pásovec, Chovný rybník III - červený

10. semi28

semi28 Zelenáč fóra

Ahoj, nenašel by se prosím někdo, u koho by ležely ladem zlatý listnáč, kaštan, magnólie, kraví strom nebo medový strom.

11. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

ahoj zháním dekorku do stonku Leonardo Kočonci ma někdo prosím?

12. Rezetka

Rezetka Pisálek fóra

Hledá se vydra. Mám nějaké xxl stromky, pásovce, ptakopysky, napište, snad se domluvíme. nick terikj. Díky všem

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

nabízím labutě za řemeslný produkt jarní věnec

14. lucie.sei

lucie.sei Zelenáč fóra

Něco bych měla, pokud máš ještě zájem.....

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Sháním jezevce pro jednu dobrou dušičku která je mimo pc a sama nemůže hledat ;)

16. Camomilla

Camomilla Pisálek fóra

Za strom s kravským mlékem pošlu postupně 10 cukino-jabl koláčů.

17. markiszka

markiszka Pisálek fóra

Ahojky. Měla jsem hodně dlouhou pauzu a zjistila jsem, že mi chybí pásovec, jezevec a klokan. Neměl by někdo prosím? Nic extra na výměnu nemám můžu nabídnout toto:
    tamarindový strom xxl, budhova ruka xxl, rohovník obecný xxl, delonix královská xxl, pistáciovník xxl, kumquat xxl, kakaovník xxl, avokádo xxl, kiwi xxl, guava xxl, pitahaya xxl, guava xxl, mango xxl, kokosová palma xxl, hvězdný strom xxl, banánovník xxl, juvie ztepilá xxl, vajíčkový strom xxl, mišpule xxl atd.
    dále chameleony červený, stříharná ovcí červená, červený kurník, kozí chlívek červený, kozí chlívek růžový, koňská stáj červená, výroba angorské vlny červená, kravín červený... pak obydlí pro kočky, holubník, vlčí doupě, orlí hnízdo, obydlí pro mývala, čapí hnízdo, výběh pro kivi.
    Dám i několik věcí, uvidím podle toho jakou nabídku navrhnete. Za případné nabídky děkuji :)
    Nick: markisz

Naposledy upraveno: 30/7/16
  18. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

schaním Johny citrony prosím pošlete mi co za ní chcete

Schaním Johnyho citrona vyměním za dvě vylepšení

Včelí ul IV ružový
    Chovný rybník IV ružový

nabídte někdo ?

Chci tímto poděkovat skvělemu hráči Veronika za její ochotu skvělé výměny hlavně za dekorky do stonku.A hlavně za johnyho Citrona moc si toho važím.Takový lidi jako jsi ty se už na farmě moc nepohybují.Děkuji ti za vše.

schaním 1 JC dám za něj 5 slaných stromu nabídne někdo

schaním Johnyho citrona klidně dám i více věcí napište si jaký.Ružové výrobny nemám

19. čínan12

čínan12 Zelenáč fóra

nabízím kraví strom, vajíčkový, vonící,
    xxl jeřáb, xxl lokvát, xxl mišpule, xxl jedle, xxl mandlovník, xxl olivovník

požaduji řemeslný produkt jarní věnce

20. grease65

grease65 Pisálek fóra

Nabízím dekorky: Příšera z rybníku, Slyšte andělé zpívají, Botanickou zahradu, Valentýnská kráva, Valentýnská ovce, Purrsmeralda. Zlatý déšť, Divoký tkací stroj, Rozvlněný chomáček organické bavlny, aj.
    Dále: vydru, křečka, sviště aj.
    Hledám barevné chlívky na BAHA. Nabídky poštou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.