Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,prosím nemá někdo jezevce navíc?Napište si co za něj,určitě se něco najde.Děkuji předem

2. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

ahojky shanim oranzove obydli pro sovu i medveda, jezevce nabidky piste na nik mamcalenca na vymenu mam dost veci krome ruzovych staji mam neonove chlevky snad se dohodneme :)

anickamalirka tohle ocenil(a).
  3. terezka105

terezka105 Zelenáč fóra

Ahoj, děkuji všem poctivým hráčům za výměny i za několik dárků, jezevce už asi nemám šanci sehnat, ale kdyby měl někdo na výměnu jelena, klokana, pavouka nebo plameňáka, ráda směním :) terezka105

Naposledy upraveno: 29/7/16
  4. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím koňskou stáj růžovou za jezevce cudla

5. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

nabízím Trofej vítěze,Veřejné sledování,Správce zařízení, Výměna triček....

Děkuji Michalce59 za jezevce ještě jednou, velmi mě potěšil. Jsem její dlužník, poslala mi ho jen tak, pro radost :)

6. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

Mám na výměnu-neonové krůty,prasata a koně, růžové oslíky 1x, chovný rybník 1x, prasečí chlívek 1x, kachní chlívek 2x, kozí chlívek 2x a králíkárnu 3x.
    Scháním jezevce a vzácnější dekorace,nebo smi něco nabídněte.
    nick nunca60

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré skoro poledne,
    ráda bych si rozšířila neonové zázemí, chci si vystavět na farmě Las Vegas :))) Čili vše co jde v neonu posílat ráda uvítám. Uvítám i XXL stromky na baha ;) růžové kukačky ale v ty nedoufám ;)
    mám větší množství cůkráku, slaných, dráteníků, xxl mišpulí, sakur všech možných javorů i těch okopírovaných z Japonska, vrby a skalní jalovce, volné dekorace na baha jako je copacabana, chamele sprcha, MJS a jiné produkty, vydry, labutě, pásovce, ledňáčky (až na jezevce všechno možné).
    Zájemci poštou potrubní či holubí, určitě všem odpovím ;) Prosím jen o konkrétní nabídky, sice ráda píšu ale.... An.

8. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky sháním dvě dekorky:

Výměna triček
    Zimní sportovkyně

najde se někdo díky.

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky
    tak jsem získala svého prvního Citrona a to za labuť:music:

michalka59 a evainfo tohle ocenili.
  10. kv.misa

kv.misa Pisálek fóra

Ahoj, nabízím: magnólii, světlušky, dekorace: královský svatební oblouk, svatební spřežení, stan, fanatičtí fanoušci, trh s jahodami, roztoužená Julie, zamilovaný Romeo, zlaté město, sklizňový kanón, zimní čarovná sněhová koule, francouzské a brazilské barvy apod.
    V případě zájmu zašlete zprávu :) sháním většinu stromů z TS a několik novějších zvířat :)

11. janajanova

janajanova Pisálek fóra

ahojte chcem sa opytat preco mi nejdu poslat strasidlo pogo a strasiak scary dakujem pekne

atriadk tohle ocenil(a).
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dekorky ze strašákové řady posílat nejdou

13. Gabriella94

Gabriella94 Pisálek fóra

ahoj potřebovala bych dekorace : kočičí šlofík, kočičí skříň, kaštanový pavouk a farmář, bláznivá věda

Nabízím: továrna na plachty, textilní mlýn, stromy xxl, vrba černá, starší dekorace, zvířata a všechny výrobny . Nebo mi napište co potřebuje vy a mužem se domluvit. Jezevce ani vydry nemám.

14. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

Ahoj,
    mal by niekto na výmenu, zháňam vajíčkové delo a výmenu dresov.............môžem ponúknuť, labute či vydru a pridám ku tomu bociana alebo ježka /jazveca nemám/ alebo dekorku koláč potrebných vecí, nikdy neoznačuje miesto, naplň krhlu, neon prasa, neon moriak.... poprípade pridám nejaký strom z tajomníc alebo navrhnite.

strašidlá asi meniť nejde, mám navyše pogo a skákajúce strašidlo, chýba mi kapitán strašidlo...........staršie dekorky nemám, som relatívne mladý hráč,
    vopred ďakujem a farmárčeniu zdar

Edit:veľmi pekne ďakujem za dekorku výmena dresov, dokonca jednu môžem darovať ;)teraz zháňam pre super susedku večera pre 3 a tanečník salsy, ak by ste mali, prosím navrhnite výmenu,

Naposledy upraveno: 30/7/16
  15. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj,sháním dekorky světluškologie,tanec mezi světly,světluščí dirigent - JC a růžové stáje nemám

16. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Ahoj, pokud má někdo zájem..můžu postrádat jednoho jezevce, ale jen za růžovku žabičky, nebo psíky...nebo nabídněte něco zajímavého:p

17. andrea1309

andrea1309 Zelenáč fóra

zháňam jazveca vymení niekto

18. HONZÍNEK

HONZÍNEK Pisálek fóra

sháním: červené oslíky
    mám červené krůty, č. netopýry a č. včely
    sháním: Příšerný traktor, Piraňazilla a Ghúlonéza
    nabízím: labuť, kiwi, ledňáček, želva
    - vlk, čáp, ptakopysk, holub, mýval, kohout - 2 za 1 dekorku
    -HONZÍNEK-

19. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Ponúkam vydru za jazveca a hladám dekorácie Predohra svetlušiek a Zabudnutý poklad.

20. semi28

semi28 Zelenáč fóra

Ahoj, mohl by prosím někdo darovat některý ze stromů zlatý listnáč, kaštan, magnólie, strom s kravským mlékem, medový strom. Byl bych moc rád.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.