Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Nabízím:
    - růžový kozí chlívek
    - růžová prasátka
    - růžový chovný rybník
    - růžovou králíkárnu
    - růžový kurník
    - růžový krůtník
    - růžové včelky
    Dám tři z těchto chlívků za nějakou růžovou výrobnu (po domluvě), nebo dva chlívky za J.Citrona.
    Každý z těchto chlívečků vyměním za jezevce.

Dále nabízím:
    - růžové opice
    - růžové chameleony
    - růžové pštrosy
    - růžové bobry
    Dám dva za některé růžové výrobny (po dohodě)

Dále nabízím spoustu červených chlívečků a některých výroben - dva až tři chlívky za jezevce (po dohodě - pokud budu mít)

2. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Sháním jezevce
    Nabízím růžové stáje, koňská stáj, kozí chlívek, králíkárna.

Červené, chov ryb, kachník, kravín, krůtník, prasečí chlívek, oslí stáj, ovčín, net. jeskyni.
    Dále losí ohrada, losí podium,labutí jezero,louka světlušek, parfumerie,textilní mlýn, továrna na plachty.
    Dekorace z letního kalendáře a spoust dalších XXl stromy.
    Dám 2 ks za 1 jezevce

3. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Najde se někdo komu přebývá některý z níže uvedeného a je ochotný vyměnit za solidní nabídku?

Stromy farma:
    • Jalovec skalní
    • Vrba černá
    • jeřáb oskeruše
    • Jeřáb břek
    • Dřín
    • Žluté lapacho
    • XXL Vejce
    • XXL Javor
    Stromy BAHA:
    • Baobab
    • Grapefruit
    • Clausena
    • Mangostan
    • Garcinia
    • Nektarinka

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, tak tentokrát nenabízím růžové stáje, protože co mám .. má většina a co nemám, nemají druzí dvakrát xD ... to je jasné.
    Takže hledám dekorace:
    - brouzdaliště
    - královská palma
    - srdce pro maminky
    - stadion
    - aréna
    - valentýnská kráva
    - Eifelovka
    - zamilované ovečky
    - sluneční hodiny
    - Růženka
    - kočka Sphynx
    Za 4 dekorace ze seznamu dám jezevce + 2 stromky i v upgradu (které jde posílat) popř. i dekorace (na výši BZ/TBZ nehledím), pokud byla v akci navíc ke stonku.

Naposledy upraveno: 29/7/16
  5. tavos7

tavos7 Expert fóra

Tak děcka neblbněte, jsou slaďoučké růžovoučké - ty stáje a já chci jenom zelené mužíčky John Citrón zvoucí se. Nabídne ještě někdo?
    Prokaučoval jsem slíbeného Jezevce, nedá někdo za růžovku nebo žlutý slepice?

Oranžová výroba vajec

Králíkárna III: Červená
    Výběh pro opice III: Červený
    Výběh pro pandy III: Červený
    Kozí mlékárna III: Červená
    Kravín III: Červený
    Koňská stáj III: Červená
    Oslí stáj III: Červená
    Výběh pro chameleona III: Červený

Výběh pro pandy IV: Růžový
    Králíkárna IV: Růžová
    Kachník IV: Růžový
    Kozí chlívek IV: Růžový
    Koňská stáj IV: Růžová
    - bylo tu, není tu Výběh pro husy IV: Růžový
    Pštrosí výběh IV: Růžový
    - bylo tu, není tu Knírový salon IV: Růžový
    Oslí stáj IV: Růžová - nebylo a je

Prasečí chlívek V: Neonový
    Koňská stáj V: Neonová

Labutí jezero
    Habitat pro ledňáčky
    Obydlí pro želvy
    Továrna na plachty

Dekorka: Neonový kůň
    Tutanramon

6. dadape58

dadape58 Pisálek fóra

Ahoj pokud jdou posílat jeleni a vydry,tak prosím,jestli by mi někdo poslal,dám cokoli co budu mít.Ještě Dekoraci utíkej kocoure,rybí tanec,cosi je ve vodě,kočičí skříň,kočka sphynx,přízrak v poušti.Díky

7. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

Hezke odpoledne, nabizim ruzove pandy,opice,oslik,kacenky,kraliky,cervene ruzne chlivky, nejake cervene vyrobny,spoustu chlivku a stromu z TS, rada bych neco v ruzovych vyrobnach,napr.prachove peri,angorskou vlnu nebo rodeo,jsem ochotna dat za ruzovku i vice veci,nabidne nedko?popr.holoubkem,diky.

8. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj,

Nabízim jezevce,růžovou kotlárnu
    spousty stájí z TS
    stromů z TS
    XXL stromů
    a našlo by se i několik dekorek

Shánim červené a oranžové upgrady žab

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Zdravím vespolek,
    nabízím na výměnu růžové pandy, JC, Vítězný oblouk, Eifelovku, Samba ovci a mnoho dalších
    ráda bych jezevce

Zdravím, nemá někdo na výměnu strom s kozím mlékem?

jarka112 tohle ocenil(a).
  10. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ahojte, zháňam stromy mangostan, wampi, drieň a žltý trúbkovec

ponúknuť môžem dekorky, rôzne stajne alebo xxl stromy, kozy alebo kravy

začiatočníkom pošlem, holuby, ježka, korytnačky, vtákopyska, medvedíka čístotného, bociany, krtka, stačí napísať :)

11. lojzalojzovič

lojzalojzovič Pisálek fóra

ahojky scháním john citron a jezevce na výměnu mám toho dost

12. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj tak píšu nejspíš naposled, možná se sem dostanu ještě zítra pozdě, hledám krejcarové dekorace(dekorace, které dávají krejcary, kolotoč, duch lásky a pod...) a jestli by někdo rozumně nevyměnil nebo spíš neměl oranžové opičky:)

13. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ponukam skoro vsetky xxl stromi na Baha aj na farmu a vsetky TS ktore sa daju vymienat.

Hladam starsie dekorky do stoniek, Fotbalova horecka 2012,Fair trade 2012,Greenweek,Zmrzlinovy den,Desiva noc 2,Punkova mise,ponukne niekdo?

A pre moju dobru susedu hladam jazveca mam na vymenu kopu veci len si napiste.

14. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Ahoj, hledám dekoraci Zhasni, Světluščí dirigent, Bez ruk, Jízda na kolejích, dále stáj pro jezevce a strom ledvinovník.

Nabízím dekorky Ghúlonéza, Faraon Tutenramon, Příšerný traktor, Kouzelná svíčka, , Příšera z rybníka, Cosi je ve vodě, Žonglér se sekerou, Mlsný zobáček, Žabí styl, Rosnička Mumif.medvěd, Vila a další....
    Ze stájí růžové kozy a kachny, neonové prase, koně a krůtník...(pokud jdou poslat), červené stáje, ze stromů dub korkový, spoustu xxl stromů...
    + další a další....pište holoubkem, určitě se domluvíme díky
    hudy536

15. -karllib-

-karllib- Zelenáč fóra

koukam ze tu sehnat jezevce je na lidske sílyxD..ale kdyby jej nahodou mohl někdo postrádat tak jiste se domluvime..piste holubem diky....

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, stále hledám dekorace Neonový kůň. Pokud máte někdo navíc, pošlete sovou rovnou nabídku co požadujete. Na větu " co nabídneš?" nereaguji. Zároveň se omlouvám těm co jsem včera neodepsal.... buď jsem požadovanou věc neměl a nebo nabídka byla neakceptovatelná. Stejně to budu dělat i nadále... odepíši jen v případě zájmu o výměnu.... a nebo mně pošlete sekretářku ,-D Díky.

bbowling: Pak mám něco sehnat, když si vyžral celej trh a to nemluvím a pos.... ceny tou nabídkou JC :-D Asi se psychicky složím, že si děláš prdel a říkáš mně atlete.... to bude žaloba za psychickou újmu... už si dělám screen :-D Mmch já myslel, že si zdárně dokončil aspoň ZŠ a občas se zůčastnil i přirodopisu (ne jen lidské tělo).... podle tebe jsou to zřejmě stejná zvířata.... že? Najdi pět rozdílů :-D

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, sháním vydru,můžu poslat neonové stáje růžový chovný rybník,růžový kachník a nějaké stromy a dekorky

18. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Ráda bych získala ještě jedeno rozšíření XXL Makadamie, nabídněte.[​IMG]

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Škoda, že jde jen jeden příspěvek denně, docela se nám ta diskuze pěkně rozjíždí :) Mám pět tříd základní školy a šestou jako nástavbu, tož přírodopis zvířat mám v paži. Lidské tělo jsem dohnal ve 14 letech, když jsme hráli ve sklepě flašku.

S tou kozou jsem se asi uklikl, ale dle obrázku soudím, že se ti i přesto zalíbila, když sis ji dal i do podpisu. Kobyla nic moc, protože
    nesvítí ....

20. osel63

osel63 Pisálek fóra

Ahoj,nemáte někdo navíc šnorchl obchod???Už se mě podařilo hodně vyměnit(a dostat)ale šnorchly ještě nemám....můžu nabídnout růžové chameleony nebo pak starší stromy a zvířata(plus upgrady).Snad se holoubkem domluvíme.

Už jsem vyměnila.Díky

pavca67 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.